Kursus i PA- og PR

Skab en sammenhængende PA- og PR-indsats

Som PA-ansvarlig skal du sikre organisationens indflydelse på politiske processer og mål. Som PR-ansvarlig er det din opgave at styrke jeres interne og eksterne relationer gennem solidt kommunikationsarbejde. Disciplinerne spænder ofte ben for hinanden, selvom de kan kombineres strategisk, så de udgør en samlet effektiv indsats.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hvordan kombineres PR og PA på den bedste måde, så der sikres gennemslagskraft både på Borgen og i medierne? På dagen lærer du at tilrettelægge og eksekvere en sammenhængende PA- og PR-indsats, der kan optimere din samlede kommunikation med en bred vifte af stakeholders.
 
På K-dagen arbejder vi med at skabe en kommunikationsplatform, der kan bruges over for mange forskellige stakeholders – blandt andre politikere, embedsmænd, NGO’er og journalister. Vi ser på hvornår, og hvordan det giver mening at kommunikere til de forskellige stakeholders.
 
Tag en dag ud af kalenderen, og få greb og metoder til at:
  • Tackle komplekse kommunikationsudfordringer med en strategisk kombination af PA og PR
  • Planlægge og gennemføre en PA- og PR-indsats, hvor de to discipliner styrker hinanden på den mest effektive måde
  • Blive endnu skarpere i din kommunikation med politikere, embedsmænd, NGO’er og journalister.
     
Kurset er for dig, der har Public Affairs-ansvar og vil opnå større gennemslagskraft med Public Relations, eller dig der står for kommunikationsarbejdet og vil skabe endnu mere effektfuld PR med værktøjer fra Public Affairs.
 
                

Program

Public Affairs og Public Relations – friends or foes? 
Vi tuner ind på, hvordan PR og PA kan kombineres på den bedste måde, så du får gennemslagskraft både på Borgen og i medierne. Hvordan sikrer man, at de to discipliner ikke spænder ben for hinanden, men tværtimod gør den samlede kommunikation endnu stærkere? Gennem konkrete eksempler og cases diskuterer vi forskelle og ligheder mellem Public Affairs- og Public Relations-arbejdet. PA og PR har umidddelbart meget til fælles. Begge discipliner bliver brugt til at sætte en dagsorden ved at bygge stærkere relationer. Alligevel lever de to discipliner ofte et adskilt liv – til trods for at man ofte får endnu stærkere gennemslagskraft ved at bringe dem i spil parallelt og sikre både opmærksomhed og forståelse hos de relevante interessenter.
v/Jakob Eldrup Lausen, Public Affairs Director, Rud Pedersen
 
PA og PR i praksis
Du bliver præsenteret for en række af de værktøjer, der kan bruges i det daglige arbejde med at planlægge og gennemføre en samlet PA- og PR-indsats. Vi arbejder med; forskellige strategiske tilgange, hvordan vi skaber en fælles platform, identificerer og prioriterer interessenter, og arbejder ud fra én sammenhængende plan, hvor de to discipliner støtter hinanden. Vi ser også på, hvornår det er hensigtsmæssigt at kommunikere til hvem, hvornår det er relevant at få 3. parter til at kommunikere – og hvornår det er ødelæggende, hvis der kommunikeres.
v/ Christian Grandjean, seniorrådgiver, King Street PR
 
Frokost
 
Workshop – lav din egen strategi
Du prøver kræfter med forskellige redskaber i et casearbejde. Det sker med udgangspunkt i konkret case, som du, sammen med en mindre gruppe, skal arbejde med – blandt andet ved at udvikle en strategisk og operationel plan.
v/ Christian Grandjean, seniorrådgiver, King Street PR
 
Opsamling
Vi afrunder dagen med fælles gennemgang af case-arbejdet og opsamling af de vigtigste learnings fra dagen.
v/ Christian Grandjean
 

Udbytte

Efter K-dagen kan du og din organisation:
 
  • Styrke jeres samspil mellem PA- og PR-afdelinger
  • Planlægge og gennemføre en PA- og PR-indsats
  • Kommunikere skarpt og strategisk til jeres stakeholders – uanset om det er politikere, embedsmænd, NGO’er eller journalister. 
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

 
Christian Grandjean
Seniorrådgiver
King Street
Christian Grandjean er seniorrådgiver hos King Street PR og uddannet cand.mag. i dansk og retorik fra Københavns Universitet. Christian har mere end 20 års erfaring fra virksomheder og bureauer. Her har han bl.a. rådgivet en lang af virksomheder og organisationer om public affairs, PR og kampagner. Christian er også gæsteunderviser på bl.a. CBS, RUC og KEA.
Jakob Eldrup Lauesen
Public Affairs Director
Rud Pedersen
Jakob Eldrup Lausen er Public Affairs Director i PA-virksomheden Rud Pedersen. Jakob har tidligere arbejdet i centraladministrationen som embedsmand og efterfølgende som politisk rådgiver i Socialdemokratiet, heraf 4 år som særlig rådgiver i Thorning-regeringen. Jakob rådgiver i dag en række store danske og internationale virksomheder i deres public affairs arbejde.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 25. september 2018 fra kl. 9.15 - kl. 16.00. Kom gerne fra kl. 8.45 til let morgenmad.
 
Hvor?
Hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Studenterpladsen på denne K-dag er: Optaget. 
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Skriv en kort redegørelse for at pladsen skal være din til kdag@kforum.dk for at komme i betragtning. 
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Har du spørgsmål?
Kontakt Kristoffer Bohr Grønbæk på 31 23 96 35 eller skriv til kdag@kforum.dk
Sådan finder du
Kforum
Gl. Kongevej 3E,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,7/5
Dato:
Tirsdag 25. september 2018
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.

Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Christian Grandjean
Seniorrådgiver
King Street
Jakob Eldrup Lauesen
Public Affairs Director
Rud Pedersen

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.