Intensivt og eksklusivt forløb for dig, der gerne vil blive en endnu stærkere rådgiver i organisationen

Next Level: K-rådgiver

Hvordan gør du den daglige kommunikation mere værdiskabende? Hvordan gør du processerne mere effektive? Og hvordan bliver du en god sparringspartner for ledelsen? Vi har lavet et forløb til dig, der gerne vil stå endnu stærkere i rollen som rådgiver, så både du og organisationen udvikler sig.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Som kommunikatør navigerer du i et landskab af processer, arbejdsopgaver og organisatoriske mål. Du er en stærk formidler, som mestrer kommunikationsopgaverne til fingerspidserne, men du er også relationsskaber og bindeled mellem medarbejdere og ledelse. 
 
På vores intensive forløb ser vi nærmere på din rolle som rådgiver - og på hvad der skal til for at komme mere væk fra skærmen og ud i organisationen – både organisatorisk og kompetencemæssigt.
 
Vi går i dybden med rådgiverrollens mange facetter, så du er klædt på til at give feedback og bud på forbedringer, ved hvordan du trænger igennem verbalt og får en bedre forståelse for, hvem du arbejder for og med, så du kan skabe effektive resultater for både organisationen og dig selv.
 
Hvad skal du gøre mere af? Hvad skal du udlicitere til andre? Og hvordan kommer du skridtet videre i din rejse mod at blive en strategisk beslutningstager og business partner for ledelsen?
 
Vær med på Kforums intensive rådgiverforløb og:
 
 • Få værktøjer og undervisning, der udvikler din karriere og dine kompetencer, så du bliver en stærkere rådgiver og strategisk partner for ledelsen.
 • Lær, hvordan du udvikler kommunikationen, så den spiller bedst muligt sammen med de overordnede forretningsmål
 • Lær nye metoder undervejs - relateret til dine udfordringer og din virkelighed - gennem praksisorienteret undervisning
 • Lær af branchens skarpeste k-folk - bl.a. Puk Scharbau, Pelle Nilsson og Torben Wiese
 • Få papir på dine nye kompetencer gennem en skriftlig og mundtlig eksamen - bedømt af Kforums censor Brian Due, Ph.d. og adjunkt på Københavns Universitet
 
Rådgiverforløbet er for dig, der arbejder med kommunikation, og som gerne vil tage dig selv og organisationen til næste niveau. Du vil gerne udvikle dig, så du - udover at være en dygtig kommunikatør - også bliver sparringspartner for ledelsen og binder kommunikationen og relationen mellem medarbejdere og ledelse sammen på en endnu mere effektiv måde. 

Program

Realitet & rolle   Tirsdag den 11. oktober 
9.00 - 18.00 – vi slutter med en let anretning
Vi stiller skarpt på dit og din organisations udgangspunkt, så vi undervejs i forløbet kan stille relevante opgaver og opsætte mål for jeres fælles udvikling og succes.

Vi ser på din rolle og på, hvad der skal til for at komme mere væk fra skærmen, ud i organisationen og med på de spændende projekter og ved beslutningsbordet.
 
Lene Fischermann og Ayse Turan lærer os om personlighedstyper i teams, så vi bliver klogere på os selv og andre og mere bevidste om, hvordan og hvad vi kommunikerer. 
 
Pelle Nilsson, direktør og partner i Resonans Kommunikation
Lene Fischermann, teamcoach og indehaver af TuningPeople
Ayse Turan, teamcoach og partner i TuningPeople
Karen Lillelund Knudsen, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Relevans  Tirsdag den 25. oktober
9.00 - 13.00  inklusive frokost
Vi dykker ned i muligheder og uudnyttet potentiale og undersøger, hvor og hvordan du kan komme mere i spil.
 
Hvad spænder ben? Hvad skal du gøre mere af? Hvad skal du udlicitere til andre? Og hvad skal du stoppe med?
 
Torben Wiese indvier os i, hvordan vi får ny motivation og nye vaner i organisationen. Han gør os klogere på faldgruber, når man lægger en personlig udviklingsstrategi, og vi stiller skarpå på mindset, attitude og den motiverende samtale. 
 
Torben Wiese, foredragsholder og workshopleder og kåret til Danmarks 2. mest motiverende oplægsholder.
Pelle Nilsson, direktør og partner, Resonans kommunikation
 
Redskab  Tirsdag den 8. november 
9.00 - 17.00 – vi slutter med snacks og en forfriskning
Du er dit eget stærkeste redskab. 

Du er relationsskaber og bindeled mellem medarbejdere og ledelse, og derfor skal du kunne navigere strategisk på det personlige og organisatoriske niveau.
 
Vi klæder dig på til at håndtere rådgiverrollens mange facetter med verbal og personlig gennemslagskraft.
 
Puk Scharbau tager os igennem en række øvelser, der styrker samtalepositonen og den personlige gennemslagskraft. Vi går i dybden med det gode pitch og forbereder os på mødet med topchefen, så vi får sat os selv optimalt i spil.  
 
Puk Scharbau, kommunikationsrådgiver og ekspert i lederkommunikation, personlig gennemslagskraft og forandringer.
 
Retænkning Tirsdag den 15. november
9.00 - 13.00 – inklusive frokost
Hvordan kommer du skridtet videre i din rejse mod at blive strategisk beslutningstager og business partner for ledelsen?

Vi retænker din rolle i organisationen, så du, den interne kommunikation og organisationen vokser. Vi afprøver værktøjer, der kan hjælpe dig i udviklingen af din rådgiverrolle.
 
Noa Redington, journalist og forfatter og tidligere særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt deler ud af sin erfaring og viden, og du får lov til at stille dine allermest presserende rådgiver-spørgsmål. 
 
Noa Redington, journalist og forfatter - tidligere særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt
Pelle Nilsson
 
Resultater Tirsdag den 29. november
9.00 - 17.00 – vi slutter med bobler, snacks og diplomoverrækkelse
Hvor, hvornår og hvordan vil du sætte ind og udvikle dig som rådgiver i praksis? Hvilke barrierer møder du, og hvordan kommer du over dem? Hvilke værdier, handlinger og kompetencer kræver det at nå i mål?
 
Eksamen: mundtligt pitch og skriftlig aflevering af din udviklingsplan.

Vi bruger formiddagen på generalprøve og feedback og skærer dit pitch til, så indhold og performance spiller bedst muligt under eftermiddagens mundtlige eksamen. Vi ser nærmere på barrierer, værdier, handlinger, kompetencer, motivation og mod, så du er klædt på til at gå hjem og implementere din udviklingsplan i organisationen.
 
Pelle Nilsson
Brian Due, Ph.d. og adjunkt, Københavns Universitet og censor på Kforums rådgiveruddannelse.
 
Se programmet i en detaljeret udgave inklusive opgaver mellem de forskellige moduler her

Udbytte

Efter rådgiverforløbet kan du og din organisation:
 
 • arbejde endnu mere effektivt med arbejdsgange og processer, så kommunikationen får et markant løft og skaber endnu mere forretningsmæssig værdi
 
 • i højere grad vurdere og udvælge de vigtigste kommunikationsopgaver og implementere dem med endnu større succes
 
 • gøre kommunikation, arbejdsopgaver og overordnede mål mere strømlinede og værdiskabende

Mød

Pelle Nilsson
Stifter og direktør
Resonans Kommunikation
Pelle Nilsson, partner og direktør i Resonans Kommunikation Pelle er en af Danmarks mest efterspurgte ledelses- og kommunikationsrådgivere med årelang praktisk erfaring i forandringsledelse, organisationsudvikling og ledertræning. Pelle har en særlig passion for udvikling og professionalisering af kommunikationsfeltet.
Puk Scharbau
Erfaren rådgiver og træner i personlig gennemslagskraft
Puk Scharbau ApS
Puk Scharbau, kommunikationsrådgiver Puk er en erfaren rådgiver og har trænet adskillige ledere og medarbejdere i kommunikation og personlig gennemslagskraft. Hun arbejder strategisk med organisations- og lederkommunikation og designer og faciliterer læringskoncepter. Qua sin fortid som skuespiller er Puk især stærk i brugen af simulerede og interaktive metoder til udvikling af den personlige kommunikation.
Torben Wiese
Foredragsholder og workshopleder
Habitmanager | Torben Wiese
Torben Wiese, foredragsholder og workshopleder Torben er blandt Danmarks bedste foredragsholdere og er blevet valgt til den 2. mest motiverende foredragsholder i Danmark og har som en af de mest benyttede undervisere inspireret over 230.000 ledere og medarbejdere. Torben er dobbelt bestseller-forfatter til bøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk”.
Noa Redington
Journalist og forfatter - og tidligere særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt
Noa Redington, journalist og forfatter - tidligere særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt Noa Redington, skriver 'Sigtekornet' på Politiken og er tidligere særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt, redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen og debatredaktør på Weekendavisen. Noa er uddannet i statskundskab i København og New York.
Brian Due
Ph.d., Adjunkt, partner i Nextwork
Københavns Universitet
Brian Due, Ph.d. og adjunkt, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet Brian har bred viden om og erfaring med kommunikation og social interaktion i organisationer. Han har forsket i innovation og idéudvikling og organisationskommunikation i en årrække, og er medlem af Centre for Interaction Research and Communication Design. Brian er udover sin ansættelse på Københavns universitet også seniorkonsulent i forskningsenheden Nextwork, der arbejder med innovation og kommunikation i strategisk perspektiv.
Lene Fischermann
Indehaver og teamcoach
TuningPeople
Lene Fischermann, indehaver af TuningPeople. Lene er certificeret i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og Enneagrammet. Lene er uddannet konfliktcoach og mægler og har mange års ledelseserfaring indenfor B2B-salg, marketing, kommunikation og PR.
Ayse Turan
Partner og teamcoach
TuningPeople
Ayse Turan, partner i TuningPeople. Ayse er certificeret i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og Enneagrammet. Ayse er uddannet cand.merc.HRM fra CBS og har stor erfaring inden for HR, beskæftigelse, projekter, team- og ledelsesudvikling - fra den private såvel som den offentlige sektor.

Praktisk

Hvornår?
Rådgiverforløbet strækker sig over fem moduler på tirsdage i oktober og november. Modulerne veksler mellem hele og halve dage enten fra 9.00 - 17.00 eller fra 9.00 - 13.00 inklusive god forplejning. 
 
Tirsdag den 11. oktober: Realitet og rolle
Tirsdag den 25. oktober: Relevans
Tirsdag den 8. november: Redskab
Tirsdag den 15. november: Retænkning
Tirsdag den 29. november: Resultater
 
Hvor?
Modulerne finder sted hos Kforum og hos deltagerne eller i eksterne lokaler centralt i København.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Du melder dig til under fanen 'tilmelding' ovenfor eller på tilmeldingsknappen i højrespalten.
Pladserne på K-dagen udfyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind, så meld dig til hurtigst muligt. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er 23.990 kr. ekskl. moms.
Prisen dækker en DISC-analyse, materialer og god forplejning.
 
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt og en faktura inden for en uge. Bemærk at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Hvad kræver det af mig?
Forløbet er intenst og eksklusivt og målet er, at du udvikler dine nye kompetencer undervejs.
For at få det fulde udbytte af forløbet forventer vi, at du:
 
 • Deltager aktivt og er engageret
 • Dukker op til alle moduler (eller overholder et fremmøde på 80%)
 • Afsætter tid til opgaveløsning mellem modulerne (ca. 1,5 timer mellem hver gang)
 • Afleverer en afsluttende skriftlig eksamensopgave
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Karen Lillelund Knudsen på 33 42 21 60. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

FAQ

16326 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 11. oktober 2016
Tidspunkt:
9.00-18.00
Sted:
Pris pr. deltager:
23990 (ekskl. moms)
Alle møderne:
11. oktober 2016, kl. 9.00-18.00
25. oktober 2016, kl. 9.00-13.00
8. november 2016, kl. 9.00-17.00
15. november 2016, kl. 9.00-13.00
29. november 2016, kl. 9.00-17.00
 

Kontakt

Mød

Pelle Nilsson
Stifter og direktør
Resonans Kommunikation
Puk Scharbau
Erfaren rådgiver og træner i personlig gennemslagskraft
Puk Scharbau ApS
Torben Wiese
Foredragsholder og workshopleder
Habitmanager | Torben Wiese
Noa Redington
Journalist og forfatter - og tidligere særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt
Brian Due
Ph.d., Adjunkt, partner i Nextwork
Københavns Universitet
Lene Fischermann
Indehaver og teamcoach
TuningPeople
Ayse Turan
Partner og teamcoach
TuningPeople

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.