Kursus i København om webdesign med Axure RP for begyndere :: Et af Kforums kurser om web

Få bedre webdesign med Axure

Kom til K-dag og bliv klædt ordentligt på til at lave flowcharts, wireframes og prototyper, så du og dine kolleger kan træffe de rigtige designvalg når I arbejder med digitale løsninger. Lige fra web og intranet til selvbetjeningsløsninger, apps og mobil sites.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Relevant indhold og smarte funktioner kan nemt blive overset, når brugerne ikke kan finde rundt på hjemmesiden, intranettet eller i app´en. Et gennemtænkt webdesign gør en markant positiv forskel for besøg, salg og brugen af selvbetjeningsløsninger, og derfor er det værd at bruge tid og kræfter på at gøre forarbejdet ordentligt, og få tydeliggjort beslutninger og processer.

 
Nu kan du blive trænet i at bruge et af de bedste værktøjer til at få styr på designprocessen, nemlig Axure RP. Det er et populært og anerkendt værktøj til udarbejdelse af bl.a. wireframes, prototyper og specifikationer når I skal designe nyt til digitale løsninger. Axure RP har vundet stor anerkendelse for sin fyldestgørende funktionalitet, sit intuitive design, sin fremragende support og et hjælpsomt, aktivt community. NB: Vi har også et kursus for øvede Axure-brugere
 
 
Lær at bruge wireframes og flowcharts på kursus hos Kforum
 
  • Træning i at benytte Axure RP og dets mange nyttige funktioner
  • Hjælp og inspiration til at arbejde med prototyper 
  • Mødt andre, der også gerne vil have et effektivt værktøj til webdesign i praksis
Sidst vi holdt dette kursus blev det evalueret til hele 4,8 på en 5-skala, med kommentarer som "Underviseren var super tålmodig, dygtig og venlig" og "Rigtig god kursusledelse". 
 
K-dagen er for dig, der arbejder med web, og har ingen eller begrænset erfaring med Axure RP. Du behøver ikke at have nogen erfaring med programmering eller lignende, og du kan derfor deltage uanset om du er web-redaktør eller IT-konsulent.   
 

Program

På K-dagen bliver du trænet i brugen af de vigtigste funktioner, og du får derudover tips til at optimere jeres arbejdsgange i designprojekter. 
 
Claus Dan Pedersen har omfattende erfaring med at bruge programmet, og han viser dig mulighederne og giver dig overblikket. Du får også rig mulighed for selv at lave flowcharts, wireframes, interaktive prototyper og specifikationer i Axure RP, så du bliver helt sikker på, hvordan programmet fungerer. 
 
Claus Dan Pedersen, seniorrådgiver, Advice A/S 
Når Claus ikke underviser i Axure RP, evaluerer, tester og videreudvikler han digitale løsninger for en lang række danske og internationale kunder. Claus har tidligere været Senior UX Specialist i Interfazes
 

Udbytte

Kurset gør dig og din organisation i stand til at styrke web-designprocessen markant ved at udarbejde flowcharts, wireframes, prototyper og specifikationer i Axure RP. 

Du får desuden en god grundforståelse af Axure RP’s muligheder og anvendelsesområder, som du og din organisation kan bruge i planlægningen og gennemførslen af kommende digitale projekter, uanset om det er til websitet, intranettet eller andre digitale løsninger.

 
 

Mød

Claus Dan Pedersen, senior rådgiver, Advice A/S
Når Claus ikke underviser i Axure RP, evaluerer, tester og videreudvikler han digitale løsninger for en lang række danske og internationale kunder.  Claus har tidligere været Senior UX Specialist i Interfazes. 
 
Marta Karolina Olsen, netværkschef, Kforum
Marta har arbejdet med web & digital kommunikation og marketing i mere end 10 år, blandt andet som seniorrådgiver hos Advice Digital (nu Advice A/S) og Kunde & Co. 
 
Claus Dan Pedersen
Seniorrådgiver
Advice A/S

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 1. oktober fra kl. 9.15 - kl. 16.00. Kom gerne fra kl. 8.45 til let morgenmad. Tidspunktet passer med lyntoget fra Fyn og Jylland. 

Hvor?
Centralt i København - mere info senere. 
 
Hvad skal jeg have med?
En computer med seneste version af Axure RP installeret. (Du kan hente en 30 dages prøveversion hos Axure)
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dag fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt - klik her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 4990 (ekskl. moms).
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i dit sted.

Tilmelder du dig både denne K-dag og kurset Writing for the Web senest 15. september, får du 15% rabat på den samlede pris.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marta Karolina Olsen på 3342 2160. Du kan også sende en e-mail til kdag@kforum.dk.
 
Vi glæder os til at se dig!
 
Sådan finder du
Hos Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4.,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
5,0/5
Dato:
Torsdag 1. oktober 2015
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
4990 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.
 

Kontakt

Mød

Claus Dan Pedersen
Seniorrådgiver
Advice A/S

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.