Styrk den interne kommunikation med digitale kanaler

Skab effektiv intern kommunikation med de nyeste digitale kanaler

Udvalget af digitale kanaler til intern kommunikation er eksploderet. Seneste med en lang række AI-værktøjer. Vi ser nærmere på de mange kanalmuligheder, og hvordan de sammen kan styrke en samlende strategi for jeres interne kommunikation anno 2023.

Om K-dagen

På dette kursus får du et overblik over de nyeste digitale kanaler, der kan optimere den interne kommunikation i din organisation. Du lærer, hvordan nye digitale kanaler spiller sammen med de mere traditionelle, hvilket indhold der virker i kanalerne, og hvordan intern kommunikation spiller en rolle i at få kanalerne til at leve i organisationen. Med denne viden i bagagen udformer vi første bud på en kanalmatrix til netop jeres virksomhed eller organisation. På den måde kommer du fra kurset med første step til en mere struktureret kanalstrategi for jeres interne kommunikation.   

Kurset er for dig, der arbejder med intern kommunikation – enten på et strategisk niveau eller som producent af indhold til kanaler.

Program

Trends og tendenser i den interne kommunikation 
Vi starter med at se på, hvordan den interne kommunikation har udviklet sig. Der er sket enormt meget med måden, vi kommunikerer på, og forventningen til, hvad god kommunikation er. Det er afgørende at have det for øje såvel i forbindelse med strategi som kanalvalg og kommunikationsindhold.  
 
Digitale interne kommunikationskanaler 
Hvilke kanaler skal vi pille ned fra hylden, når vi skal ud med et givent budskab? Her får du et overblik over udviklingen i digitale kanaler til intern kommunikation, herunder også de nyeste skud på stammen inden for AI. Vi vil også se på de mere traditionelle og på, hvordan de kan sættes i spil i den nye kontekst. 
 
Indhold i den rette kontekst  
Og hvad så med det indhold, der skal puttes i kanalerne? Du får inspiration til, hvordan du laver engagerende indhold, der kan fange medarbejdernes opmærksomhed i en travl arbejdsdag, og masser af inspiration fra andre virksomheder.  
  
Kanalmatrix og strategi for jeres interne kommunikation 
Med et overblik over den interne kommunikations udvikling, forståelse for kanaler og det gode indhold er vi nu klar til at sætte den viden i spil i forhold til jeres kontekst. Vi arbejder med at udarbejde jeres kanalmatrix – både med kanaler, som I har i dag, og kanaler, der kunne give mening i fremtiden. Med denne kanalmatrix har du et kvalificeret startskud for jeres fremtidige strategi for den interne kommunikation og et konkret værktøj til din hverdag.

Udbytte

På dette kursus får du:

  • Et overblik over de nyeste digitale kanaler, der kan optimere den interne kommunikation i din organisation 

  • Viden om og konkrete eksempler på, hvordan du laver engagerende indhold til nye kanaler eller faciliterer dialoger 

  • Første bud på jeres kanalmatrix for den interne kommunikation.

Mød

Jonas Bladt Hansen
Rådgiver
Jonas har 20 års erfaring indenfor intern kommunikation både med ansvar for udviklingen af prisbelønnede digitale kanaler men også som leder af interne kommunikationsafdelinger i Arla Foods og Danske Bank. Jonas rådgiver organisationer i Skandinavien og Tyskland om digitale kanaler, holder foredrag om emnet og underviser løbende interne kommunikatører i ind- og udland om emnet.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 14. december 2023. Kom fra kl. 8.45 til morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis.

Hvor?
Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (f.eks. early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på dette kursus. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra kurset. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
 
Kommer du i bil?
Der er to timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri parkeringsbillet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor de almindelige parkeringsregler for Frederiksberg er gældende.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at ringe til Ditte Havelund på 26362783. Du kan også skrive til kforum@kforum.dk.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
16987 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 14. december 2023
Tidspunkt:
9.00-15.30
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Jonas Bladt Hansen
Rådgiver

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.