Gratis seminar i København om B2B markedsføring

Gratis seminar: B-2-Bytes – Den nye digitale dagsorden i B2B

Kom til gratis seminar i København med Bureaubiz, Magnetix og fireball og bliv klogere på den nye digitale dagsorden i B2B markedsføring. Lær hvordan adfærden ændrer sig, få viden om de nye muligheder og tag del i pionérernes erfaringer.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

B2B markedsføring har længe haltet efter den teknologiske udvikling. De velkendte taktikker virkede jo, så hvorfor skifte hest? Men nye vinde blæser. De sidste par år har flere og flere B2B virksomheder kastet sig over digitaliseringen. Og både beslutningstagere og markedsførere har fået nye redskaber til rådighed. 
 
Kom til gratis seminar 8. september og brug halvanden time på at få overblik over den digitale udvikling, den ændrede adfærd og de nye muligheder.
 
Jens Bjørn Nielsen og Nicholai Reinseth fra Magnetix gør dig klogere på, hvordan digitale pionerer styrker kunderelationerne med digitale midler, og Sille Børgesen fra fireball fortæller hvad du som virksomhed kan – og absolut ikke må gøre, hvis du vil skabe opmærksomhed, salg og loyalitet i en tid, hvor hele verden er i spil på alle markeder. Læs mere under 'Program'.
 
Seminaret er fra kl. 9.00-10.30, men kom gerne fra kl. 8.30 til registrering og morgenkaffe.
 
Vi glæder os til at se dig!

Program

Velkommen
v/ Pia Osbæck, Bureaubiz
 
Fra B2B til D2D
Hvor digital er din kunderelation? Digitalitet har gjort det lettere at identificere dine kunder, men sværere at etablere en relation. Adgang til en email-adresse giver ikke adgang til en kunde. Jo flere folk, der banker på – jo mere kritiske bliver vi, og kun de, der leverer reel værdi bliver lukket ind. Den digitale dørsælger er død på forhånd. fireball er gået bag skærmen på beslutningstagerne og undersøgt, hvordan de bruger digitale platforme. Sille Børgesen gør dig klogere på, hvad du som virksomhed kan – og absolut ikke må gøre, hvis du vil skabe opmærksomhed, salg og loyalitet i en tid, hvor hele verden er i spil på alle markeder.
v/ Sille Børgesen, Head of Insight og partner i fireball.
 
Digitale relationer i B2B
Meget B2B-salg bygger på relationer – tætte relationer mellem sælgere, konsulenter, rådgivere og deres kunder. Men personlige relationer skalerer ikke. De sætter en helt naturlig grænse for vækst, og dygtige konsulenter er svære at få fat på og dyre i drift, når man har dem. Kan man skabe relationer på digitale platforme som et supplement – eller måske et alternativ – til de personlige relationer? Jens Bjørn Nielsen og Nicholai Reinseth fra Magnetix gør dig klogere på, hvordan digitale pionerer styrker kunderelationerne med digitale midler.
v/ Jens Bjørn Nielsen, Director of Business Development og Nicholai Reinseth, Creative Director og partner i Magnetix.
 
Spørgsmål og afrunding
v/ Pia Osbæck, Bureaubiz

Mød

Nicholai Reinseth
Creative Director, Partner
Magnetix
Jens Bjørn Nielsen
Director of Business Development
Magnetix
Sille Børgesen
Head of Insight & Partner
Fireball

Praktisk

Hvornår?
Torsdag den 8. september 2016. Kom fra 8.30 til registrering og morgenmad. Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 10.30. 
 
Hvor?
Dagmar Teatret, Jernbanegade 2, 1608 København V
 
Hvordan melder jeg mig til?
Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet og bindende. Tilmeld dig her
 
Når du tilmelder dig seminaret, giver du lov til at Bureaubiz, Magnetix og fireball fremtidigt må sende invitationer pr. e-mail til arrangementer, som de afholder sammen eller hver for sig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Sådan finder du
Dagmar Teatret
Jernbanegade 2,
1608 København V

FAQ

16927 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 8. september 2016
Tidspunkt:
9.00-10.30
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Nicholai Reinseth
Creative Director, Partner
Magnetix
Jens Bjørn Nielsen
Director of Business Development
Magnetix
Sille Børgesen
Head of Insight & Partner
Fireball

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.