Et kommunikationskursus om præsentationsværktøjet Prezi

Lav bedre præsentationer med Prezi

Kom til kort K-dag, og lær at bruge Prezi til at lave effektfulde præsentationer, der huskes bedre end traditionelle PowerPoint-præsentationer. Sidst var der udsolgt, så skynd dig, hvis du vil med.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Vil du gerne lave bedre præsentationer? Så drop PowerPoint og prøv Prezi, der er et gratis præsentationsprogram, der på en enkel måde gør dine præsentationer flottere og bedre. 

På denne korte K-dag får du en hurtig og effektiv introduktion, og du får samtidig konkrete eksempler på præsentationer fra organisationer og virksomheder i Danmark og internationalt. Prezi har mere end 20 millioner registrede brugere og kan leve op til langt de fleste af de krav, professionelle kommunikatører stiller til deres foretrukne præsentationsprogram.
 
Så tag med til kort K-dag, og:
  • Lær at planlægge, designe og præsentere med Prezi
  • Lav din første Prezi – og få hjælp og inspiration undervejs
  • Få konkrete tips til opbygning af en professionel Prezi med skabeloner, og lær af, hvad andre gør 
Har du aldrig set en Prezi? Klik og se et eksempel
 
K-dagen er for alle, der præsenterer med jævne mellemrum og gerne vil have inspiration til nye, effektive måder at gøre det på. 
 
Kursus i præsentationsteknik med værktøjet Prezi i København
 

Program

Præsentér med Prezi
Prezi er et gratis, billedbaseret program, der er opbygget på en helt anden måde end andre præsentationsprogrammer. I modsætning til fx PowerPoint er Prezi opbygget som ét stort lærred, der indeholder hele din præsentation. Når du skal præsentere, zoomer du blot ind på de forskellige elementer i den rækkefølge, der passer dig. Det sikrer et suverænt flow mellem de enkelte elementer i din præsentation. Det kan virke ret overbevisende og gør ofte mange præsentationer – og talere – langt bedre. 

Christina Høyer viser, hvordan du kan bruge tekst, opsætte billeder, vise videoer, linke, bruge pdf-filer og meget andet, og hvordan elementer nemt kan flyttes, formindskes, forstørres og roteres. Hun viser dig også forskellige gode skabeloner, du kan bruge til at komme hurtigt i gang. 

Du skal selv medbringe en bærbar computer, hvor du har oprettet dig som Prezi-bruger. Der er tid til selv at prøve programmet undervejs og få kort feedback på egne designudkast. 

Christina Høyer, direktør, Imprezzing. Christina er en erfaren præsentationstræner for ledere, mellemledere og ansatte i organisationer og virksomheder, og nordens eneste certificerede Prezi-expert

 

Udbytte

Efter denne korte K-dag har du og din organisation fået konkret viden om, hvordan Prezi kan bruges til at få mere viden og engagement ud af præsentationer på møder 
 
Kursus i præsentationsteknik med Prezi i København
 

Mød

Vores underviser er Christina Høyer, der fik disse kommentarer med fra deltagerne sidste gang vi holdt Prezi-kursus: "Christina er virkelig dygtig og en fremragende kommunikator""Hun var rigtig velforberedt og god til at præsentere" og dette kom fra en deltager, der har engelsk som modersmål: "She was very knowledgable, patient, and excited about what she was showing us". 
 
Læs mere om Christina herunder. 
Christina Steensgaard Høyer
Foredragsholder. Motivational speaker

Se enkelte af de andre deltagere her

Anonym
Anonym
Novozymes
Anonym
Når du er tilmeldt, får du sendt en liste med alle deltagere senest en uge inden kurset.

Praktisk

Hvornår?
Onsdag den 30. januar fra kl. 9.00-13.00 (inklusive en netværkssandwich). Kom gerne fra kl. 8.30 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis.
 
Hvor?
Et centralt sted i København  nærmere info kommer senere. 
 
Hvad skal jeg have med?
  • En bærbar computer, gerne fuldt opladt
  • Dit login til prezi.com, hvor du inden K-dagen har registreret dig som prezi-bruger: Prezi i gratis-udgaven
  • Hvis du kan bruge din mobil som internetforbindelse (hvilket man kan med alle nyere smartphones), må du gerne medbringe den sammen med en forbindelsesledning fra mobil til computer. Du kan ellers sætte mobilen op til trådløs bluetooth-forbindelse til din computer. Dette er dog ikke et krav, men bare en mulighed, så vi er færre, der trækker på det trådløse netværk samtidigt, og dermed får en endnu hurtigere arbejdshastighed på prezi.com
 
Kursus i præsentationsteknik
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dag fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er 2490 kr., eksklusive moms, for hele kurset. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i dit sted.
 
Betal senere?
Skriv blot en bemærkning i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding, hvis du først ønsker at betale for kurset i januar 
 dog ikke senere end kursusdatoen. 
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jacob Gowland Jørgensen på 33 42 21 60. Du kan også sende en e-mail til kdag@kforum.dk.
 
Vi glæder os til at se dig!
 
 
Sådan finder du
Hos Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4.,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,7/5
Dato:
Torsdag 30. januar 2014
Tidspunkt:
9.00-13.00
Sted:
Pris pr. deltager:
2490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Christina Steensgaard Høyer
Foredragsholder. Motivational speaker

Andre deltagere

Se enkelte af de andre deltagere her:
Anonym
Anonym
Novozymes
Anonym
Når du er tilmeldt, får du sendt en liste med alle deltagere senest en uge inden kurset.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.