Kursus i Facebook

Få mere ud af Facebook

Tag med til K-dag få mere ud af Facebook og jeres SoMe-indhold. Hvordan laver du engagerende indhold, hvilke annonceringsmuligheder er der, og hvad er Facebooks nyeste funktioner?

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hvad er Facebook Live? Hvilke annonceringsmuligheder findes der? Hvordan segmenterer du og arbejder strategisk med lister og embeddede opslag? Og hvordan får du strategi og indhold til at spille bedst muligt sammen? 
 
Alt det ser vi nærmere på på denne K-dag, hvor du:
  • Får viden og værktøjer, der hjælper dig til at arbejde endnu mere strategisk med Facebook ift. indholdstyper, koncepter og annoncering
  • Får konkrete eksempler på, hvad der er godt Facebook-indhold og tips til, hvordan du selv kan skabe det
  • Får social medie-ekspert Ask Hybels bedste tips til Facebooks nyeste og vigtigste funktioner, så du kan nå endnu længere med jeres Facebook-indsats.
K-dagen er for dig, der er Facebook- eller social medie-ansvarlig eller arbejder med kommunikation og marketing på Facebook. Du kender lidt til funktionerne og er godt i gang med at udvikle jeres tilstedeværelse. Du er nysgerrig og parat til at blive opdateret på Facebooks nye og mindre kendte funktioner og vil gerne lære at lave bedre indhold. 
 

Program

Velkommen
 
Det rette, strategiske afsæt
Hvordan bliver jeres Facebook-strategi en konkret handleanvisning i jeres daglige arbejde med Facebook? Ask Hybel giver dig essentiel viden om, hvad der skal til for at få succes på Facebook anno 2017. Vi laver et par strategiske øvelser, så du bliver endnu skarpere på, hvem I gerne vil have i tale, og hvad I gerne vil have jeres brugere til at gøre. Og gennem en række cases får du inspiration til, hvordan I som organisation kan få endnu mere ud af jeres Facebook-indsats.
Ask Hybel. Direktør i Cope – Danmarks første Content Strategy bureau.
 
Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner
Facebook udvikler sig konstant og får nye funktioner og ændrede brugermønstre. Så hvilke funktioner er et must at kende til? Og hvilke redskaber og genveje kan gøre dit daglige arbejde med Facebook lettere? Ask Hybel giver dig tips og tricks til de vigtigste, de nyeste og de mindre kendte funktioner på Facebook, så du er klædt på til at bruge dem hjemme i organisationen. Vi ser blandt andet nærmere på lister, Facebook plug-ins, publicering fra mobilen og gatering og targeting.
Ask Hybel. 
 
Få mere ud af Facebook med annoncering og datasamarbejder
Intet i verden er gratis. Heller ikke jeres tilstedeværelse på Facebook. I hvert fald ikke, hvis I vil nå længere ud med jeres opslag eller ramme de helt rigtige personer med jeres indhold. Men hvilke muligheder er der, når du annoncerer? Hvor smalt kan og bør du segmentere? Og hvilke fordele kan der være i at indgå datasamarbejder med dem, der ligner jer? Ask giver dig en indføring i Facebooks annoncemodul og muligheder.
Ask Hybel.
 
Frokost
 
Hvordan ser I ud?
Er din virksomhed god til at skabe interaktion på Facebook? Hvornår fungerer jeres opslag, og hvornår gør de ikke? Og hvordan kan I blive endnu bedre til at arbejde strategisk med jeres Facebookside? Ask Hybel gennemgår kursisternes Facebooksider og fremhæver eksempler, der kan lære os noget om godt indhold på Facebook. 
Ask Hybel.
 
Gør dit strategiske arbejde med Facebook konkret
Hvis du skal vise Facebooks værdi for din organisation, er det vigtigt at konkretisere både dit arbejde og de resultater, du opnår. Få hjælp til at strukturere og målrette din indsats på sociale medier, når social medie-ekspert hos FDM Julia Vollertsen fortæller om sit strategiske arbejde med Facebook. FDM har de seneste år opnået målbare resultater, og Julia giver konkrete eksempler på, hvad der fungerer, og hvordan man tilrettelægger indhold målrettet sine kunder. Vi snakker også om versionering, forskellige indholdstyper og bruger sidste del af eftermiddagen på øvelser, hvor du selv kommer på banen.
Julia Vollertsen, kommunikationsmedarbejder, FDM

Udbytte

Efter denne K-dag kan du og din organisation:
 
  • Bruge Facebook endnu mere effektivt til at skabe engagement og forretning
  • Skabe nye og bedre indholdskoncepter – uden at vælte budgettet
  • Tage jeres Facebook-tilstedeværelse til næste niveau med de nyeste og vigtigste funktioner og værktøjer

Mød

 
Ask Hybel
Direktør
Cope
Ask er direktør og partner hos det digitale bureau Cope, hvor han rådgiver om digital strategi, valg af platform og implementering. Ask er en knivskarp rådgiver og er altid opdateret på Facebook nyeste og vigtigste funktioner.
Julia Vollertsen
SoMe-ekspert og kommunikationsmedarbejder
FDM
Julia er kommunikationsmedarbejder hos FDM med speciale i SoMe og har i hele sin karriere arbejdet strategisk med sociale medier – og har de seneste år opnået målbare resultater. Julia fokuserer på strategi, som både udbreder kendskab og skaber interaktion og øget følgerskare.

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen tirsdag den 29. august 2017. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis og slutter senest kl. 16.00.
 
Hvor?
Valencia, Danske Advokater
Vestebrogade 32
1620 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de vigtigste pointer fra dagen på din K-profil.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Taget
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Caroline Bjerre-Bertelsen på 26 28 67 37. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
 
Sådan finder du
Danske Advokater
Vesterbrogade 32,
1620 København V

FAQ

17004 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 29. august 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Ask Hybel
Direktør
Cope
Julia Vollertsen
SoMe-ekspert og kommunikationsmedarbejder
FDM

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.