Morgenmøde om Employee Experience i København

K-morgen om Employee Experience – Gratis inspirationsoplæg

Kampen om at tiltrække og fastholde fremtidens talenter tegner til at blive hård. En nylig rapport konkluderer, at der i 2030 vil mangle 85 millioner mennesker, især højtuddannede talenter, i den globale arbejdsstyrke. Evnen til at tiltrække de rigtige talenter vil derfor udgøre den vigtigste konkurrencemæssige fordel i fremtiden (The Global Talent Crunch Report, 2018, Korn Ferry). Det er der nogle organisationer, der har fanget og derfor er gået all in på at designe ”Employee Experiences”. Her fokuseres der på, at medarbejderne trives, har mulighed for at præstere deres bedste, og at der er en rød tråd mellem virksomhedens værdier og det medarbejderen oplever på arbejdspladsen. Employee Engagement og Employee Advocacy skal ikke længere ses som enkeltstående aktiviteter men som et resultat af “Employee Experience”.

Kom til gratis morgenmøde og hør Jonas Bladt Hansen fortælle, hvorfor EX måske er værd at bruge lidt tid på, og hvad det betyder for K-folket.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hvilke øjeblikke husker du fra dit arbejdsliv? Højst sandsynligt vil du kunne huske de bedste, mest overraskende og værste øjeblikke. Desværre er de færreste organisationer opmærksomme på at skabe en sammenhængende oplevelse af de øjeblikke, der definerer din og min opfattelse af vores arbejdsplads og som er afgørende for, om du trives eller ej.
 
Det kan have afgørende betydning for virksomhedens succes. Fremtidens organisationer formår at skabe en klar sammenhæng mellem medarbejdernes oplevelser og organisationens formål og værdisæt – fordi de ved, at det er altafgørende for at fastholde dygtige medarbejdere, vinde kampen om fremtidens talenter og sikre, at de yder den bedste og helt unikke service for kunderne. Og her taler vi ikke om at skrive nogle værdier på væggen – men rent faktisk at sikre, at medarbejderne oplever dem i hverdagen!
 
Kom og hør, hvordan du kan komme i gang med at designe gode oplevelser for medarbejderne, og hør hvad det stiller af krav for bl.a. ledelse, intern kommunikation, employer branding, talent acquisition på kort og langt sigt i en verden, hvor digitaliseringen stiller helt nye krav til at kommunikere.

Program

Oplægget varer halvanden time fra kl. 9, og du kommer bl.a. til at høre om:
  • Hvad er EX?
  • Hvorfor er EX en god investering?
  • Hvilke virksomheder arbejder allerede målrettet med EX, og hvordan gør de det?
  • Hvad kræver EX af virksomhederne?
Derudover får du mulighed for spørgsmål.

Mød

Jonas Bladt Hansen
Rådgiver
Bloch&Østergaard ApS
Jonas har mange års erfaring indenfor digital transformation, Employee Experience, User Experience (Intranets), og hvordan digitale løsninger bedst implementeres. Han arbejder nu som EX rådgiver for Bloch&Østergaard, og har tidligere været Director, Head of Global Internal Communications hos Arla og Business Partner hos DSB.

Praktisk

  • K-morgen er et gratis inspirationsoplæg om et aktuelt emne
  • Det varer halvanden time 
  • Vi har brug for din tilmelding, da der er et begrænset antal pladser 
  • Kom i god tid og få en god plads 
  • Der vil være tid til spørgsmål
  • Vi disker op med gratis croissant, kaffe og juice.
Sådan finder du

Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V
10883 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Onsdag 10. oktober 2018
Tidspunkt:
9.00-10.30
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Jonas Bladt Hansen
Rådgiver
Bloch&Østergaard ApS

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.