Webkursus: Udnyt nyhedsbrevets store potentiale

OBS! Denne k-dag "Udnyt nyhedsbrevets store potentiale" afholdes som live digitalt kursus.

Facebook ændrede for nyligt sin algoritme, så venner og familie bliver prioriteret højere end virksomheder. Samtidig har undersøgelser længe vist, at folk ikke ser sociale medier som et sted, hvor man interagerer med virksomheder. Så hvorfor ikke investere flere kræfter i et undervurderet medie med et meget stort potentiale – nemlig nyhedsbrevet. Det kan vise sig at være organisationens allervigtigste push-kanal.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Efter at vi efterhånden har set konsekvenserne af Facebooks ændrede algoritme, ved vi nu, at det er er en god investeringmen at kaste kræfter efter at optimere nyhedsbreve og e-mailmarketing. Nyhedsbrevet er nemlig vores foretrukne medie, når vi skal lære virksomheder at kende, og det er ifølge managementkonsulentfirmaet McKinsey & Co. 40 gange bedre end Facebook og Twitter tilsammen i forhold til at skabe nye kunder.
 
Skruet rigtigt sammen har nyhedsbrevet potentiale til at knytte jeres målgrupper tættere til jer og skabe både loyalitet og begejstring. Så hiv en dag ud af kalenderen, sæt fokus på jeres nyhedsbrev, og få effektive værktøjer til at udvikle det nyhedsbrev som faktisk virker – både for modtagerne og for jer!
 
K-dagen er for: Nyhedsbrevsredaktører, kommunikationsmedarbejdere, journalister og andre der arbejder med at producere og udvikle nyhedsbreve, og som vil blive dygtigere til at få det optimale ud af marketingkanalen.

Program

Velkommen – dit mål for dagen
Anne Skriver, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Nyhedsbrevets potentiale, usability og de tekniske spilleregler
Vi starter dagen med at tale om, hvilket potentiale nyhedsbrevet egentligt har, og hvad der er vigtigt at vide om brugerne, inden man går i gang. Overordnet set handler det om brugervenlighed, men vi gennemgår også de tekniske begrænsninger, som der er ved de forskellige indbakker og på nettet generelt.
Mette Hertzmann, Partner og ejer af Symbiotisk
 
Nyhedsbrevets anatomi og indhold der virker
Nyhedsbrevet er ikke bare en tekst. Det er også afsender, preheader,  header, footer, branding, opsætning, call to actions og diverse indholdselementer som video, billeder og meget mere, der er alle de variable dele, der kan være med til at afgøre, om dit nyhedsbrev virker efter hensigten. Vi gennemgår nyhedsbrevets anatomi og best practice, så du ved, hvilke knapper du kan skrue på i arbejdet med at optimere nyhedsbrevet.
Mette Hertzmann, Partner og ejer af Symbiotisk
 
Frokost
 
Strategi og Målgrupper
Data, automatisering og personalisering. Hvor skal du lægge dine ressourcer, og hvad er do's & don'ts?
Mette Hertzmann, Partner og ejer af Symbiotisk
 
Permissionmarketing: Få de rigtige nyhedsbrevstilmeldinger
En af de største udfordringer for danske virksomheder i arbejdet med nyhedsbrevet er, at få flere tilmeldinger. Og det skal være de rigtige tilmeldinger.
Du får viden og tips til, hvordan du kan tiltrække de rette nyhedsbrevsabonnenter. Vi kommer også ind på det juridiske aspekt i forlængelse af GDPR, og hvad du som minimum skal have styr på, når du producerer og udsender nyhedsbreve. 
Mette Hertzmann, Partner og ejer af Symbiotisk
 
Timing, indholdsplanlægning og evaluering
Vi taler om timing og frekvens, og du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan planlægge dine nyhedsbrevsudsendelser fremover.
Herudover taler vi om, hvordan man bedst evaluerer sin e-mailmarketing, og hvornår en indsats kan kategoriseres som en succes. Til sidst kommer vi ind på, hvorfor benchmarks bør være dit nye yndlingsord i evalueringen af din nyhedsbrev-indsats. 
Mette Hertzmann, Partner og ejer af Symbiotisk
 
 

Udbytte

Tag med til K-dag og få:
  • Nyeste viden om trends inden for nyhedsbrevet som medie
  • En solid værktøjskasse til at arbejde optimalt med din e-mailmarkedsføring
Gennem teori, best practices, konkrete cases og eksempler får du redskaberne til at gå hjem og optimere dit nyhedsbrev samme dag. 
 
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

 
Mette Hertzmann
Partner i Symbiotisk
Mette Hertzmann er Partner og ejer af Symbiotisk. Mette er uddannet Global Business Engineer, med speciale i forretnings- og produktudvikling, og har 12 års erfaring i kommunikations- og reklamebranchen, hvor hun til dagligt arbejder med Børns Vilkår, Dansk Tennis Forbund, Region Hovedstaden, IO InteractiveIdag m.fl. I Symbiotisk står hun hovedsageligt for, er at scope virksomheders behov for forskellige digitale platforme, rådgivning, strategi etc. Hun har i de sidste 11 år holdt foredrag og undervist 100-vis af virksomheder (fra Direktøren til receptionisten) i både teori og teknik, i hvordan man får et nyhedsbrev til at virke. Dvs. at give de rette mennesker de værktøjer (teori, undervisning og tekniske platforme) der skal til for at den enkelte virksomhed kan få opfyldt deres behov og nå deres fulde potentiale.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 23. februar 2021.  Kl. 09.15 - 15.00
 
Hvor?
K-dagen afholdes som live digitalt kursus på Zoom.us, der er en meget brugervenlig videokommunikationsplatform. Mere info og personligt link og log-in følger, når vi nærmer os kurset.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dagen fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt – klik her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms).
 
Prisen dækker kurset samt alle materialer. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 50 procent rabat til din kollega, som du kan dele dagens viden med på alle vores kurser og uddannelser helt frem til sommerferien. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 
Er der en studenterplads?
Pladsen på kurset er optaget. 
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Skriver på 26332282 eller kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
 

FAQ

13406 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 23. februar 2021
Tidspunkt:
9.15-15.00
Sted:
Live online kursus
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 50% rabat på den anden tilmelding på alle kurser frem til sommerferien.
 

Kontakt

Mød

Mette Hertzmann
Partner i Symbiotisk

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.