Kursus: Facebook-rådgivning

Facebook-rådgivning

Tag en dag ud af kalenderen og få professionel og individuel sparring med de konkrete udfordringer du har med Facebook-annoncering. Tag med d. 3. december hvor to af Danmarks dygtigste rådgivere og undervisere i Facebook hjælper dig videre med de udfordringer du ikke har tid til at gøre noget ved i en travl hverdag.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Sidder du som den eneste med jeres Facebook annoncering, eller kender du det med, at hverdagen er travl og tiden til at udvikle nye annonceringsmetoder, eller afprøve nye formater er begrænset? Så er Facebook-rådgivning lige noget for dig. Her samler vi en gruppe af ligesindede og spæder det op med to eksperter inden for området.
 
Formålet med dagen er at hjælpe dig nemt videre med de helt konkrete udfordringer du måtte have med Facebook Business Manager, give tid til de individuelle spørgsmål, og skabe rammerne for faglig sparring med andre, der til dagligt arbejder med Facebook Business Manager.   

Program

PROGRAM
Godmorgen og velkommen
Anne Skriver, Kforum
 
Facebook-annoncering anno 2019
Facebook udvikler sig med lynets hast og det kan være svært at følge med i hvad der sker og hvilke nye muligheder der kommer. Vi starter med en kort gennemgang af de nyeste features som er kommet til inden for det seneste års tid, og ser på hvad de mange begrænsninger i målretningsmulighederne betyder for vigtigheden af, at arbejde strategisk klogt med sine data.
David Lorentzen, Lorentzen & Farsinsen ApS
 
Workshop og sparring – runde 1
Med udgangspunkt i deltagernes konkrete udfordringer (som indsendes på forhånd) laver vi nogle konkrete øvelser som udvider din annonceringspalette på Facebook. 
Samtidig vil der være løbende mulighed for individuel sparring med de to undervisere – både på øvelserne, eller på konkrete udfordringer som du ønsker sparring på. 
Claus Farsinsen, Lorentzen & Farsinsen ApS
 
Frokost
 
Best practise
Se hvordan andre bruger Facebok Business Manager til annoncering. Læn dig tilbage og få en masse gode ideer til din egen indsats på Facebook
David Lorentzen, Lorentzen & Farsinsen ApS
 
Workshop og sparring – runde 2
Vi forsætter hvor vi slap før frokost. Vi tager en ny runde med konkrete øvelser baseret på deltagernes egne udfordringer. Samtidig vil der være mulighed for at sparre med de to undervisere – igen både i forhold til øvelser men også på dine konkrete udfordringer fra hverdagen. 
 
 

Udbytte

Udbytte:
  • Få svar på de konkrete udfordringer du har i din hverdag med Facebook Business Manager gennem individuel rådgivning med eksperter
  • Få en frisk opdatering af de nyeste muligheder, der er i Facebook Business Manager, samt en hurtig opsummering af de gamle kendinge. 
  • Få inspiration til rutiner og automatiseringer, der letter dit arbejde og gør din annoncering mere effektiv

K-dagen er for dig, der arbejder med Facebook Business Manager i din hverdag. Du kender maskinrummet, men sidder måske fast i nogle faste rutiner med jeres annoncering, og mangler input til at tage nye metoder i brug.  

Mød

David Lorentzen
Social Media Ads Specialist og medejer
Claus Farsinsen
Medejer
Lorentzen & Farsinsen ApS

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 3. december 2019. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 3990 (ekskl. moms). Medlemmer af DJ får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får også 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).

Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Anne Skriver på 26 33 22 82. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du

Gammel Kongevej 3E 4 sal,
1610 København V

FAQ

12544 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 3. december 2019
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
3990 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

David Lorentzen
Social Media Ads Specialist og medejer
Claus Farsinsen
Medejer
Lorentzen & Farsinsen ApS

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.