Sig det med video

Lær at lave video til SoMe

Alle elsker visuelt indhold. Video tiltrækker langt mere opmærksomhed end billede og tekst, og så fastholder det din modtagers opmærksomhed. Derfor er video et fantastisk format og kan ikke undgås, når du skal udvikle indhold til dine SoMe kanaler i dag.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Video gør din kommunikation mere fængende og personlig, fordi den bygger på fællesskaber og dialog. På denne K-dag bliver du bliver klogere på, hvordan du rammer netop jeres målgruppe ved hjælp af en videostrategi, der både tager hånd om produktion og markedsføring.

På kurset får du en introduktion til at producere video på mobil og tablet med et lille budget. Hands-on-træning i at optage og redigere med en iPhone eller iPad. Vi slutter dagen af med en præsentation af de første resultater, inden du selv går videre med produktionerne.

K-dagen er for dig, der allerede producere video til jeres SoMe kanaler eller som gerne vil i gang med det. Du er højst sandsynligt kommunikations- eller pressemedarbejder eller ansvarlig for web eller sociale medier.

Program

Velkommen – dit mål for dagen
Anne Skriver, kursusleder, Kforum
 
Hvad er det video kan? 
Vi starter dagen med at blive klogere på video formatet. Hvad er det, formatet kan, og hvorfor er det netop relevant for din målgruppe? Gennem konkrete eksempler bliver du klogere på, hvordan video kan bruges, og hvilke dos and don'ts der findes.
 
Lær at lave mobilvideo
Katja Hemming Hansen er en erfaren og kompetent underviser i mobilvideo, og hun lærer dig, hvordan du helt konkret laver flotte videoer med en smartphone. Katja viser eksempler på forskellige former, udtryk, genrer og tips. Herefter skal du selv ud at lave dine egne små film med smartphone. Efter optagelserne vil du få en indtroduktion til programmet KineMaster, hvor du nemt kan redigere og klippe film. Derudover bliver du præsenteret for andre relevante apps, musik og tricks, du kan bruge, når du kommer hjem. Vi slutter dagen af med en præsentation af de små videoer, I selv har produceret.
Katja Hemming Hansen, videokonsulent/producer, Pink Bird Video
 
Tak for i dag
Anne Skriver, kursusleder, Kforum

Udbytte

Efter denne K-dag ved du og din organisation:
  • Hvordan du løfter produktionen af visuelt indhold til SoMe til nye højder med mobilvideo
  • Hvordan du får dit budskab ud, så det netop rammer jeres målgruppe 
  • Hvordan du med storytelling og video kan skabe mere synlighed omkring virksomhedens vigtige initiativer
  • Hvordan du kan lave video på mobil og tablet med et lille budget
  • Hvilke tekniske og indholdsmæssige komponenter, der er essentielle i mobilvideoer, herunder kendskab til diverse apps og andre tekniske værktøjer.
 
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

 
Katja Hemming Hansen
Videokonsulent/Producer
Pink Bird

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen torsdag den 14. oktoberr 2021. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis og slutter senest kl. 16.00.

Hvor?
K-dagen holdes hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal., 1610 København V.
Ved øgede coronarestriktioner i efteråret, forbeholder vi os retten til at afvikle kurset digitalt.
 
Hvad skal jeg have med?
En iPad og/eller iPhone (6 eller nyere)  ller en nyere Android-smartphone.
NB: Det er en fordel at redigere på en tablet, men det kan sagtens lade sig gøre på en smartphone. Husk også hørebøffer/høretelefoner.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmed dig ved at udfylde felterne her. Pladserne på K-dagen besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i en af de Grafiske Kompetenceudviklingsfonde, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden. 
 
NGO-rabat
Hvis du arbejder for en NGO, så tilbyder vi 20 procent rabat på alle endagskurser. Skriv NGO-rabat i fakturafeltet. 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest 4 uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os på kdag@kforum.dk eller 33 42 21 60.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du

Kforum, Gl. Kongevej 3E 4. sal,
1610 København V

FAQ

15659 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 14. oktober 2021
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.
 

Kontakt

Mød

Katja Hemming Hansen
Videokonsulent/Producer
Pink Bird

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.