Få ny inspiration til at lede forandringer med succes

Masterclass for forandringsledere

Arbejder du med at lede og organisere forandringer og har du brug for ny inspiration og nye værktøjer til at gøre det endnu bedre?

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

 
Organisationsændringer, nye systemer, ny kultur, ny strategi. Forandringer er en konstant del af vores arbejdsliv og kræver konsistent planlægning og dyb indsigt i medarbejdernes mindset for at lykkedes. Involvering af målgruppen er afgørende for at skabe den nødvendige forankring og det rette engagement, men hvordan arbejder du bedst med at involvere organisationen, så de tager ejerskab af nye, strategiske tiltag?
 
Tag med til K-dag og få nye vinkler på, hvordan forandringer kan gennemføres med succes. På dagen arbejder vi med nye metoder til at sikre, at forandringer får fodfæste i en virkelighed med diffus beslutningskraft, selvstændige medarbejdere og konstant forventning om indflydelse.
 
 
K-dagen er for dig, der er ansvarlig for at forankre store som små forandringsprocesser i organisationen. Du arbejder allerede med forandringsledelse, men mangler nye inspiration og værktøjer til at udvikle dig inden for dit felt. Du er interesseret i at møde andre, der arbejder med forandringsledelse og dele succeser og erfaringer.
 
K-dagen bliver ledet af Ask Agger, administrerende direktør for Workz A/S og ekspert i ledelse af forandringsprocesser, strategieksekvering og læringsspil. Ask har mere end 15 års erfaring som seniorrådgiver for nogle af Skandinaviens største organisationer og har netop udgivet bogen Medfortæller. K-dagen er baseret på Asks omfattende viden, relevante cases og deltagergruppens egen involvering på dagen. Yderligere får du lejlighed til at arbejde med ledelsessimulationen Gamechangers, der handler om strategieksekvering og stakeholder involvering i komplekse organisationer.
 
 
 
 
 
 

Program

Velkomst og kort intro til dagen
Louise Grau, direktør og kursusleder, Kforum
 
Den gode forandringsleder
Hvilken scene træder vi ind på, når vi leder forandringer i vores organisation. Vi indleder dagen med at stille skarp på de krav, som vi møder som ledere af forandringer. Hvilke forventninger møder vi? Hvor opstår der modstand? Og hvornår opnår vi størst succes? Definitionen danner baggrund for vores arbejde dagens arbejde med vores rolle som forandringsledere.
Ask Agger, administrerende direktør Workz A/S
 
Forandringsledelse i en kompleks verden
Hvordan leder du forandringer i en kompleks organisatorisk virkelighed, hvor du ikke har beslutningskraften i alle situationer? Vi ser på udfordringer i forhold til at designe en forandringsproces, der skaber forståelse og velvilje hos ledere og eksperter, der ikke nødvendigvis er indstillet på at arbejde med. Du får metoder til at arbejder på tværs af organisatoriske barriere og ledelsesmæssige strukturer.
 
Gamechangers – ledelsessimulation
Vi arbejder med ledelsessimulationen Gamechangers, hvor du som del af et minde team skal løfte ansvaret som leder af strategiimplementeringen i den fiktive koncern Thorne Industries. Spillet sætter særligt fokus på stakeholder involvering, herunder influensing, forhandling og konflikthåndtering. Gamechangers vandt guld ved International Serious Play Awards sidste år og anvendes af en bred kreds af danske og internationale virksomheder, herunder Mærsk, Arla og Novo Nordisk.      
 
Hvordan arbejder du bedst med involvering?
Involvering af alle relevante stakeholders har længe været kutyme i ledelse af forandringer. Men hvordan undgår du at drukne i facilitering af alt for mange workshops og et alt for stort internt timeforbrug, men stadig kunne designe en proces, hvor ledelse og medarbejdere føler sig involverede, får forståelse for deres rolle og i sidste ende arbejder konstruktivt i den nye virkelighed?
 
Historiefortælling som vej til forståelse for og engagement i forandringer
Mennesker bruger fortællinger og historier til at skabe mening i den komplekse verden omkring dem. Hvordan kan vi lade os inspirere af den indsigt, og arbejde med meningsbærende fortællinger, når vi  implementerer forandringer ? Ask Agger giver os en værktøjskasse til at arbejde konkret med historiefortælling og opnå større forståelse og aktiv involvering i organisationen.
 
Den gode forandringsleder, genbesøgt
Vi samler dagens metoder og inspiration og genbesøger vores definition af den gode forandringsleder. Vi lægger hver i sær en plan for hvordan vi vil udvikle vores faglighed. Hvilke processer skal vi ændre? Hvilke nye metoder vil vi inddrage og hvad vil vi helt konkret gøre anderledes i fremtiden?
 
Afrunding og tak for i dag
Louise Grau
 

Mød

K-dagen bliver ledet af Ask Agger, administrerende direktør for Workz A/S og ekspert i ledelse af forandringsprocesser, strategieksekvering og læringsspil. Ask har mere end 15 års erfaring som seniorrådgiver for nogle af Skandinaviens største organisationer og har netop udgivet bogen Medfortæller. K-dagen er baseret på Asks omfattende viden, relevante cases og deltagergruppens egen involvering på dagen. Yderligere får du lejlighed til at arbejde med ledelsessimulationen Gamechangers, der handler om strategieksekvering og stakeholder involvering i komplekse organisationer.
 
Ask Agger
Adm. direktør
Workz a/s

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen torsdag den 12. maj 2016. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis.

Hvor?
K-dagen finder sted centralt i København. Nærmere info følger når vi nærmer os dagen.

Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dagen fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 4990 (ekskl. moms). Den dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt og en faktura inden for en uge. Bemærk at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).

Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Ledig. Skriv til kdag@kforum.dk for at komme i betragtning.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Louise Grau på 3342 2160. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

FAQ

13457 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 12. maj 2016
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Centralt i København. Nærmere info følger
Pris pr. deltager:
4990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Ask Agger
Adm. direktør
Workz a/s

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.