UDBYDES SOM WEBINAR/UDSKYDES TIL EFTERÅRET 2020

Skab værdi med effektiv projektledelse

Hvordan forbereder og gennemfører du bedst et projekt? Og hvorfor er det vigtigt at have gode projektledelsesegenskaber som kommunikatør? På dette kursus får du styr på huskelister, mails og prioritering af opgaver, så du undgår overspringshandlinger og unødvendig spildtid. Vi tager dig igennem projektets forskellige faser, og hvad du skal være opmærksom på undervejs, hvordan du bevarer overblikket i en travl hverdag med en masse forskelligartede opgaver, og selvfølgelig ikke mindst, hvordan du kommer i mål med dine projekter!

Om K-dagen

I løbet af dagen bliver du introduceret til de mest efterspurgte værktøjer inden for projektledelse. Du lærer, hvordan du som kommunikatør kan implemetere projektledelsesværktøjer i dit arbejde.
Dagen består af oplæg, praktiske øvelser, dialog og egenrefleksion, hvor du får mulighed for at overveje, hvordan du kan implementere værktøjerne i netop din hverdag.
 
Herudover får du bl.a.:
  • Grundig introduktion til projektledelse og projektlederrollen
  • Hvordan du kommer godt fra start med projektet og bevarer overblikket undevejs
  • Et indblik i projektlederens værktøjskasse og konkrete metoder til projektplanlægning, organisering og projektopstart
  • Konkrete øvelser i projektplanlægning.
 
Kursusdagen er for dig, som ønsker værktøjer til at komme i mål med dine projekter, og som ønsker sig redskaber til at navigere i en travl hverdag med post-its, flagede mails og huskelister. Dagen er for dig, som ønsker at styrke din personlige produktivitet og dine kompetencer inden for projektledelse. Som kommunikatør har man ofte mange bolde i luften, hvorfor denne dag er oplagt, idet dagen er fyldt med inspiration, værktøjer og metoder, som du kan tage med hjem og implementere direkte i dit arbejde med det samme.

Program

Velkomst og intro til dagen 
Daniel Aziz, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Introduktion til projektledelse
Hvordan er man en god projektleder? Og hvorfor er det en fordel at koble kommunikation med effektiv projektledelse? Du lærer om, hvilke værktøjer du skal benytte for at træde i karakter som projektleder. Du introduceres til forskellige projektmodeller og får et grundlæggende indblik i projeklederrollen og projektledelse.
Louise Lyngaa, ejer og ledelsesrådgiver, Commio
 
Interessenter  Bliv klogere på, hvem der har indflydelse på dit projekt
Hvem bliver påvirket af dit projekt, og hvem kan hjælpe dig med at komme i mål? Vi tager fat i interessentanalysen og ser på, hvordan du får overblik og håndterer de mennesker, der har indflydelse på dit projekt.
Louise Lyngaa, ejer og ledelsesrådgiver, Commio
 
Projektplanlægning Lav en god projektplan
Vi ser på projektplanen, og hvordan den kan bygges op. Du får vist konkrete eksempler, og vi øver os i at lægge en god projektplan. Du lærer også, hvordan du navigerer ud fra din projektplan, og hvad du skal være opmærksom på undervejs, så du når dit mål.
Louise Lyngaa, ejer og ledelsesrådgiver, Commio
 
Personlig produktivitet v/ Mark Mayland
Få styr på huskelister, mails og prioritering af opgaver, så du undgår overspringshandlinger og unødvendig spildtid.
 
Projektorganisering – Få styr på roller og ansvar
Det er vigtigt at forstå organiseringen af og omkring dit projekt for at lykkes med det. Du lærer om de forskellige roller i projektet: Hvad der er dit og andres ansvar, og hvordan du håndterer samarbejdet i dit projekt.
Louise Lyngaa, ejer og ledelsesrådgiver, Commio
 
Afrunding og tak for i dag
Daniel Aziz, kursus- og netværksleder, Kforum

Udbytte

Efter denne K-dag kan du
 
  • Planlægge og gennemføre et kommunikationsprojekt.
  • Bruge projekttrekanten til at træde i karakter som projektleder.
  • Anvende konkrete projektledelsesværktøjer og -metoder.
  • Håndtere interessenter og samarbejdspartnere i projektet.
  • Anvende metoder til styring af e-mails, huskelister og kalender.
  • Øge din produktivitet og effektivitet, så du får skabt plads til fordybelse og frigjort et større overskud.

Mød

Louise Lyngaa
Ejer og ledelsesrådgiver
Commio
Louise Lyngaa er stifter af og ledelsesrådgiver i Commio. Louise er en erfaren kommunikationsrådgiver og projektleder og er specialiseret i netop at kombinere kommunikationsfaglighed med stærk projekt- og procesledelse. Louise rådgiver sine kunder om intern kommunikation og bidrager med kommunikationsstrategi, planlægning og udførelse ifm. implementering af større forandringsprojekter. Louise er desuden en erfaren underviser i projektledelse, bl.a. fra Cphbusiness.
Mark Mayland
Stifter og direktør
Personlig Workflow
Mark Mayland er stifter og partner i Personlig Workflow, og er en erfaren kursus- og oplægsholder. Mark er ekspert i personlig produktivitet, og har hjulpet medarbejdere i store og små virksomheder, med at effektivisere hverdagen i en dagligdag med hurtigt skiftende dagsordner. Mark Mayland er M.Sc. Innovation and Business Development fra CBS.

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen den 29. april 2020. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis og slutter senest kl. 16.00.

Hvor?
K-dagen holdes hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal., 1610 København V.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmed dig ved at udfylde felterne her. Pladserne på K-dagen besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Forberedelse
Du må gerne have et eksisterende eller kommende projekt i tankerne, som du kan bruge som egen case på selve dagen.  

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5.490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Tag din kollega med
Vi giver 20 % rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Studenterplads
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere mod, at du efterfølgende publicerer de vigtigste pointer fra dagen på din K-profil.
Studenterpladsen på denne K-dag er: ledig

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Daniel Aziz på 31 23 96 35. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du

Kforum Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
12458 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Onsdag 29. april 2020
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 50 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Louise Lyngaa
Ejer og ledelsesrådgiver
Commio
Mark Mayland
Stifter og direktør
Personlig Workflow

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.