Kursus i at skrive, så det sælger

Copywriting: Lær at skrive tekster, der konverterer

Synes du også, det er en udfordring at skrive, så du får folk til at klikke, købe og handle, som du og din virksomhed ønsker? Tag med til K-dag 26. august 2020 og dyk ned i øvelser, tips og tricks til at skrive tekster, der fungerer på tværs af alle digitale kanaler – og som sikrer dig klik og konvertering.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

På denne K-dag får du en værktøjskasse fyldt med skrivetips, metoder og tommelfingerregler, der får din modtager til at handle, og som kan bruges på tværs af alle digitale kanaler. Du får en lang række skrivetips til copywriting, råd til, hvordan du skriver den fængende rubrik, og vi dykker ned i konkrete teksteksempler, der viser, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.  
 
På dagen afprøver du skriveteknikker inspireret af de bedste copywritere i verden – og får indsigt i psykologiske triggers fra adfærdsforskning, som du kan bruge strategisk, når du skriver.  
 
Hvis vi ses den 26. august, får du:
  • Konkrete skriveværktøjer, der optimerer og målretter dine tekster og øger chancen for klik og konvertering.
     
  • Metoder fra adfærdsforskning, der får folk til at handle, og indsigt i brugeradfærd på nettet
     
  • Mulighed for at arbejde med dine egne tekster, så du kan skrive jeres værdier, brand og services tydeligt frem – allerede i morgen.
 
Kurset er for dig, der arbejder med marketing, kommunikation eller web og digitale medier. Du er temmelig sikkert kommunikations- eller marketingmedarbejder, blogskribent eller redaktør. 
 

Program

Tænk adfærd på web og devices ind i dine tekster
I dag er der kamp om opmærksomheden, hvis du vil bryde igennem informationsmuren, og du har kun cirka 8 sekunder til at fange til din læsers opmærksomhed. Du får tommelfingerregler til brugeradfærd på web, og du lærer, hvordan du kan bruge den viden til at arbejde strategisk med de tekster, som du og din virksomhed producerer.
Nikoline Finne Christensen, Selvstændig copywriter og adfærdsdesigner
 
 
Tips og tricks til copywriting
Hvordan skriver du den fængende rubrik, der ikke alene får folk til at klikke, men også giver dem lyst til at læse videre? Og hvordan kan du skrive dig ind i et konkret behov hos din målgruppe, så din tekst er vedkommende og relevant for læseren? Du får en lang række konkrete tips til den gode copywriting og prøver værktøjerne af på din egen tekst.
Nikoline Finne Christensen
 
Frokost
 
Skriv, så du får din modtager til at handle
Du behøver ikke være Hemingway for at skrive godt – og det handler ikke (kun) om kreativitet, når du skal få din modtager til at handle. Nikoline giver dig konkrete skrivetips og metoder til at designe og strukturere tekster, der virker på tværs af alle digitale kanaler. Her kommer vi især ind på adfærdspsykologiske tricks til at skabe konvertering. Vi arbejder aktivt med øvelser hele eftermiddagen, hvor du kan bringe egne tekster og udfordringer på banen.
Nikoline Finne Christensen
 

Udbytte

Efter denne kursusdag kan du og din virksomhed
  • Forbedre jeres tekster, så I øger chancen for klik og den brugeradfærd, I ønsker
  • Skrive tekster til forskellige devices og tilpasse teksterne, så de understøtter jeres strategi, værdier, services og produkter
  • Bruge et væld af nye skrivetekniske tips, der gør jeres tekster endnu mere effektive
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

Nikoline Finne Christensen
Copywriter og content marketing konsulent med speciale i adfærdsdesign og digitale kunderejser
Selvstændig
Nikoline har mange års erfaring med copywriting og content marketing blandt andet fra sit arbejde hos Hjaltelin Stahl og Bro Kommunikation. Derudover har hun arbejdet med adfærdspsykologi og adfærdsdesign i digitale kunderejser hos The Nudging Company, Danica Pension, Danske Bank og nu som selvstændig. Hun har undervist i mange år i både det offentlige og i det private. Altid med fokus på, hvordan vi mennesker træffer beslutninger, hvad der definerer vores adfærd – og hvordan vi kan bruge de indsigter til at optimere vores digitale kommunikation, så vi skaber højere konvertering OG glade kunder.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 26. august 2020. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Optaget
 
Hvad skal jeg medbringe?
Medbring gerne en af dine egne tekster som du får mulighed for at arbejde med på selve kursusdagen. Medbring også gerne en opladt computer.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Anne Skriver på 26 33 22 82. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

15659 kursister giver vores kurser:
4,4/5
"Rigtig udbytterigt og en fin vekslen mellem konkrete værktøjer og viden om det at skrive"
Eva Bøgestrøm, NEXT Uddannelse København
Dato:
Onsdag 26. august 2020
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Nikoline Finne Christensen
Copywriter og content marketing konsulent med speciale i adfærdsdesign og digitale kunderejser
Selvstændig

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.