Sig det med video

Webkursus: Storytelling og videoproduktion

Dette kursus 'Storytelling & videoproduktion' gennemføres digitalt

Alle elsker visuelt indhold. Video tiltrækker langt mere opmærksomhed end billede og tekst, og så fastholder det din modtagers opmærksomhed. Derfor er video et fantastisk format og kan ikke undgås, når du skal udvikle digitalt indhold i dag.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Video gør din kommunikation mere fængende og personlig, fordi den bygger på fællesskaber og dialog. På første halvdel af dagen får du en introduktion til storytelling, videoformater og -genrer samt virkemidler. Du bliver klogere på, hvordan du rammer netop jeres målgruppe ved hjælp af en videostrategi, der både tager hånd om produktion og markedsføring.

Anden halvdel af kurset vil give dig en introduktion til at producere video på mobil og tablet med et lille budget. Hands-on-træning i at optage og redigere med en iPhone eller iPad. Vi slutter dagen af med en præsentation af de første resultater, inden du selv går videre med produktionerne.

Program

Velkommen – dit mål for dagen
Anne Skriver, kursusleder, Kforum
 
Hvad er det storytelling kan? 
Vi starter dagen med at blive klogere på storytelling. Hvad er det, videoformatet kan, og hvorfor er det netop relevant for din målgruppe? Gennem konkrete eksempler bliver du klogere på, hvordan video kan bruges, og hvilke dos and don'ts der findes.
Kasper Kiertzner, instruktør, Playground Productions 
 
Lav din egen videostrategi
Med udgangspunkt i egne erfaringer udarbejder du en videostrategi, hvor du finder frem til, hvad budskabet er, og hvordan du bedst formidler det til målgruppen. Derudover gennemgår vi de fire trin, der er i videoproduktion, så du er godt klædt på til at lave video efter frokost. De fire trin, vi gennemgår, er præproduktion, produktion, redigering og markedsføring.
Kasper Kiertzner, instruktør, Playground Productions
 
FROKOST
 
Lær at lave mobilvideo
Katja Hemming Hansen er en erfaren og kompetent underviser i mobilvideo, og hun lærer dig, hvordan du helt konkret laver flotte videoer med en smartphone. Katja viser eksempler på forskellige former, udtryk, genrer og tips. Herefter skal du selv ud at lave dine egne små film med smartphone. Efter optagelserne vil du få en indtroduktion til programmet KineMaster, hvor du nemt kan redigere og klippe film. Derudover bliver du præsenteret for andre relevante apps, musik og tricks, du kan bruge, når du kommer hjem. Vi slutter dagen af med en præsentation af de små videoer, I selv har produceret.
Katja Hemming Hansen, videokonsulent/producer, Pink Bird Video
 
Tak for i dag
Anne Skriver, kursusleder, Kforum

Udbytte

Efter denne K-dag ved du og din organisation:
  • Hvordan du løfter produktionen af visuelt indhold til nye højder med mobilvideo
  • Hvordan du får dit budskab ud, så det netop rammer jeres målgruppe 
  • Hvordan du med storytelling og video kan skabe mere synlighed omkring virksomhedens vigtige initiativer
  • Hvordan du kan lave video på mobil og tablet med et lille budget
  • Hvilke tekniske og indholdsmæssige komponenter, der er essentielle i mobilvideoer, herunder kendskab til diverse apps og andre tekniske værktøjer.
 
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

 
 
Katja Hemming Hansen
Videokonsulent/Producer
Pink Bird Video
Kasper Kiertzner
Director
Playground Productions

Praktisk

Hvornår?
K-dagen bliver holdt torsdag d.19. november 2020 
 
Hvor?
Kurset afvikles via Zoom.us.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms).
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 % rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Hvad skal jeg have med?
En iPad (3 eller mini) og/eller iPhone ( 5, 6 eller 7, 8, 10) eller en nyere Android-smartphone.
NB: Det er en fordel at redigere på en tablet, men det kan sagtens lade sig gøre på en smartphone. Husk også hørebøffer/høretelefoner.
 
Inden kurset skal du downloade redigeringsappen KineMaster til din enhed. Den fås både i en gratisudgave med vandmærke og som en KineMaster Pro-version, som koster ca. 300,- i abonnement om året.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Har du spørgsmål?
Kontakt Anne Skriver på 26 33 22 82, eller skriv til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du

Zoom.us,

FAQ

15659 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 19. november 2020
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Katja Hemming Hansen
Videokonsulent/Producer
Pink Bird Video
Kasper Kiertzner
Director
Playground Productions

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.