K-trends og -tendenser 2023

K-trends og -tendenser 2023

Vi tager et kig ind i krystalkuglen på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger, og hvordan du bedst vender en krise til ny læring i 2023. Hvad kan vi som kommunikatører lære og tage med os fra denne tid, vi befinder os i? Hvilke udfordringer står k-branchen overfor, og hvordan løser vi bedst disse udfordringer?

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Fremtiden indeholder alt det nye og ukendte. Det kan derfor ske, at nogle af følgende trends er helt fremmede for dig. Men bare rolig. Du kan læne dig trygt tilbage i fremtidsmaskinen, når vi skal se på energisuverænitet, AI: tekst til billeder, gastronativisme, climate delay discourse, OSINT (Open Source Intelligence), audio meme, TikTokificering, doomscrolling, corporate/CEO activism, PIM (Personal Information Management), the death of nudging, the current thing-meme, chatter: selvkommunikation, smart-kort, quiet quitting, 0.5-selfien, shuffle, warwashing, Ukraine-washing, Web5, poliTiKToK, warcore, brandjacking, emojis i intern kommunikation, PR-jacking, lex Lagkagehuset, GPT-3, comm-tech, triple peak day, audio deepfake, hybrid sky, FAANG 2.0 SLAAP, BeReal-ish, bla bla bothsidesism, fuckability og retten til sex, make or buy-problematikken. longtermism, the era of catastrophic risk, nomad century, Life Time: Your Body Clock, text-to-video prompts og meget mere. En hæsblæsende tour de force for alle k-folk.
 
De mest centrale megatrends for 2023 præsenteret af Kforums chefredaktør, Timme Bisgaard Munk, og lektor i kommunikation Brian Due.
 
Bliv inspireret til, hvordan du løser dine arbejdsopgaver på innovative og anderledes måder, og hvordan du håndterer nye greb og discipliner og får viden, så du kommer på forkant med fremtiden.
 
Trendseminar hos jer?
Kunne I bruge en fælles inspirerende afslutning på året med en hæsblæsende tour de force i tidens trends? Så kommer vi gerne til jer og afholder trendseminar for hele organisationen eller for k-afdelingen. Skriv til Ditte Havelund, ditteh@kforum.dk, for en konkret pris.

Udbytte

Efter dette trendoplæg kan du og din organisation:
  • Være foran i snakken om, hvordan k-branchen ruster sig til fremtiden
  • Rådgive ledelsen mere præcist i forhold til nye strategier
  • Hjælpe dine kollegaer med nyeste viden
  • Indarbejde konkrete initiativer i jeres kommunikation

Mød

Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet
Ph.d. og associate professor på Københavns Universitet. Brian forsker og underviser i kommunikation, og er særligt interesseret i social interaktion. Brian har beskæftiget sig med alle facetter af organiationskommunikation som PR, PA, strategisk kommunikation, branding, sociale medier og nye trends i både praktisk og teoretisk sammenhæng.
Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum
Chefredaktør hos Kforum og ph.d. i mediesociologi fra Københavns Universitet. Har forsket i samspillet mellem internettet, samfundet og viden filosofisk/sociologisk. Har desuden skrevet en bog om UX og en lang række videnskabelige artikler. Har igennem flere år undervist på KU og CBS som ekstern lektor og har tidligere arbejdet som projektleder i kommunikationsvirksomheden Advice A/S.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag d. 13. december 2022, kl. 9.-11. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter kl. 11.00.

Hvor?
Politikens Hus
"Pressen"
Rådhuspladsen 37
1785 København

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 990 (ekskl. moms).  
Prisen dækker deltagelse på seminaret og alle præsentationer.
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Husk dog at give os besked hurtigst muligt. 
 
Kforum for Studerende 
Er du studerende? Så kan du komme med til denne trend-dag for en særlig vennepris, kun 200 kr.
Tilmelding herinde er ikke nødvendigt for studerende. Send et billede af dit studiekort til matilde@kforum.dk for bekræftelse af, at du kan få studieprisen. Så tilmelder Matilde dig. 
Ved tilmelding accepterer du at modtage nyheder rettet mod studerende.
 
Skal vi komme ud til jer og holde trendseminar?
Skal I underholdes på den faglige måde, så er trendseminaret her oplagt som 2-timers oplæg ude hos jer. Måske for hele medarbejderkredsen eller for den nysgerrige kommunikationsafdeling. For selvom det er med fokus på kommunikation og markedsføring, er der noget for de fleste i fremtidenens trends. Skriv til ditteh@kforum.dk for pris.
 
 
Sådan finder du
"Pressen" i Politikens hus
Rådhuspladsen 37,
1785 København
16927 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 13. december 2022
Tidspunkt:
9.00-11.00
Sted:
"Pressen" i Politikens hus
Rådhuspladsen 37,
1785 København
Pris pr. deltager:
990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet
Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.