Masterclass-kursus i København om webdesign med Axure RP :: Et af Kforums kurser om web og sociale medier

Masterclass: Webdesign med Axure

AFLYST: Kom til K-dag og bliv endnu bedre til at lave prototyper med Axure RP, så du og dine kolleger kan træffe de rigtige designvalg når I arbejder med digitale løsninger. Lige fra web og intranet til selvbetjeningsløsninger, apps og mobil sites.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST

 

Du ved allerede, at et gennemtænkt webdesign gør en markant positiv forskel for besøg, salg og brugen af selvbetjeningsløsninger. Det er værd at bruge tid og kræfter på at gøre forarbejdet ordentligt, og få tydeliggjort beslutninger og processer. Derfor kan du nu blive trænet i at videreudvikle dine prototyper og wireframes i Axure RP, og blive opdateret på de nyeste muligheder. Så jeres designprocesser kan glide endnu bedre, og komme ud med endnu skarpere resultater.

Axure RP er et populært og anerkendt værktøj til udarbejdelse af bl.a. wireframes, prototyper og specifikationer når I skal designe nyt til digitale løsninger. Axure RP har vundet stor anerkendelse for sin fyldestgørende funktionalitet, sit intuitive design, sin fremragende support og et hjælpsomt, aktivt community. Vi har også et begynderkursus - læs mere her

 
 
  • Træning i at benytte Axure RP og dets mange nyttige funktioner
  • Hjælp og inspiration til at arbejde videre med prototyper 
  • Mødt andre, der også gerne vil bruge Axure RP som et effektivt værktøj til webdesign i praksis
K-dagen er for dig, der allerede har arbejdet med de grundlæggende funktioner i Axure RP, og som nu ønsker at videreudvikle prototyper, optimere dine arbejdsgange og blive opdateret i de nyeste funktioner i Axure RP. 
 
 

Program

På K-dagen bliver du trænet i brugen af en lang række avancerede funktioner. 
Claus Dan Pedersen har omfattende erfaring med at bruge programmet, og han viser dig mulighederne og giver dig overblikket. Du lærer bl.a. at arbejde med dynamiske paneler, masters, adaptive views, udvikling og generering af responsive prototyper og prototyper til mobile devices. Du får desuden tips og tricks om prototypeudviklingen - både ifht. opbygning og processen. 
 
Claus Dan Pedersen, seniorrådgiver, Advice A/S. 
Når Claus ikke underviser i i Axure RP, evaluerer, tester og videreudvikler han digitale løsninger for en lang række danske og internationale kunder. Claus har tidligere været Senior UX Specialist i Interfazes. 
 

Udbytte

K-dagen ruster dig til at optimere dine arbejdsprocesser, så du hurtigere kan bygge mere omfattende og komplette prototyper.
 
Du får en bedre forståelse af Axure RP’s muligheder og anvendelsesområder, som du og din organisation kan bruge i planlægningen og gennemførslen af kommende projekter. 
 

Mød

Claus Dan Pedersen, senior rådgiver, Advice A/S 
Når Claus ikke underviser i Axure RP, evaluerer, tester og videreudvikler han digitale løsninger for en lang række danske og internationale kunder. Claus har tidligere været Senior UX Specialist i Interfazes. 
 
Marta Karolina Olsen, netværkschef, Kforum
Marta har arbejdet med web & digital kommunikation og marketing i mere end 10 år, blandt andet som seniorrådgiver hos Advice Digital (nu Advice A/S) og Kunde & Co. 
Claus Dan Pedersen
Seniorrådgiver
Advice A/S

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 17. november 2015 kl. 9.15 - kl. 16.00. Kom gerne fra kl. 8.45 til let morgenmad. Tidspunktet passer med lyntoget fra Fyn og Jylland. 

Hvor?
Centralt i København, nærmere sted kommer senere. 
 
Hvad skal jeg have med?
En computer med seneste version af Axure RP installeret. (Du kan hente en 30 dages prøveversion hos Axure)
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dag fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden. Husk eventuelt EAN-nr.
 
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 4990 (ekskl. moms).
 
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i dit sted.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jacob Gowland Jørgensen på 3342 2160. Du kan også sende en e-mail til kdag@kforum.dk.
 
Vi glæder os til at se dig!
 

FAQ

13301 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 17. november 2015
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Centralt i København. Nærmere sted kommer senere.
Pris pr. deltager:
4990 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.
 

Kontakt

Mød

Claus Dan Pedersen
Seniorrådgiver
Advice A/S

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.