Gratis Facebook Masterclass: Creative Shop

Gratis Facebook Masterclass: Creative Shop

Få mere ud af Facebook Messenger, lær de nyeste og vigtigste funktioner at kende, og lær at få strategi og indhold til at spille sammen. Hvordan skaber du engagerende indhold på Facebook Messenger, som får dine følgere til at klikke, like og kommentere? Og hvilke vigtige og nye funktioner på Facebook Messenger bør du kende til? Tilmeld dig gratis allerede i dag.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

På denne gratis Facebook Masterclass bliver du klogere på, hvordan du arbejder professionelt med Facebook Messenger, og hvordan I får mest muligt ud af jeres indsats. Denne gang vil fokus være på 1:1-beskeder med dine brugere, og hvordan I kan bruge Facebook Messenger som en aktiv del af jeres strategi. Du lærer, hvordan du laver godt indhold, der fastholder dine følgeres opmærksomhed – og du bliver præsenteret for best practice og de vigtigste funktioner på Facebook Messenger.
 
Tag med til Facebook Masterclass 7. maj og:
  • Få inspiration til, hvordan du får det optimale ud af jeres tilstedeværelse på Facebook Messenger.
  • Få et konkret eksempel på, hvad der er godt indhold, og tip til, hvordan du selv kan skabe det.
  • Få kendskab til Facebook Messengers nyeste og vigtigste funktioner.
Facebook Masterclass er for dig, der er Facebook- eller social medie-ansvarlig, og som er i gang med at udvikle jeres tilstedeværelse på sociale medier. Du vil gerne optimere jeres Facebook-indsats og vide mere om, hvordan man lægger den gode strategi og får den ført ud i livet med godt og engagerende indhold, der får følgerne til at klikke.
 
 

Program

Kl. 8.30-9.00: morgenmad 
 
Mød kunden, hvor kunden er
1:1-kommunikationen på de sociale medier vokser, ikke kun blandt brugerne, men også mellem virksomheder og deres kunder. Flere og flere organisationer lancerer chatbots, som styrker deres brand. I 2020 vil chatbots være involveret i 85 % af alle dialoger mellem kunder og virksomheder. Calle Sjönell, Head of Facebook Creative Shop Nordics, deler ud af sine bedste tip og fortæller om de stærkeste strategier for at styrke virksomheders branding og salg gennem Facebook Messenger.
Calle Sjönell, Head of Facebook Creative Shop Nordics
Oplægget foregår på engelsk.
 
Case: LEGO
Daniel Opler kommer og fortæller om samarbejdet med LEGO og skabelsen af deres succesfulde chatbot. Daniel Opler tager os igennem processen trin for trin og kommer med eksempler på dos and don'ts. Vi runder oplægget af med en spørgerunde.
Daniel Opler, Client Solution Manager, Facebook Norden
 
Optimér din indsats på Facebook Messenger
Alle elsker visuelt indhold. Fasthold dine kunders opmærksomhed ved at kombinere tekst med for eksempel video. Calle Sjönell vil gennemgå, hvordan du kan kan skabe engagerende og spændende indhold i Facebook Messenger ved at kombinere visuelle elementer og tekst. Her vil du blive præsenteret for konkrete eksempler og løbende have mulighed for at stille spørgsmål.
Calle Sjönell, Head of Facebook Creative Shop Nordics
Oplægget foregår på engelsk.

Udbytte

Efter denne Facebook Masterclass er du blevet:
  • klogere på, hvilke redskaber Facebook Messenger tilbyder, og hvordan de kan hjælpe din virksomheds marketingstrategi.
  • inspireret til, hvordan I kan få mere ud af jeres 1:1-kommunikation med kunder ved blandt andet at få en chatbot og ved at kombinere tekst med visuelle effekter, bl.a. video.

Mød

  • Calle Sjönell, Head of Facebook Creative Shop Nordics
  • Daniel Opler, Client Solution Manager, Facebook Norden

Praktisk

Hvornår?
Facebook Masterclass: Gratis morgenseminar løber af stablen tirsdag den 7. maj 2019. Kom fra kl. 8.30 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter senest kl. 10.30.
 
Hvor?
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V

Hvad koster det?
Facebook Masterclass er et gratis seminar, men kræver tilmelding.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her.
Ved tilmelding accpterer du samtidig Kforums nyhedsmail. Du kan til enhver tid framelde dig, såfremt du ikke finder den relevant. 
 
 
Sådan finder du

Gammel Kongevej 3E 4 sal,
1610 København V

FAQ

12543 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 7. maj 2019
Tidspunkt:
8.30-10.30
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.