Kursus i mobilvideo

Kom godt i gang med mobilvideo

Med mobilen kan du nemt lave effektiv og professionel videokommunikation, der skaber engagement i både den eksterne og interne kommunikation. Tag med til K-dag i København 7. december 2017 og lær, hvordan du får medarbejderskabt video ind i kommunikationsarbejdet uden at drukne i drift og teknik.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Vi afholder kurset, 'Kom godt i gang med mobilvideo', i København både 7. december 2017, og 15. marts 2018. Se kurset i marts her.
 
Video står højt på de fleste organisationers ønskeliste – også som kompetence hos medarbejderne i kommunikationsafdelingen. Det behøver ikke at være uoverskueligt eller dyrt at lave video selv.
 
Tag med til K-dag om professionel videoproduktion på mobilen og lær:
  • Hvad medarbejderskabt video kan skabe af engagement og kommunikationsmuligheder
  • Hvordan du planlægger, optager og redigerer på en iPhone eller en iPad
  • Hvad der basalt set udgør en god fortælling og godt indhold til online mobilvideoer
  • Hvordan du med et lille budget kan gøre virksomhedens medarbejdere til medfortællere, og gøre kommunikationskonsulenterne eller pressemedarbejderne til videojournalister.
K-dagen er for dig, der allerede bruger mobilvideo i kommunikationsarbejdet eller som gerne vil i gang med det. Du er højst sandsynligt kommunikations- eller pressemedarbejder eller ansvarlig for web eller sociale medier.
 
Få en forsmag på, hvad videokonsulent Henrik Fink Isaksen lærer dig på K-dagen
 
 
Tag på K-dag og lær, hvordan du får medarbejderskabt mobilvideo ind i kommunikationsarbejdet med et godt resultat. På dagen får du brugbare metoder til både optagelse og redigering, og du tager hjem med et færdigt videoprodukt.

Program

Velkommen
Du får en kort introduktion til, hvorfor mobil webvideo virker – både i intern og ekstern kommunikation og til markedsføring og salg af produkter. Ét videominut er 1,8 millioner ord værd, og mere end 100 millioner brugere ser dagligt video online. Online video er et format, der trænger gennem støjen på det visuelle og sociale internet. Du bliver introduceret til oplagte muligheder at bruge video i din kommunikation, bl.a. inden for vejledninger, nyhedsbreve, kampagner og arrangementer.
 
Sådan mobilfilmer du - og får andre til det
Henrik Fink Isaksen er en erfaren og kompetent underviser i mobilvideo, og han lærer dig, hvordan du helt konkret laver mobilvideoer. Både så du selv kan lave dem, og så du kan lære andre i din organisation det. Han giver dig tips til det filmiske og fortællemæssige håndværk, som benyttes i korte videoproduktioner. Du bliver trænet i at filme og redigere en seværdig video med din iPhone eller iPad, så du er godt rustet til at gå i gang, når du kommer hjem.
Henrik Fink Isaksen, videokonsulent, video2net
 
Frokost
 
Sådan mobilfilmer du - fortsat
Vi planlægger, filmer, redigerer og lærer de bedste metoder i praksis. Vi ser resultaterne og lærer af hinandens film og af redigeringsprocesserne bag. Undervejs har du hele tiden mulighed for at få teknisk hjælp og sparring.
Henrik Fink Isaksen, videokonsulent, video2net
 
Tak for i dag
 

Udbytte

Efter denne K-dag ved du og din organisation:
 
  • Hvordan I med video kan skabe mere synlighed omkring virksomhedens vigtige initiativer
  • Hvordan I kan lave video på mobil og tablet med et lille budget
  • Hvilke tekniske og indholdsmæssige komponenter der er essentielle i mobilvideoer
  • Hvordan du optager og redigerer med en iPhone eller en iPad
  • Hvordan I engagerer kommunikationsmedarbejderne i at producere medarbejderskabt video.
Med udbredelsen af smartphones og tablets er video blevet endnu mere tilgængelig, og lettere selv at producere på mobilen. Video er et effektivt og engagerende kommunikationsværktøj. 94% af danskerne ser online video, og video bliver set af flere og husket bedre end traditionelle tekster, uanset målgruppen. Online video er med andre ord effektivt, hvis du for eksempel skal lave en vejledning eller en kampagne, både i intern og i ekstern kommunikation.
 

Mød

Henrik Fink Isaksen
Videoproducent
Video2net

Praktisk

Hvornår?
K-dagen bliver holdt tirsdag 7. december 2017. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis og slutter senest kl. 16.00.

Hvor?
Hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Hvad skal jeg have med?
En iPad (3 eller mini) og/ eller iPhone (4, 5, 6 eller 7) med disse programmer på:

iMovie
WeTransfer Mobile - hvis du har en iPhone 4 eller en iPad 2. Ikke hvis din enhed er nyere.
 
NB: Kurset er målrettet Apple-brugere. Hvis du har en Android-smartphone, og gerne vil optage på den, så kontakt os på 33 42 21 60. Så skal du nemlig downloade WeTransfer Mobile til din smartphone, og redigeringen vil så ske i iMovie på en iPad, som du låner af os.

Hvis du har en iPhone 5s eller nyere, burde iMovie allerede være installeret som en del af "iWorks", og de nyeste iPhones har også en "Airdrop" funktion, der fungerer lige som transfer app'en.
 
Har du spørgsmål?
Kontakt Christina Bech Winckler på 42 72 72 01 eller skriv til kdag@kforum.dk
Sådan finder du
Hos Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,6/5
Dato:
Torsdag 7. december 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.

Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Henrik Fink Isaksen
Videoproducent
Video2net

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.