Hvordan sætter du dagsordenen og aktiverer dine medlemmer?

Gratis morgenmøde: Hvordan sætter du dagsordenen og aktiverer dine medlemmer?

Kom til gratis morgenmøde, og hør om, hvordan BUPL fik sat minimumsnormeringer på dagsordenen – og hør samtidig om Kforums helt nye netværk om interessedrevet kommunikation.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hvordan sætter du dagsordenen og aktiverer dine medlemmer? Dette tager vi fat i gennem BUPL's kampagne for minimumsnormeringer, hvor vi sætter fokus på interessedrevet kommunikation.

Program

Flere pædagoger i institutionerne er blevet et folkekrav. BUPL’s kampagne for minimumsnormeringer blev på kort tid en folkesag. Medier, politikere, forældre og medlemmer blev engageret i kampen for få pædagoger nok i daginstitutionerne. Hvad kan vi andre lære af denne indsats, der ikke var en simpel mediekampagne, men en strategi med mange målgrupper? Og hvad er forklaringen på indsatsens succes? BUPL’s kommunikationschef, Anders Troels Damgaard, gennemgår og giver os indblik i og gode råd om interessedrevet kommunikation.
 
På mødet får du også en præsentation af Kforums helt nye netværk om netop interessedrevet kommunikation. Netværket henvender sig til k-folk i interesseorganisationer, der ofte skal ramme politikerne, medlemmerne og pressen på samme tid.
 
Netværket ledes af to erfarne kommunikations- og organisationsfolk: tidligere organisations- og udviklingschef i LO Jakob Sand Kirk og rådgiver og proceskonsulent Flemming Andersen. Læs mere om de to netværksledere nedenfor. På morgenmødet giver de også deres bud på, hvorfor det er så afgørende for interesseorganisationer at få kommunikationen til medlemmerne, borgerne og Christiansborg til at gå op i en højere enhed.

Mød

Jakob Sand Kirk
Strategisk rådgiver
Sand Kirk
Jakob Sand Kirk har bred erfaring fra politiske og medlemsbaserede organisationer og virksomheder i fagbevægelse, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor. Blandt andet som organisations- og udviklingschef i LO, stabschef i Sampensinon og underdirektør i PensionDanmark. Jakob leverer strategisk rådgivning og organisationsudvikling i krydsfeltet mellem politisk interessevaretagelse, strategi og organisationsudvikling til ledere i organisationer og virksomheder, som arbejder for en samfundsudvikling.
Flemming Andersen
Ledelsesrådgiver og proceskonsulent
SDG Leadership - Mandag Morgen og CSR Forum
Flemming Andersen er ledelsesrådgiver og proceskonsulent og faciliterer både i Danmark og udlandet politik- og strategiudvikling - bl.a. om FN’s 17 verdensmål, kommunikation og arbejdsmarked. Flemming har erfaring fra staten og fra arbejdsgiver- og lønmodtagersiden, bl.a. som leder i DA og kommunikationschef i FTF (nu FH). Flemming faciliterer også ledernetværk om bæredygtig ledelse og FN’s verdensmål for Mandag Morgen og CSR Forum.
Anders Troels Damgaard
Kommunikationschef
BUPL

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 4. marts 2020. Vi begynder kl. 9.00 præcist og slutter senest kl. 10.30.
 
Hvor?
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V

Hvad koster det?
Denne morgensession er gratis, men kræver tilmelding.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her.
Ved tilmelding accepterer du samtidig Kforums nyhedsmail. Du kan til enhver tid framelde dig, såfremt du ikke finder den relevant.
Sådan finder du

Kforum Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

12565 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Onsdag 4. marts 2020
Tidspunkt:
9.00-10.30
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Jakob Sand Kirk
Strategisk rådgiver
Sand Kirk
Flemming Andersen
Ledelsesrådgiver og proceskonsulent
SDG Leadership - Mandag Morgen og CSR Forum
Anders Troels Damgaard
Kommunikationschef
BUPL

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.