Kursus i facilitering og involvering

Involver og engager på møder og workshops

Er du konsulent, facilitator, mødeleder eller underviser og drømmer du om at blive bedre til at holde deltagernes fokus og skabe rammer for ideudvikling? Så tag med til kursus 11. oktober og få de nyeste metoder til at involverende deltagere så alle får det bedste udbytte. Du bliver undervist af læringseksperten Bo Krüger.

Om K-dagen

Forskning viser, at de fleste af os holder op med at lære og huske efter cirka 20 minutters envejskommunikation. Derfor er involvering en essentiel ingrediens, når du vil engagere dine deltagere og sikre dig, at læring og viden sætter sig fast. 
 
Verden er blevet mere uforudsigelig og kompleks, derfor er der mere end nogensinde brug for at finde løsninger på vores udfordringer i fællesskab. Desuden betyder det nye arbejdsliv, hvor vi i højere grad arbejder adskilt i tid og rum, at det er vigtigere end nogensinde at finde måder, hvor vi kan involvere og engagere medarbejdere, samarbejdspartnere, kursister og workshopdeltagere for at skabe motivation, ejerskab og kreative løsninger.
 
Tag med til K-dag og:
 • Få fyldt din værktøjskasse med involverende metoder, som du selv prøver af på dagen
 • Bliv klogere på fordele og ulemper ved forskellige involveringsmetoder, så du ved hvilke der passer til og understøtter dit formål
 • Lær, hvordan du kan integrere involvering på møder, workshops eller i undervisning - selvom du ikke er en erfaren facilitator
 • Få indsigt i teorien bag metoderne - fra bl.a. hjerneforskning og internationale eksperter - så du forstår bredden og mulighederne i dem.

K-dagen er for:
Dig, som ønsker at skabe effektive og energifyldte møder, workshops og undervisning ved hjælp af involverende metoder. Du er (intern) konsulent, facilitator, underviser, eventmanager, mødeleder eller bare nysgerrig efter at få kendskab til nye metoder, der virker i praksis.

Dagen består af små præsentationer, øvelser og introduktioner til kreative teknikker og deltagerinvolverende metoder, som du kommer til at prøve på dagen.

Program

Du kommer til at arbejde med og afprøve:
 • Udvalgte deltagerinvolverende metoder, som kan bruges til at arbejde med et fagligt indhold.
 • Kreative metoder som "Mailstorm" og "Ide-smoothie", der kan bruges til ideudvikling.
 • Energizers og brainbreaks som, der gør deltagerne læringsparate og giver energi.
 • Forskellige kreative måder at arbejde i grupper på.
 • Rollen som facilitator og underviser - og ikke kun som faglig formidler
 
 

Udbytte

Efter denne dag kan du og din organisation:
 • Sikre et højt lærings- og engagementsniveau hos deltagere på møder, workshops og i undervisning
 • Understøtte konstruktive forandringsprocesser, der skaber forretningsresultater
 • Bruge tiden, I afsætter til møder eller undervisning, mere effektivt.
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

Underviser på kurset, Bo Krüger, er cand. mag. i pædagogik og ledelseskonsulent i Moving Minds. Han er en energisk underviser, som uddanner og inspirerer undervisere og facilitatorer i ind- og udland. Han arbejder blandt andet med Novo Nordisk, Nykredit, FOA, Finansforbundet og Visit Denmark. Bo er forfatter til flere bøger bl.a. 'Mødeledelse' og 'Kontorets Indiana Jones – Lær at improvisere på arbejdet'.
Bo Krüger
Management konsulent
Implement Consulting Group
Bo er en levende og vidende underviser, som uddanner og inspirerer undervisere og facilitatorer i ind- og udland. Han arbejder blandt andet med Novo Nordisk, Nykredit, FOA, Finansforbundet og Visit Denmark. Bo er forfatter til flere bøger bl.a. 'Mødeledelse' og 'Kontorets Indiana Jones – Lær at improvisere på arbejdet'.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 10. oktober 2022, kl. 9.15-16.00. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis og slutter senest kl. 16.00.

Hvor?
K-dagen holdes hos MBK Kursuscenter på Pilestræde 61, 1112 København K.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). 20 % rabat i maj Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i en af de Grafiske Kompetenceudviklingsfonde, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden. 
 
NGO-rabat
Hvis du arbejder for en NGO, så tilbyder vi 20 procent rabat på alle endagskurser. Skriv NGO-rabat i fakturafeltet. 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
Pladsen er: Ledig
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os på kdag@kforum.dk eller 33 42 21 60.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
MBK
Pilestræde 61,
1112 København K

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
16298 kursister giver vores kurser:
4,4/5
"Et godt og meget inspirerende kursus. Jeg fik så meget konkret med hjem i værktøjs kassen, at et udbytte af kurset er uundgåeligt!"
Ulla, Advice
Ledige pladser
Dato:
Tirsdag 11. oktober 2022
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
20 % rabat i maj
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Bo Krüger
Management konsulent
Implement Consulting Group

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.