Årets konference for kommunikatører

KOM23: Årets k-konference

Om K-dagen

ET SAMFUND I KONSTANT FORANDRING 

Stabilitet er fortid. Det var rart, så længe det varede, men meget tyder på, at vi fremover bør indstille os på, at forandringer og kriser er the new normal. 

Og det stiller endnu engang krav til kommunikatørerne, ligesom det giver nye muligheder. I 2023 spiller en række globale kriser sammen med forandringer hos tech-giganterne og skiftende vilkår for kommunikation og information. Oftere og oftere står virksomheder og organisationer i situationer, hvor omverdenen kræver stillingtagen til både etiske dilemmaer og skandaler i bagagen samt problematikker som klimaforandringer, krig og globale produktionsvilkår. 

Det sætter kommunikatørernes arbejde på spidsen. Vi skal kunne kommunikere hurtigt og klart, mens begivenhederne udfolder sig. Vi skal kunne rådgive ledere midt i stormen af forandringer. Og vi skal kunne vurdere nye tech-platformes muligheder og legitimitet med kortere og kortere frekvens. 

På KOM23 sætter vi med oplæg og interviews spotlight på aktuelle cases, der inspirerer til dette arbejde. Vi sætter emner til debat og interviewer dem, som står midt i arbejdet med kommunikation i en masse forskellige former. 

Vi glæder os til at se dig!
KOM23 bliver arrangeret af Kforum og DJ – Medier & Kommunikation.

Program

Sandheden om “Tæt på sandheden”  
Jonatan Spang og Camilla Boraghi
 
Hvad sker der, når nyheder om krig i Europa, corona og andre store samfundskriser sættes under satirisk lys? I satireprogrammet “Tæt på sandheden” tager Jonatan Spang og Camilla Boraghi hver uge nyhederne under kærlig behandling i en fin balance mellem alvor og humor. Vi møder de to til en samtale om, hvad der sker i dynamikken mellem journalist og magthaver, når interviews gennemføres fra et satirisk udgangspunkt. Kan man komme tættere på sandheden med satire end gennem klassisk journalistik? Og hvordan arbejder de to helt konkret med nyhedsstrømmen og interviews med politikere og ledere i krisetider? 
 
Krisekommunikation midt i stormens øje  
Sofie Folden Lund, kommunikationschef hos Spies Rejser  
 
Hvad gør en nylig tiltrådt kommunikationschef, når Danmarks Radio, sociale medier og landets avisforsider eksploderer i en altoverskyggende krisecase, som ikke alene har rødder i virksomhedens stifter og navn, men i hele familien Danmarks kulturelle 1970’er-bagage? Det har Sofie Folden Lund, kommunikationschef hos Spies Rejser, oplevet. Da Danmarks Radio i august 2022 viste “Spies og morgenbolledamerne”, blev krisekommunikation det vigtigste redskab i hendes værktøjskasse. Få et unikt indblik i en storm af en krisecase og i de overvejelser, som er særlige for kriser, der skal håndteres i en anden tid end den, begivenhederne udfoldede sig i. 
 
Meme dig til opmærksomhed  
Katrine Pedersen, ekspert i digital kultur og vært på podcasten "Meme dig til magten"
 
Memes er kommet for at blive, og skal du kommunikere med de yngre generationer, som er godt på vej ind i det voksne liv, er det vejen til opmærksomhed. De orienterer sig mod det visuelle i langt højere grad end tekst, og derfor bliver kommunikatører anno 2023 nødt til at forstå den visuelle verden, som er ved at overtage de klassiske kommunikationsformer. Og her spiller memes en central rolle. Katrine Pedersen, ekspert i digital kultur og vært på podcasten "Meme dig til magten," vil med garanti få dig til at trække på smilebåndet. For det gør man med memes, selvom budskabet kan være nok så alvorligt. Men hun stiller også skarpt på, hvordan du som kommunikatør kan arbejde med memes, uanset om formålet er opmærksomhed, branding, holdningsændringer eller salg. 
 

 

Flere talere på vej i løbet af foråret 

 

 

Få seneste nyheder direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsmailen her

 
 
 
 

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 11. maj 2023 fra kl. 9.00-16.30. 
 
Vi slutter dagen af med drinks, snacks og netværk.
 
Hvor?
The Plant
Raffinaderivej 22
2300 København
 
Hvordan melder jeg mig til?
 
Hvad koster det?
Normalpris pr. deltager: kr. 3.490,- (ekskl. moms).

Tilskud til medlemmer af DJ - Medier & kommunikation og Kforums netvækrsmedlemmer:
Se priser og særlige tilskud til medlemmer af DJ - Medier & Kommunikation og Kforums netværk.  
 
Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
The Plant
Raffinaderivej 22 ,
2300 København
16927 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 11. maj 2023
Tidspunkt:
9.00-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
2990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.