Praktikbazar til dig, der skal i praktik i kommunikationsbranchen

For studerende: Praktikbazar

Skal du i praktik til efteråret og brænder du for kommunikation, markedsføring, kampagner, web, public affairs, sociale medier, projektledelse og det, der ligner? Så sæt kryds i kalenderen 15. marts og tag med til Kforum for Studerendes praktikbazar, hvor du får indblik i, hvad en praktikstilling i bureau- og kommunikationsbranchen indebærer.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

K-branchen er en mangfoldig størrelse, som favner alt fra pressearbejde til brugerinddragelse. Som praktikant kan du derfor støde på mange forskellige typer af opgaver, afhængigt af hvor du er i praktik. Bliv meget klogere på k-branchen, når Kforum, Bureaubiz, Advice, Kompas Kommunikation, PrimeTime og mange flere åbner op for godteposen og tager dig med ind i deres dagligdag, arbejdsopgaver og projekter.
 
Kom og vær med torsdag den 15. marts kl. 17.00-19.00, når Kforum for Studerende præsenterer dig for forårets fedeste praktikpladser.
 
Hver virksomhed holder et kort oplæg, og du har bagefter mulighed for at 'speed-date' din kommende praktikplads, og stille uddybende spørgsmål til de virksomheder, der interesserer dig mest.
  
Kom ét skridt nærmere k-branchen og netværk med dygtige k-folk og andre k-studerende.

Vi glæder os til at se dig.

Program

Velkommen
v/ Kforum for Studerende
 
Bliv praktikant hos os!
Kforum, Bureaubiz, Advice, Kompas Kommunikation, PrimeTime og mange flere vil med et kort oplæg introducere dig til virksomheden og dine opgaver som kommende praktikant. 
 
Praktikbazar
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål i oplægsrunden? Frygt ikke! Du får rig mulighed for at stille opklarende spørgsmål til virksomhederne, tale med nuværende praktikanter og høre mere om de specifikke stillinger til Kforum for Studerendes praktikbazar. Der vil også være mulighed for at drikke en kold øl og networke med andre kommunikationsstuderende. 

Praktisk

Hvornår?
Arrangementet løber af stablen torsdag 15. marts 2018. Vi begynder kl. 17.00 og slutter senest kl. 19.00. Vi disker op med lidt drikkevarer og snacks. 

Hvor?
Arrangementet afholdes hos Kforum på Gammel Kongevej 3E 4. sal, baghuset, 1610 København V.

Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden.

Hvad koster det?
Arrangementet er gratis.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Kforum for Studerende på 33 42 21 60. Du kan også sende en e-mail til studerende@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig.
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E,
1610 København V
10987 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 15. marts 2018
Tidspunkt:
17.00-19.00
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.