Kursus i adfærdsdesign og forandringskommunikation

Webkursus: Skab varige forandringer med adfærdsdesign

OBS!
Grundet stigende smittetal og Sundhedsministeriets nye anbefalinger, har vi hos Kforum besluttet, at vi fra dags dato 9. september afholder alle vores kurser og netværksmøder digitalt (igen). I første omgang forhåbentligt kun indtil 25. september.
Dette kursus i adfærdsdesign gennemføres derfor online på Zoom.

Skab varige forandringer med adfærdsdesign
Synes du også, det er en udfordring at skabe vedvarende forandringer? Er det vanskeligt at få medarbejderne til at leve den nye strategi, bruge det nye it-system eller tage den nye arbejdsproces til sig? Så tag med til K-dag 17. september og få adgang til de værktøjer som adfærdsdesignere bruger til at sikre en reel forandring.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Adfærdsdesign er baseret på 60 års forskning, og opererer i spændingsfeltet mellem kognitiv psykologi, adfærdsøkonomi og socialpsykologi. Anvendt i de rette situationer har det et enormt potentiale til at øge effekten og kvaliteten af din forandringskommunikation markant.
 
Det er en genial overbygning til kommunikation, for mange af de teorier, vi som kommunikatører har lært og mestrer til daglig, er også en del af adfærdsdesignerværktøjskassen. Vi er allerede godt på vej, men vi mangler den grundlæggende forståelse for menneskelig adfærd for at kunne påvirke den for alvor.
 
På dette kursus får du en introduktion til adfærdsdesign som disciplin, du lærer 10 grundlæggende principper inden for adfærdsdesign, og du får en model, der kan hjælpe med at strukturere processen. Så når dagen er omme, har du en meget større værktøjskasse at dykke ned i næste gang, du skal hjælpe med at skabe forandringer internt i din organisation.
 
Med adfærdsdesign bliver du klogere på, hvorfor mennesker handler, som de gør.
 
Kom til K-dag 17. september og få:
  • Indblik i, hvad der styrer menneskets adfærd og beslutningsprocesser
  • Viden om, hvordan du kan bruge adfærdsdesign i din kommunikation – og et supplement til din traditionelle værktøjskasse
  • Konkrete tips til, hvordan du adfærdsdesigner din kommunikation - både online og offline
  • Gode eksempler på, hvor adfærdsdesign har gjort en forskel i intern kommunikation
  • Mulighed for at arbejde med adfærdsdesign i praksis på din egen case
 
K-dagen er for dig, der arbejder med kommunikation, forandringsprojekter eller kampagner internt i en organisation. Du har måske hørt om adfærdsdesign og er nysgerrig på, hvordan det kan styrke din værktøjskasse. Du er temmelig sikkert intern kommunikationskonsulent, forandringskonsulent, projekt - eller kampagneleder, og har brug for nye metoder til at nå din målgruppe og skabe en adfærdsændring hos dem.

Program

System 1 og 2: sådan træffer vi beslutninger
Når vi ved, hvad der styrer vores egne og vores modtageres beslutninger og adfærd, kan vi tilrettelægge vores kommunikation på en ny og mere effektiv måde. Ifølge adfærdsforskere er vores adfærd styret af to systemer. System 1, som intuitivt, hurtigt og ukontrolleret træffer beslutninger og uden besvær kan fuldende sætningen "Man skal ikke kaste med sten..." Og system 2, som reflekteret, langsomt og kontrolleret træffer beslutninger og bruger energi på for eksempel at regne ud, hvad 72 x 56 er. Du bliver klogere på, hvad det betyder for den måde, du skal kommunikere forandringer.
Louise Neel Høyer, forandringsleder, adfærdsdesigner og kommunikationsrådgiver
 
4-trins-modellen og 10 principper
Her lærer du 10 grundlæggende adfærdsdesign-principper, der kan ses som værktøjer eller greb, du kan anvende, når du designer din forandringskommunikation. Vi gennemgår, hvilke principper du kan anvende hvornår og derudover lærer du at bruge 4-trins-modellen, som er en metode, der på simpel vis kan hjælpe dig med at designe løsninger, som mest effektivt rammer målgruppen og understøtter den adfærd, du og din organisation ønsker.   
Louise Neel Høyer
 
Workshop: Adfærdsdesign i praksis
For at få de metoder, vi lærer i løbet af dagen helt ind under huden og gøre det til et brugbart værktøj, prøver vi kræfter med at lave vores eget adfærdsdesign. Hvad enten du sidder med et større forandringsprojekt, der skal implementeres i hele organisationen, eller du blot gerne vil ændre nogle arbejdsprocesser i afdelingen, så tager du her de første skridt hen imod at designe en løsning, som støtter den adfærd, du ønsker fra din målgruppe.
Louise Neel Høyer

Udbytte

Efter denne K-dag har du fået:
  • Indblik i den forskning som gennem 60 år har undersøgt menneskelig adfærd - hvorfor handler vi som vi gør
  • Metoder og inspiration til, hvordan din kommunikation kan 'designes', så budskabet ikke bare når din modtager, men også skaber adfærdsændringer
  • Indblik i, hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at effektivisere din kommunikation - både online og offline
  • Konkrete værktøjer, tips og metoder du kan bruge til at optimere kommunikationen i dit næste forandringsprojekt.
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

Louise Neel Høyer
Management Consultant - speciale i forandringskommunikation og adfærdsdesign
HUMAN UNIVERZ
Louise er en passioneret forandringskommunikationsekspert, nudging-specialist og forandringsleder der hjælper organisationer med at gennemføre ønskede forandringer og adfærdsændringer. Louise er også en erfaren underviser og facilitator.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 17. september 2020 kl. 9.15-15.00. Sid gerne klar ved computeren fra kl. 9.00. Vi starter præcis kl. 9.15.

Hvor?
På Zoom.us

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). . 
Prisen dækker deltagelse på webkurset og alle præsentationer.
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende linket til webkurset til en kollega i stedet.
Husk dog at give os besked hurtigst muligt, så vi sikrer en god facilitering af kurset. 
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Christina Bech Winckler på 42 72 72 01. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.

FAQ

15659 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 17. september 2020
Tidspunkt:
9.15-15.00
Sted:
Webkurset afholdes på Zoom.us
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Louise Neel Høyer
Management Consultant - speciale i forandringskommunikation og adfærdsdesign
HUMAN UNIVERZ

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.