Copywriting: Skriv, så det virker

Hvordan skriver du, så modtageren kan mærke det? Og ikke mindst, så modtageren gør det, du vil have dem til – køber, signer op til dit nyhedsbrev eller finder og forstår den rigtige information på et website? På kurset her lærer du greb, teknikker, psykologiske principper og copywriting-modeller, så du kan skrive tekster, der får din modtager til at reagere.

Om K-dagen

På kurset får du en værktøjskasse fyldt med metoder, teknikker og tommelfingerregler, som får din tekst til at slå igennem og give resultater. Om du skal informere eller konvertere, og om du arbejder med website-tekster, nyhedsbreve eller sociale medier, betyder ikke så meget. Værktøjerne, du får på dagen, er universelle og kan bruges på tværs af alle digitale kanaler.
 
Dagen veksler mellem undervisning og praktiske skriveøvelser. Vi har fokus på de overordnede teknikker og principper bag copywriting, f.eks. hvordan du vinkler en tekst, så læseren er motiveret for at læse den. Men vi bevæger os også helt ned i detaljen: Hvordan bygger du en fængende og lokkende overskrift? Hvordan undgår du klichéer? Og selvfølgelig, hvordan får du modtageren til at klikke, åbne nyhedsbrevet og læse videre?
 
Du får en stribe af øvelser i løbet af dagen, så du får teknikkerne helt ind under huden og kan gå direkte hjem og bruge dem i dit arbejde.
 
På kurset får du:
  • Konkrete copywriting-teknikker
  • Kendskab til salgspsykologi og sproglige triggers
  • Modeller og skabeloner, du kan opbygge dine tekster efter
  • Masser af lavpraktiske tips og tricks til at gøre dine tekster uimodståelige
  • Mulighed for at arbejde med dine egne tekster og afprøve teknikkerne på dagen.
Målgruppe:
Kurset er for dig, der arbejder med kommunikation, marketing, web eller digitale medier.
 

Program

Velkomst
Anna Beck Laulund, Kforum
 
Teknikker og overordnede principper
Vi ser på en række overordnede, gennemprøvede teknikker og principper bag copywriting. Her fokuserer vi på udvikling af budskabet, relationen til læseren, og hvordan du vinkler en tekst bedst muligt. Du får en række modeller og skabeloner, som du kan tage direkte med hjem og bruge.
Heine Aaen, copywriter
 
Hjernen og ord
Her ser vi nærmere på, hvilke psykologiske triggers der påvirker hjernen, når vi læser en tekst. Hvordan kan du bruge den viden til at skabe tekster, som konverterer og skaber handling? Vi afprøver teknikkerne selv gennem skriveøvelser på dagen.
Heine Aaen, copywriter
 
Frokost
 
Den sproglige detalje
Her får du masser af lavpraktiske tips, tricks og metoder, f.eks. hvordan du arbejder med og optimerer din overskrift. Også om eftermiddagen er der skriveøvelser, så du får teknikkerne godt indarbejdet, og vi gennemgår også konkrete tekster fra deltagerne i en feedback-runde.
Heine Aaen, copywriter
 

Udbytte

På kurset får du:
  • Konkrete copywriting-teknikker
  • Kendskab til salgspsykologi og sproglige triggers
  • Modeller og skabeloner, du kan opbygge dine tekster efter
  • Masser af lavpraktiske tips og tricks til at gøre dine tekster uimodståelige
  • Mulighed for at arbejde med dine egne tekster og afprøve teknikkerne på dagen.

Mød

Heine Aaen
Copywriter, rådgiver og foredragsholder
Heine Aaen har mange års erfaring som copywriter, konsulent og underviser. Han har et praktisk sigte med sin undervisning og lægger vægt på at formidle anvendelige, effektive redskaber, som virker på tværs af genrer og platforme. Han lægger fokus på målgruppebevidsthed og salgspsykologi og arbejder i krydsfeltet af bl.a. konverteringsoptimering, adfærdspsykologi, content marketing og copywriting.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 13. april 2023, kl. 9.00-15.00. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter senest kl. 15.00.

Hvor?
K-dagen holdes hos Akademikertårnet Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for. 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (f.eks. early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
Pladsen er: ledig
 
Kommer du i bil?
Der er 2-timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-parkeringsbillet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kursusleder Anna Beck Laulund på kdag@kforum.dk eller 26 72 30 07.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
16987 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Kun få ledige pladser
Dato:
Torsdag 13. april 2023
Tidspunkt:
9.00-15.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med, og få 20 % rabat på den anden tilmelding.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Heine Aaen
Copywriter, rådgiver og foredragsholder

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.