Kursus i mobilvideo for den letøvede producent

Mobilvideo: Next level

Tag med til K-dag i København 3. oktober 2017 og lær, hvordan du får professionel, medarbejderskabt video ind i kommunikationsarbejdet uden at drukne i drift. Kurset er målrettet den øvede mobilvideoproducent.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Vi afholder kurset Mobilvideo: Next level i København og Aarhus. Se info for Aarhus her.
 
Du producerer allerede videoer med iPhones, iPads eller andre smartdevices. Du er øvet i den mobile produktionsform til intranet, sociale medier og hjemmesider, men du vil gerne blive dygtigere til storytelling og teknik og have en opdateret og dybere indsigt i mobilvideoproduktion.
 
På K-dagen 'Mobilvideo: Next level' anvender vi det nyeste og mest avancerede tekniske udstyr til at forbedre produktionen af professionelle nyheder, reportager, kampagner og alle de andre genrer, du har brug for.
 
Tag med på K-dag 3. oktober og få:
 
 • En dybere indsigt i genrer, storytelling og 'state of the art' i mobilvideo-verdenen
   
 • Nye redskaber til at planlægge, producere og eksekvere mobilvideohistorier
   
 • Erfaring med at bruge det nyeste og mest avancerede tekniske udstyr til mobilvideoproduktion
   
 • Kompetencer i at redigere, så din mobilvideo fremstår knivskarp og professionel
   
 • Introduktion til nye apps og teknikker, som kan gøre din historie mere professionel.
 
K-dagen er for dig, der er godt i gang med mobilvideoproduktioner, og/eller som tidligere har deltaget i Kforums eller Video2nets grundkurser i mobilvideoproduktion. Dette kursus er mobilvideoernes masterclass, så du skal på forhånd kunne redigere i iMovie, på iPad eller Macbook og have en grundlæggende forståelse for mobilvideoproduktion.

Program

Velkomst og introduktion 
Christina Bech Winckler, kursusleder i Kforum
 
Sådan får du succes med mobilhistorier
Vi ser og hører, hvordan nogle af de bedste mobilvideohistorier i større organisationer er blevet til, og så zoomer vi ind på 'State of the art' om mobilvidoer; storytelling og genrevalg. Hvordan skaber din mobilvideo opmærksomhed og gennemslagskraft? Derudover løfter vi sløret for, hvordan du skaber tutorials, testimonials, vox-pop, kampagner og virale videoer, som slår igennem på de sociale medier.
Henrik Fink Isaksen, videokonsulent, video2net 
 
Det nyeste tekniske udstyr
Henrik Fink Isaksen præsenterer det nyeste tekniske udstyr til bedre mobilvideo; stativer, steadycams, mikrofoner (både håndholdte og trådløse), lys m.v. Du får en introduktion til avancerede apps til professionelle produktioner; nye apps til redigering, tekstning , telepromtning, musik, logoer, after effects m.v. Efter introduktionen tester vi apps i praksis.
 
Frokost
             
Optagelse, redigering og feedback
Vi producerer mobilvideoer med alt det nye udstyr og anvender de nyeste teknikker i praksis. Vi ser resultaterne og lærer af hinandens film og af redigeringsprocesserne bag. Henrik medbringer et væld af det nyeste og avancerede udstyr inden for teknik og redigeringsudstyr, som du kan prøve kræfter med på dagen. Efterfølgende får du feedback på din mobilvideoproduktion fra såvel underviser som medkursister i plenum. Og undervejs har du hele tiden mulighed for at få teknisk hjælp og sparring.
Henrik Fink Isaksen, videokonsulent, video2net
 
 

Udbytte

Efter denne K-dag har du og din organisation: 
 
 • Fået nye redskaber og viden om, hvordan video kan skabe mere synlighed omkring virksomhedens vigtige initiativer
   
 • En opdateret indsigt i, hvordan professionelle mobilvideoer skabes – både den teoretiske forståelse og den tekniske know-how
   
 • Forståelse for best practice og for, hvilke kriterier den gode mobilvideo skal opfylde for at være succesfuld
   
 • Fået erfaring med at bruge det nyeste og mest avancerede tekniske udstyr.

Kurset er en blanding af oplæg, instruktion og hands on-øvelser, og der vil være fokus på at give deltagerne ny, opdateret viden og dybere indsigt i mobilvideoproduktion.
 

Mød

Henrik Fink Isaksen er en erfaren og kompetent underviser i mobilvideo, og han lærer dig, hvordan du helt konkret laver bedre mobilvideoer – både så du selv kan lave dem, og så du kan lære andre i din organisation det. Han giver dig tips til det filmiske og fortællemæssige håndværk, som benyttes i korte videoproduktioner. Du bliver trænet i at filme og redigere en professionel video med din iPhone eller iPad med det nyeste og mest avancerede udstyr. 
Henrik Fink Isaksen, videokonsulent, video2net
Henrik Fink Isaksen
Videoproducent
Video2net

Praktisk

Hvornår?
K-dagen bliver afholdt tirsdag 3. oktober 2017 kl. 9.15-16.
 
Hvor?
Hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud
 
Hvad skal jeg have med?
En iPad (3 eller mini) og/ eller iPhone (4, 5, 6 eller 7) og/eller Macbook med disse programmer på:

iMovie
WeTransfer Mobile - hvis du har en iPhone 4 eller en iPad 2. Ikke hvis din enhed er nyere.
 
NB: Kurset er målrettet Apple-brugere. Hvis du har en Android-smartphone og gerne vil optage på den, så kontakt os på kdag@kforum.dk. Så skal du nemlig downloade WeTransfer Mobile til din smartphone, og redigeringen vil så ske i iMovie på en iPad, som du låner af os.

Hvis du har en iPhone 5s eller nyere, burde iMovie allerede være installeret som en del af "iWorks", og de nyeste iPhones har også en "Airdrop" funktion, der fungerer lige som transfer app'en.
 
Sådan finder du

Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,5/5
Dato:
Tirsdag 3. oktober 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Henrik Fink Isaksen
Videoproducent
Video2net

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.