Kursus i presserådgivning

Bliv en endnu stærkere presserådgiver

Som presseansvarlig er du bindeledet mellem organisation og journalister. Mellem jeres budskaber og mediernes kriterier. En rolle som ofte er udfordrende – og særligt, hvis du kæmper med at få tilstrækkelig indflydelse på, hvad der skal kommunikeres og hvornår.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

På denne K-dag tager vi fat om, hvordan du udvikler din rolle som presserådgiver. Hvordan bliver du inviteret inden for tidligt nok, så du kan være med til at præge jeres budskaber fra start? Og dermed i højere grad sikre, at jeres historier har en god chance for at trænge igennem til medierne. Hvordan skaber du intern forståelse for mediernes – og dermed dine – arbejdsvilkår og tuner din organisation til at kunne arbejde med på mediernes betingelser?
 
Riv en dag ud af kalenderen og få metoder til at:
  • Udvikle dig som rådgiver og blive en endnu stærkere sparringspartner for ledelse og eksperter i jeres organisation
  • Få talspersoner og presseberedskab tunet bedst muligt ind på samarbejdet med pressen og mediernes betingelser
  • Hæve dig fra drifts- til strategisk fokus og få tilstrækkelig indflydelse på historier, temaer og budskaber, så I i sidste ende får flere og bedre historier i medierne. 
 
Kurset er for dig, der er ansvarlig for pressearbejdet i din organisation – enten som pressechef, -rådgiver eller -konsulent. Du er ambitiøs og vil gerne rykke dit arbejde og dine egne rådgiverkompetencer.

Program

Velkomst og intro til dagen
Kristoffer Bohr Grønbæk, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Styrk din rolle som rådgiver
Du er bindeled mellem presse og organisation og vil gerne blive endnu stærkere til at forme jeres strategi og budskaber, så de rammer mediernes kriterier. Og så har du et ønske om at blive en stærkere rådgiver for jeres ledelse og talspersoner. Mikael Baden giver dig redskaberne til at flytte din position, så du træder tidligere ind i beslutningsprocesserne, får en højere grad af ørenlyd og større indflydelse på, hvad der skal kommunikeres hvornår. Du får konkrete og brugbare input og arbejder på dagen med en plan for at styrke din rolle som rådgiver.
Mikael Baden, kommunikationsrådgiver og partner, Friday
 
Frokost
 
Case: Pressechef med power
Theis Brøgger er Arlas mand i pressen, men også pressens mand i virksomheden. Hans arbejde har gjort ham til en af landets mest respekterede pressechefer og banet vej for en stærk position internt i organisationen. Men hvad kræver det helt konkret? Theis Brøgger indvier dig i sine metoder til at blive et effektivt bindeled mellem pressen og organisationen – og fortæller også om, hvilke greb der virker, når du skal være en værdsat sparringspartner og rådgiver for topledelsen.
Theis Brøgger, Director of Corporate Communication, Arla Foods
 
Pause
 
Case: Pressechef på Borgen
Magnus Harald Haslebo er tidligere pressechef for Alternativet og nu selvstændig rådgiver. Han vil fortælle om, hvordan han hos Alternativet opnåede indflydelse på vigtige beslutninger om ny politikudspil, samt igangsatte en del af Alternativets større projekter. Magnus giver dig et indblik i, hvordan han finder den offensive kommunikationslinje både i en pro- og reaktiv presseindsats.
Magnus Harald Haslebo, selvstændig rådgiver, Modspil Kommunikation

Afrunding og tak for i dag
Kristoffer Bohr Grønbæk, kursus- og netværksleder, Kforum

Udbytte

Efter K-dagen kan du: 
 
  • Give bedre rådgivning til dit talsmandskorps
  • Skabe bedre samspil mellem presse og organisation
  • Opnå større lydhørhed blandt centrale stakeholdere i organisationen. 
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

Mikael Baden
Kommunikationsrådgiver og partner
Friday
Mikael er medstifter af det hurtigvoksende kommunikationsbureau Friday og har gennem mange år rådgivet topchefer, ministre og borgmestre. Mikael er uddannet journalist og en af Danmarks mest erfarne medietrænere.
Theis Brøgger
Director of Corporate Communication
Arla Foods
Theis Brøgger har i et årti været ansvarlig for presse i Arla Foods. Han har kontinuerligt udviklet sin rolle, og har de seneste år været en vigtig stemme for selskabet, bla. på Twitter. Siden 2016 har Theis haft titel af Director of Corporate Communication.
Magnus Harald Haslebo
Selvstændig rådgiver
Modspil Kommunikation
Magnus Harald Haslebo er tidligere pressechef for Alternativet og nu selvstændig rådgiver og chef for Modspil Kommunikation.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag den 27. september 2018 fra kl. 9.15 - kl. 16.00. Kom gerne fra kl. 8.45 til let morgenmad.
 
Hvor?
K-dagen holdes hos centralt i København. Nærmere info følger tættere på dagen.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig hurtigst muligt her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). . Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 
Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
 
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Studenterpladsen på denne K-dag er: Optaget. 
 
Skriv en kort redegørelse for at pladsen skal være din til kdag@kforum.dk for at komme i betragtning. 
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Kristoffer Bohr Grønbæk på 31 23 96 35. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

16791 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 27. september 2018
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Mikael Baden
Kommunikationsrådgiver og partner
Friday
Theis Brøgger
Director of Corporate Communication
Arla Foods
Magnus Harald Haslebo
Selvstændig rådgiver
Modspil Kommunikation

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.