Kursus i præsentationsteknik

Præsentationsteknik: Brænd igennem med dit budskab

Har du et job, hvor du jævnligt skal tage ordet og tale foran mange mennesker – fx i forbindelse med møder, korte oplæg for virksomheden eller længere præsentationer i store forsamlinger? Så tag med til K-dag og få retoriske teknikker til, hvordan du brænder igennem med dit budskab, og lær, hvordan du kan lave en god og overbevisende præsentation hurtigt og effektivt.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

På denne K-dag bliver du klædt på til at tage ordet foran mange mennesker, og du får konkrete teknikker til at skrive taler og præsentationer – sådan at du, næste gang chefen beder dig om det, kan holde et kort, klart og velargumenteret oplæg, der griber publikum og får budskabet til at stå knivskarpt.
 
Tag med til K-dagen og:
 • Bliv undervist af vinderen af The World Public Speaking Championship 2016, Sabrina Vitting-Seerup, der giver tips og tricks til den gode præsentation
   
 • Få retoriske værktøjer til at brænde igennem med dit budskab, så du kan overbevise og engagere dem, du taler til
   
 • Lær, hvordan du hurtigt og effektivt kan lave en præsentation med god struktur og argumentationen i orden
   
 • Få tips til din personlige fremtræden og til, hvordan du håndterer nervøsitet. 
K-dagen er for dig, der tit holder mundtlige oplæg eller præsentationer som en del af dit arbejde, og som gerne vil blive (endnu) bedre til det. Dagen veksler mellem oplæg og øvelser. Kurset er for både kommunikatører og ikke-kommunikatører. 
 
Her kan du se Sabrina Vitting-Serup fortælle tre ting, du skal huske, når du skal lave en præsentation:
 

Program

Skærp dit budskab
Har du i din forberedelse gjort dig nogle grundlæggende tanker om dit indhold og målgruppe, er du allerede godt på vej til at lave en god præsentation. Du bliver klædt på med en retorisk kommunikationsmodel, der hjælper dig til at gøre dig de rigtige overvejelser, inden du planlægger din tale eller dit oplæg, og vi laver øvelser, der hjælper dig med at blive skarp på dit budskab og formål.
Caroline Bjerre-Bertelsen, kursus- og netværksleder hos Kforum
 
Eksemplets magt og den gode indledning
Du lærer, hvordan du opbygger din præsentation, og vi dykker ned i konkrete teknikker – herunder i, hvordan du finder frem til de gode eksempler, og hvordan du inkorporerer dem som en naturlig del af din præsentation, og du får værktøjer til, hvordan du kommer bedst muligt fra start i din præsentation.
Caroline Bjerre-Bertelsen, kursus- og netværksleder hos Kforum
 
Workshop: Skriv en tale
Det behøver hverken tage en halv eller hel dag at skrive en god tale. I workshoppen bliver du kastet ud i at lynskrive en tale, der både er skarp, velstruktureret og har argumentationen i orden – og du får tips og tricks fra vinderen af The World Public Speaking Championship i 2016, Sabrina Vitting-Seerup. Til sidst på eftermiddag træner vi den gode fremførelse, og du får konkrete råd til at tackle nervøsitet.
Sabrina Vitting-Seerup, grundlægger af Ren Snak og kåret som Verdens bedste taler 2016
 

Udbytte

Efter denne K-dag 
 • kan du på kort tid lave en skarp og fokuseret tale eller præsentation med argumentationen og strukturen i orden
 • ved du, hvordan du engagerer publikum og får dem til at lytte
 • kan du tale foran mange mennesker med større sikkerhed og overbevisning
At bliver en overbevisende taler kræver øvelse, men vi sørger på kurset for at give dig de bedste værktøjer med fra start. De modeller og skemaer, du afprøver på kurset, kan du let bruge hjemme i din organisation til at fortsætte læringen – både din egen og dine kollegers.

Mød

Sabrina Vitting-Seerup
Grundlægger
Ren Snak
Sabrina er grundlægger af virksomheden Ren Snak, hvor hun holder foredrag, kurser og workshops i blandt andet taleskrivning og taleteknik, og i 2016 blev hun kåret som Verdens bedste taler i talekonkurrencen The World Public Speaking Championship. Desuden skriver hun ph.d. på Københavns Universitet om kunst og kulturs kommunikative effekt.
Caroline Bjerre-Bertelsen
Kursus- og netværksleder
Kforum
Caroline Bjerre-Bertelsen er cand. mag. i retorik og arbejder som kursus- og netværksleder i Kforum. Hun har flere års undervisningserfaring, blandt andet som underviser på Borups højskole og som underviser i præsentationsteknik i konsulentbranchen.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 28. november 2017. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Ledig
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Caroline Bjerre-Bertelsen på 26 28 67 37. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København

FAQ

17204 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 28. november 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Sabrina Vitting-Seerup
Grundlægger
Ren Snak
Caroline Bjerre-Bertelsen
Kursus- og netværksleder
Kforum

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.