Sig det med video

Lær at lave video til SoMe

Alle elsker visuelt indhold. Video tiltrækker langt mere opmærksomhed end billede og tekst, og så fastholder det din modtagers opmærksomhed. Video er derfor et fantastisk format og kan ikke undgås, når du i dag skal udvikle indhold til dine SoMe-kanaler.

Om K-dagen

Lær at lave video til SoMe.
Video gør din kommunikation mere fængende og personlig, fordi den bygger på fællesskaber og dialog. På denne K-dag bliver du klogere på, hvordan du rammer netop jeres målgruppe ved hjælp af en videostrategi, der både tager hånd om produktion og markedsføring.
På kurset får du en introduktion til at producere video på mobil og tablet med et lille budget. Hands-on-træning i at optage og redigere med en iPhone eller iPad. 
 
K-dagen er for dig, der allerede producerer video til jeres SoMe-kanaler, eller som gerne vil i gang med det. Du er højst sandsynligt kommunikations- eller pressemedarbejder eller ansvarlig for web og/eller sociale medier.

Program

Velkommen – dit mål for dagen
Anne Skriver, kursusleder, Kforum
 
Lav flotte videoer med din smartphone.
Susan Stølsvig Skovmand er en erfaren og kompetent underviser i mobilvideo, og hun lærer dig, hvordan du helt konkret kan lave flotte videoer med en smartphone. Susan viser eksempler på forskellige videoer, der virker på sociale medier. Hun giver dig inputs og inspiration til at fortælle dine historier med video og giver dig tips og tricks til at få succes med video online.
Susan Stølsvig Skovmand, underviser og videoproducent, Videokonsulenterne
 
Brug din smartphone som en pro.
Herefter skal du selv prøve kræfter med at lave video med din smartphone – efter en enkel, men professionel metode. Du skal skrive et kort manuskript, og du skal lære at bruge din mobil som en professionel fotograf. Du får gode råd til selv at stille dig foran kameraet – og til at instruere andre under et interview. Når du har lavet dine optagelser, bliver du introduceret til appen KineMaster, hvor du skal klippe og redigere din video.
Susan Stølsvig Skovmand, underviser og videoproducent, Videokonsulenterne
 
Apps, udstyr og inputs.
I løbet af dagen bliver du desuden præsenteret for diverse apps og relevant udstyr, der vil forbedre dine optagelser, ligesom du får inputs til at bruge musik, grafiske tekster i flotte farver, undertekster mm.
Susan Stølsvig Skovmand, underviser og videoproducent, Videokonsulenterne
 
Tak for i dag
Anne Skriver, kursusleder, Kforum

Udbytte

Efter denne K-dag ved du og din organisation:
  • Hvordan du løfter produktionen af visuelt SoMe-indhold til nye højder med mobilvideo
  • Hvordan du får dit budskab ud, så det netop rammer jeres målgruppe 
  • Hvordan du med storytelling og video kan skabe mere synlighed omkring virksomhedens vigtige initiativer
  • Hvordan du kan lave video på mobil og tablet med et lille budget
  • Hvilke tekniske og indholdsmæssige komponenter, der er essentielle i mobilvideoer, herunder kendskab til diverse apps og udstyr, der forbedrer dine optagelser.
 
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

 
Susan Stølsvig Skovmand
Underviser og videoproducent,
Videokonsulenterne
Susan Stølsvig Skovmand underviser i mobilvideo, strategier og storytelling på sociale medier - og producerer film for små og store organisationer. Har en baggrund i fiktionens verden, som freelance manuskriptforfatter, samt dramaturg og producer i DR.

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen onsdag den 29. marts 2023. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcist og slutter senest kl. 15.30. 

Hvor?
K-dagen holdes hos Akademikertårnet Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg.
 
Hvad skal jeg have med?
Medbring en iPhone (6 eller nyere) eller en nyere Android-smartphone, gerne med et godt kamera. Alternativt en nyere iPad/tablet. Tjek, at du kan installere appen KineMaster – og installér den nyeste version. Du skal optage og klippe på samme device. Medbring også høretelefoner, som skal bruges, når du skal klippe din video.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmed dig ved at udfylde felterne her. Pladserne på K-dagen besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Kommer du i bil?
Der er 2-timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-parkeringsbillet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende. 
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os på kdag@kforum.dk eller ringe til Anne Skriver på 26 33 22 82.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
17204 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Onsdag 29. marts 2023
Tidspunkt:
9.00-15.30
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med, og få 20 % rabat på den anden tilmelding.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Susan Stølsvig Skovmand
Underviser og videoproducent,
Videokonsulenterne

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.