SoMe-strategi

Skab en effektiv strategi for sociale medier

Der kommer ikke kun nye sociale medier til. Blandt brugerne er der også stadigt stigende forbrug af dem. Hvis vi bare lige et øjeblik troede, at sociale medier havde indfundet sig på et stillestående leje – så må man tro om. Har I en strategi for jeres sociale medier, som I bruger aktivt i jeres arbejde? Konkurrencen er blevet hårdere, og strategiarbejdet som håndværk mere vigtigt og afgørende for, om I når jeres mål og ambitioner.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

På kurset får du indblik i, hvordan I identificerer de rette potentialer for at opbygge en vellykket strategi for virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier. Samtidig får du værktøjerne til at effektivisere strategien, så I ikke løber tør for idéer, når I poster indhold.
 
Efter kurset har du forudsætningerne for at kunne håndtere sociale medier på vegne af din organisation. Det har du, fordi du blandt andet får: 
  • Et indblik i medielandskabet, som det aktuelt ser ud
  • Viden om algoritmerne og en guide til gode opslag
  • Værktøjerne til at kunne opbygge en målrettet og databaseret strategi
  • Skabeloner til planlægning og eksekvering af indhold, kortlægning af jeres målgruppe(r) og identifikation af KPIér.
 
Kurset er for dig, der er ansvarlig for eller medskaber af din virksomheds aktiviteter på sociale medier. Du behøver ikke være superbruger af enkelte eller flere medier. Det væsentlige er, at du har motivationen til at blive en dygtig strategiker. Superbruger bliver man ved bagefter at sidde over længere tid og eksekvere på en godt udarbejdet strategi.

Program

Hvem er hvor – og hvorfor er de der?
Vi starter dagen med at se på landskabet for sociale medier. Det gør vi ikke bare, fordi det er fascinerende at se på forskelligheder og ligheder, men for at få fat om forståelsen af, hvad brugernes drivkræfter er. Forstår vi brugernes primære motiv for at åbne et givent socialt medie, kan vi nemmere træffe beslutning om, hvorvidt virksomheden har en chance for at blive set – og elsket – på det medie.
 
Sæt mål, som I samtidig kan stå på mål for
Enhver strategi bør fokusere mod målbare KPI'er, men hvad kan vi egentlig måle på – og (hvordan) kan vi overhovedet have brugernes egne motiver for øje, når vi definerer dem?
 
Frokost
 
I algoritmernes vold kan man let gå kold
En strategiker bliver nødt til at være stærk i algoritmeforståelse. I hverdagen er det operationelle hands-on og strategiarbejdet egentlig adskilt, og algoritmer hører mest til i det operationelle. I hverdagen, hvor et givent opslag kan gå enten guld eller spille fallit. Men strategikeren skal kende den operationelle præmis for gode og dårlige opslag ellers mistes sammenhængskraften mellem strategien og det daglige hands-on arbejde.
 
Hvornår og hvad skal vi poste?
Til slut dykker vi ned i indholdsstrategien, og hvordan det indhold, vi poster, bakker op om strategien og samtidig matcher kulturen på de unikke sociale medier. Vi arbejder med opslagskategorier, og hvordan vores budskaber kan udformes på tværs af de kanaler, vi er aktive på.

Udbytte

Efter dette kursus kan du:
  • Anbefale valg af SoMe-strategi for din organisation
  • Udvikle første udkast på en social mediestrategi for din organisation
  • Opsætte skabeloner for KPI-udregning, målgruppemapping, indholdsstrategi, tone of voice og indholdsplaner
  • Bruge tips og tricks til at skabe og genbruge indhold på tværs af kanaler.

Mød

Anita har arbejdet med sociale medier, annoncering og neuromarketing i +8 år. Hun har tidligere arbejdet som Head of Social i Bolius, været selvstændig i egen konsulentforretning og arbejder i dag på digitalt bureau. Hun har i over 5 år undervist i sociale medier hos Erhvervsakademiet IBA i Kolding. Hun er forfatter til den første danske grundbog i digital markedsføring og er medvært på podcasten Digitale Tanker. 
Anita Lykke Klausen
Business Development Director
1260

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 22. september 2022. Kom fra 8.45 til morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
K-dagen holdes hos MBK Kursuscenter på Pilestræde 61, 1112 København K.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i en af de Grafiske Kompetenceudviklingsfonde, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden. 
 
NGO-rabat
Hvis du arbejder for en NGO, så tilbyder vi 20 procent rabat på alle endagskurser. Skriv NGO-rabat i fakturafeltet. 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.

Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Kommer du i bil?
Ring til MBK på tlf. 3543 4474 om at parkere i huset (først til mølle – 200 kr. pr. dag). Der er 700 meter til parkeringskælderen på Israels plads, hvor det koster 240 kr. pr. dag.
 
Parkering uden for København
Du kan derudover parkere gratis på disse stationer: Metro: Øresund (9 min.), Amager strand (10 min.) og Femøren (12 min.). S-tog: Hellerup (9 min.), Klampenborg (17 min.), Brøndby Strand (21 min.), Glostrup (21 min.), Bagsværd (22 min.), Buddinge (23 min.), Vallensbæk (24 min.), Holte (24 min.), Albertslund (24 min.), Herlev (25 min.), Taastrup (27 min.), Greve (28 min.), Værløse (29 min.), Høje Taastrup (30 min.), Ballerup (30 min.), Nivå (30 min.), Farum (33 min.), Solrød Strand (34 min.), Humlebæk (34 min.), Hillerød (35 min.), Køge (42 min.) og Frederikssund (48 min.).
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at ringe til Anne Skriver på 26 33 22 82. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
MBK
Pilestræde 61,
1112 København K

FAQ

17204 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 22. september 2022
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Anita Lykke Klausen
Business Development Director
1260

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.