Halvdagskursus i YouTube | Et praktisk kursus om kommunikation og markedsføring i København

Styrk jeres digitale markedsføring på YouTube

Hvordan bruger du YouTube som strategisk kommunikations- og markedsføringskanal? Og hvordan gør du dit indhold egnet til YouTube og får maksimalt udbytte ud af budget og ressourcer? Kom til kort K-dag hos Kforum og Bureaubiz og bliv skarp på YouTube.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hver måned går mere en 1 milliard unikke brugere på YouTube for at se videoer. Det gør YouTube til en af de mest effektive markedsføringskanaler. Men hvordan navigerer du i alt fra True View til Skippable Ads, og ser din målgruppe overhovedet mere end fem sekunder af din video? Hvordan sikrer du dig, at din video er SEO-venlig, og hvordan skaber du opmærksomhed omkring jeres forretning eller produkter? Og måske endnu vigtigere: Hvordan bygger du en YouTube-kanal op med det rette indhold til jeres vigtigste målgrupper?
 
Tag med til Kort K-dag om markedsføring på YouTube og:
  • få essentiel viden om annoncering og indholdstyper, der egner sig særligt godt til YouTube og til jeres kernemålgrupper
  • lær, hvordan du laver SEO-venligt og klik-værdigt indhold
  • lær, hvordan du opbygger en kanal og tænker YouTube sammen med jeres øvrige, digitale kanaler
 
K-dagen er for dig, der arbejder med marketing, kommunikation eller sociale medier. Du har brug for viden om og input til, hvordan YouTube kan bruges som en strategisk del af jeres kommunikationsindsats.

Program

 
Den gode YouTube-kanal: indhold og opbygning
Måske har I allerede en kanal på YouTube, der skal pustes liv i eller måske overvejer I at komme i gang? Uanset hvad, kræver det viden at opbygge en kanal, hvis I vil have succes på mediet. For hvordan skaber I det lækre indhold, brugerne vil have, uden at miste fokus på forretningen? Alt det kigger vi nærmere på, når Pernille Thorslund giver dig opskriften på den gode YouTube-kanal. Du bliver klogere på de elementer, du skal tænke ind i en YouTube-tilstedeværelse, og vi kommer også omkring YouTube og samspillet med jeres øvrige, digitale kanaler.
Pernille Thorslund, digital rådgiver.
 
YouTube som kommunikations- og markedsføringskanal
Cisco forudsiger, at 80% af al internettrafik i 2019 vil kommme fra video. Inden længe vil YouTube erstatte tratiditonelt TV, og videomarketing boomer lige nu. Så hvis du ikke allerede har tænkt video ind i din kommunikation og markedsføring, er det på høje tid. Vi dykker ned i muligheder og faldgruber på YouTube, og du bliver klogere på, hvilken type videoer der egner sig bedst til mediet.
Martin Alrø Trasmundi, Digital Business Advisor, IIH Nordic. 
 
Sådan navigerer du i annoncer og får mest ud af YouTube
True View, Stream Ads, Skippable Ads og foreslåede videoer. YouTube kan være lidt af en annonceringsjungle, så vi tager et kig på, hvilken type annoncer der passer til jeres brand, produkter og målgrupper. Martin Alrø Trasmundi giver dig en dybdegående gennemgang af annoncetyper, så du er klædt på til at tage de rigtige, strategiske beslutninger for jeres tilstedeværelse. 
Martin Alrø Trasmundi, Digital Business Advisor, IIH Nordic.
 
Workshop: Få styr på SEO og næste skridt
En succefuld tilstedeværelse på YouTube er afhængig af SEO. For hvis jeres video ikke dukker op når man søger på jer, er alt det gode arbejde mildest talt spild af tid. Iffath Mansoor giver dig det nødvendige startkit, der gør jeres YouTube-tilstedeværelse så succesfuld som mulig. Du får en række tips og tricks til at kickstarte organisationens digitale marketing og kommunikation på YouTube. Vi omsætter dagens læring og viden til en praksis, så du er klædt bedst muligt på til at gå hjem og komme i gang.
Iffath Mansoor, YouTube-ekspert og Nordic Digital Marketing Manager- Garnier, L'Oréal Group
NB: Denne del af K-dagen foregår på engelsk.

Udbytte

Efter denne K-dag kan du og din organisation:
 
  • Opbygge en strategisk tilstedeværelse på YouTube med indhold, der rammer jeres vigtigste målgrupper
  • Navigere i annoncetyper, så I bruger budgettet til jeres digitale markedsføring bedst muligt
  • Styre udenom begynderfejl og tænke i SEO, så I får det fulde ud af jeres indsats på YouTube

Mød

Pernille Thorslund
Digital rådgiver
PernilleThorslund.Com
Pernille Thorslund har med sin fortid hos Google og YouTube god indsigt i, hvad der skal til for at gøre sig gældende i det digitale mediebillede. Pernille har tidligere været Nordisk Digital direktør hos L´Oreal og ansvarlig for en af de mest succesfulde kundeklubber i Norden; Libero klubben. Hun har desuden været ansat på BBDO, Kunde&Co. samt på Euroman/Eurowoman. Pernille er i dag selvstændig rådgiver og driver et netværk og er bestyrelsemedlem hos PenSam Bank. Herudover er hun en erfaren oplægsholder udi content marketing og strategiske brug af digitale medier.
Martin Bro Trasmundi
CMO
Lendme ApS
Martin Alrø Trasmundi, Digital Business Advisor hos IIH Nordic. Martin har mange års erfaring med online marketing og annoncering både nationalt og internationalt. Han har bl.a. arbejdet på Groupons europæiske hovedkontor i London og ligeledes i London siddet som Nordisk Marketingchef for en amerikansk miljø start-up, TerraCycle. Martin er certificeret i både AdWords og YouTube og hjælper både danske og internationale virksomheder med online markedsføring på alle planer – fra strategi og rådgivning til eksekvering. Martin er desuden oplægsholder og underviser bl.a. i Google Adwords.
Iffath Mansoor
YouTube-ekspert og Nordic Digital Marketing Manager
Garnier, L'Oréal Group
Iffath Mansoor, YouTube-ekspert og Nordic Digital Marketing Manager, Garnier, L'Oréal Group. Iffath er ansvarlig for Garnier's digitale markedsføring (content marketing, video, tutorials osv.) Hun har tidligere arbejdet hos YouTube og Google, hvor hun har uddannet mere end 90 YouTube-partnere i digital marketing på YouTube. Iffath har også en fortid hos Social Selling Company, hvor hun har hjulpet kunder med digitalt indhold.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag den 8. september 2016. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter dagen med sandwiches og networking fra kl. ca. 12.15. 

Hvor?
Kforum Gammel Kongevej 3E, 4.sal 1610 København V.

Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dag besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 2490 (ekskl. moms).

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i dit sted.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Karen Lillelund på 33 42 21 60. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4.sal,
1610 København V.

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,5/5
Dato:
Torsdag 8. september 2016
Tidspunkt:
9.00-13.00
Sted:
Pris pr. deltager:
2490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Pernille Thorslund
Digital rådgiver
PernilleThorslund.Com
Martin Bro Trasmundi
CMO
Lendme ApS
Iffath Mansoor
YouTube-ekspert og Nordic Digital Marketing Manager
Garnier, L'Oréal Group

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.