Kursus i virkningsfuld organisationskommunikation på tværs af lande, afdelinger og kulturer

Effektiv kommunikation på tværs af grænser

Globale afdelinger og projekter kan være ret udfordrede på kommunikationsdelen. Vigtige budskaber misforstås, fejloversættes eller når bare ikke frem i tide, når organisationskultur, tidszoner og sprog spiller uheldigt sammen. Så kom til K-dag og få effektive værktøjer til at videndele og kommunikere bedre på tværs af afdelinger og landegrænser.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

I internationale virksomheder er kravene til kommunikationen, videndelingen og samarbejdet ekstra store - for eksempel når den globale forretningsstrategi skal kommunikeres, når samarbejdspartnerne er internationale, eller når virksomhedens projekter bliver ledet i globale kommunikationsteams. For kollegaerne er placeret i andre lande og tidszoner, og kommunikationen foregår oftest på et fremmed sprog. Og samtidig med at kommunikationen er fokuseret omkring organisationens værdier og forretning, skal der også tages hensyn til lokale og kulturelle forhold. Derfor er din rolle som kommunikatør ekstra vigtig, når projekter og processer helst skal køre så ubesværet som muligt.
 
På denne K-dag får du konkrete råd til at optimere dit internationale samarbejde og din kommunikation. Du lærer af andre virksomheders måde at kommunikere internationalt på, og du får metoder til at håndtere modstand og blive bevidst om din egen kommunikationsstil. Vi stiller skarpt på fremtidens interne og internationale kommunikationskompetencer. Og du bliver bevidst om de mest gængse kulturelle misforståelser – og får værktøjer til at håndtere dem bedst muligt. 
 
 
Kom til K-dag og:
  • Få metoder til at optimere kommunikationen med dine internationale kollegaer
  • Bliv klogere på din egen kommunikationsstil og kulturelle konfliktområder 
  • Lær af andre virksomheders succes med internationale projekter
  • Bliv klædt på til at kommunikere internt og internationalt i fremtiden
  • Videndel med andre kommunikatører og mød fremtrædende k-folk og eksperter inden for intern, interkulturel organisationskommunikation
 
K-dagen er for:
Dig, der arbejder med kommunikation i en international virksomhed. Måske står du over for at påbegynde et nyt projekt, hvor du har brug for nye arbejdsprocesser og viden, der kan sikre succesfuld kommunikation over landegrænser. Eller måske har du brug for viden og værktøjer til, hvordan du selv kan kommunikere mere effektivt og internationalt.
 

Program

Sådan kommunikerer du internationalt 

Danske virksomheder bliver mere og mere internationale. Og udviklingen stiller især krav til den interne kommunikation, som er et altafgørende tandhjul, der får virksomhedens kommunikation til at glide ubesværet mellem afdelinger og lande. Men hvordan bliver du som kommunikatør gearet til at formidle effektivt og forståeligt og håndtere modstand og udfordringer? Klavs Valskov deler ud af sine mange års erfaring med intern kommunikation i store, internationale virksomheder bl.a. fra Mærsk. Du får eksempler, metoder og gode råd, så du er klædt på til at kommunikere endnu skarpere på tværs af landegrænser fremover. 

Klavs Valskov, Managing Partner, Agenda Strategies. Klavs har fra 2008-2013 arbejdet som Global Director of Communication & Branding for Maersk Line og har før det været kommunikationsrådgiver for Nordea Bank, L'Oreal, Accenture og Erhvervsministeriet. 

 

Fra Valby til Kelambakkam i billeder

FLSmidth har medarbejdere i mere end 50 lande over hele verden – bl.a. i Danmark, Indien, USA, Kina, Australien og Sydafrika. Det er en prioritet i FLSmidth, at den interne kommunikation spiller på tværs af kulturer og understøtter en fælles identitet. Og endnu vigtigere, at kommunikationen altid er til at forstå for alle. Sisse Vistesen deler ud af FLSmidths konkrete erfaringer med at udvikle den interne kommunikation, så den fungerer for alle medarbejdere. Og du får gode råd og et unikt indblik i en stor, international virksomheds aha-oplevelser i arbejdet med interkulturel kommunikation.

Sisse Vistesen, Senior Communications Officer, FLSmidth. Sisse arbejder med FLSmidths interne kommunikation på verdensplan og træner bl.a. virksomhedens linjeledere i at kommunikere endnu skarpere. Sisse har tidligere arbejdet med intern kommunikation hos Danske Bank-koncernen og TDC. 

 
Få styr på din kulturelle kommunikationsstil
Hvordan tænker, føler og reagerer du på at skulle arbejde i mangfoldige teams på tværs af sprog, etnicitet, organisationer og kulturer? Og hvilke kulturelle vaner bærer du med ind i dit professionelle arbejde, og på hvilken måde påvirker de din adfærd? Anne Boukris stiller skarpt på din kulturelle bagage og måden den påvirker din kommunikationsstil. Du får metoder til at bevæge dig ud i andre sproglige-, adfærds- og værdimæssige sammenhænge. Med en større bevidsthed om dine egne præferencer og forforståelser kan du opnå nye resultater og viden, der gør en positiv forskel for organisationen. 
Anne Boukris, selvstændig rådgiver i Equal Consult. Anne har 15 års erfaring med interkulturel læring, kompetenceudvikling og ledelse. Hun er uddannet ledelses-, forandrings- og proceskonsulent og har arbejdet med kultur, mangfoldighed og kommunikation hos en række internationale virksomheder og insititutioner, heriblandt Maersk Oil.
 
Workshop: Sådan udvikler du jeres interkulturelle kompetence
Hvordan håndterer du interkulturelle relationer (og måske udfordringer) effektivt? Og hvordan kan du være med til at sætte fokus på den interne og interkulturelle kommunikationskompetence i jeres organisation? Bliv klædt på til at tage næste skridt i jeres strategiske arbejde med kommunikation, samarbejde, videndeling og værdi, når vi i fællesskab arbejder med cases og eksempler fra hverdagen i internationale organisationer. Vi dykker bl.a. ned i behovet for flere og andre kompetencer i fremtidens interne og internationale kommunikationsafdeling. Og du lærer, hvor din organisations potentiale ligger i en international sammenhæng.
Anne Boukris, selvstændig rådgiver i Equal Consult.
 
 

Udbytte

Efter denne K-dag kan du og din virksomhed
  • Effektivisere arbejdsgange, kommunikation og projekter på tværs af lande, afdelinger og kulturer ved hjælp af nye værktøjer
  • Få budskaberne i en global forretningsstrategi kommunikeret endnu bedre ud  
  • Arbejde mere effektivt og konstruktivt i internationale kommunikationsteams

Mød

Klavs Valskov, Managing Partner i rådgivningsvirksomheden Agenda Strategies. Klavs rådgiver virksomheder inden for et bredt kommunikationsfelt med fokus på forandring, tilpasning og måling. Og han har arbejdet med intern kommunikation, PR og Marketing siden 1999 hos bl.a. Maersk Line, Accenture og Nordea. Med en fortid som Global Director of Communication & Branding hos Maersk har Klavs indgående kendskab til intern og international kommunikation. Og sammen med sin kompagnon har han udgivet bogen "Internal Comminications - A Manual for Practitioners". 
 
Sisse Vistesen, Senior Communications Officer hos FLSmidth. Sisse arbejder med FLSmidths interne kommunikation på verdensplan, og hun uddanner bl.a. virksomhedens linjeledere til at kommunikere endnu bedre. Sisse har tidligere arbejdet med intern kommunikation hos Danske Bank-koncernen og TDC.
 
Anne Boukris, selvstændig rådgiver i Equal Consult. Anne arbejder til daglig som ledelses- og proceskonsulent inden for områderne kommunikation, organisationsudvikling, mangfoldighedsledelse, interkulturelt samarbejde og innovation. Hun har mere end 15 års efraring inden for feltet og har bl.a. arbejdet med mangfoldighed, kommunikation og kultur i Maersk Oil. Anne er cand. comm. i interkulturel kommunnikation fra Roskilde Universitet og Tel Aviv University. Hun er uddannet ledelses-, forandrings- og proceskonsulent.
Klavs Valskov
Managing Partner
Agenda Strategies
Anne Boukris
Selvstændig rådgiver
Equal Consult
Sisse Vistesen
Senior Communications Officer, FLSmidt
FLSmidth

Praktisk

Hvor?

K-dagen finder sted centralt i København. Nærmere info følger.

 

Hvordan melder jeg mig til?

Du melder dig til ved at udfylde felterne her. Pladserne på K-dagen fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt. Husk eventuelt EAN-nr.

 

Hvad koster det?

Se prisen i højrespalten. Den dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet.

 

 

Tag din kollega med

Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive 'Kollegarabat' i feltet 'Evt. andre oplysninger til fakturering' ved tilmelding.

 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (f.eks. early bird-rabat).

 

Er der en studenterplads?

Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Du kan kun søge om pladsen ved at skrive til kdag@kforum.dk og fortælle, hvorfor vi skal tage netop dig med.

Studenterpladsen på denne K-dag er: Taget. 

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Karen Lillelund Knudsen på 33 42 21 60. Du kan også sende en e-mail til kdag@kforum.dk.

 
 
Sådan finder du
Villa Wilder
Wildersgade 55,
1408 København K.

FAQ

12544 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 18. november 2014
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
4990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Klavs Valskov
Managing Partner
Agenda Strategies
Anne Boukris
Selvstændig rådgiver
Equal Consult
Sisse Vistesen
Senior Communications Officer, FLSmidt
FLSmidth

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.