Styrk din organisations politiske interessevaretagelse

Styrk din organisations politiske interessevaretagelse

I en politisk organisation skal kommunikation og PR spille sammen med politisk interessevaretagelse og PA – ellers modarbejder indsatserne hinanden. Sidder du med kommunikation eller interessevaretagelse i en politisk organisation, er det derfor vigtigt, at du er helt skarp på, hvordan man arbejder professionelt med politisk interessevaretagelse, og hvordan det spiller sammen med kommunikationsindsatsen.

Om K-dagen

Vi har sammensat en dag, hvor vi sammen med en række praktikere fra Christiansborg og politiske organisationer stiller skarpt på den politiske interessevaretagelsesværktøjskasse og samspillet med kommunikationsarbejdet.
Arbejder du med kommunikation eller politisk interessevaretagelse i en politisk organisation eller politisk orienteret virksomhed, er det måske noget for dig?
 
Du får indsigt, metoder og sparring til at:
 
  • Forstå samspillet mellem kommunikationsindsatsen og den politiske interessevaretagelse
  • Planlægge og gennemføre politisk interessevaretagelse
  • Blive endnu skarpere i din kommunikation og samarbejdet med politikere, embedsmænd, NGO’er og journalister.
 
Kurset er for dig, der sidder med kommunikation, presse eller politisk interessevaretagelse i en politisk organisation eller politisk orienteret virksomhed, og som ønsker at styrke jeres gennemslagskraft.
 
Jakob Sand Kirk er gennemgående underviser og facilitator på dagen. Undervejs vil der være oplæg og gæster fra den politiske verden. Desuden vil du skulle have en politisk udfordring/case med, som du i løbet af dagen får sparring på.

Program

Velkommen til K-dag
Anna Beck Laulund, kursusleder, Kforum
 
Det lange seje træk
Udgangspunktet for den politiske interessevaretagelse er, at I kender jer selv, jeres ressourcer, bagland, trusler og muligheder. Vi fokuserer på, hvordan I etablerer dette o-punkt og sætter det i forhold til en realistisk forståelse af jeres politiske sammenhæng. Så skal indsatsen planlægges. I får præsenteret redskaber til at forberede det lange seje træk med dokumentation, løsningsforslag og den konkrete indsats.
Jakob Sand Kirk, strategisk rådgiver i Sand Kirk ApS og partner i CPHPA.
 
Hvordan lykkedes vi med at sætte en værdig pension på dagsordenen?
En vigtig del af sidste folketingsvalgkamp handlede om at sikre “Arnes tur”. Siden er der blevet indført en ny ret til pension for nedslidte. Det er en dagsorden, som NNF og andre fagforbund har kæmpet for i årevis. Søren Sand Kirk vil fortælle om, hvordan NNF var med til at forme dagsordenen.
Søren Sand Kirk, Public Affairs Chef, Fødevareforbundet NNF
 
Politisk kommunikation – samspil, møder og sociale medier
Politisk kommunikation og al kommunikation i en politisk organisation handler om samspil mellem det politiske interessevaretagelsesarbejde og de forskellige kommunikationsdiscipliner. Vi sætter fokus på dette samspil og dykker ned i brugen af sociale medier, når Julia Fennefoss Vollertsen gør os klogere på, hvordan Landbrug & Fødevarer arbejder strategisk med sociale medier ift. interessevaretagelse.
Jakob Sand Kirk og Julia Fennefoss Vollertsen, Head of Digital, Landbrug & Fødevarer
 
Workshop: Din sag 
Du prøver to gange i løbet af dagen kræfter med forskellige redskaber i et casearbejde. Det sker med udgangspunkt i den konkrete udfordring, du har valgt at arbejde med, og som du skal sparre med en mindre gruppe om.
 
Din sag møder virkeligheden
Vi har sammensat et panel af to tidligere særlige rådgivere – en rød og en blå – der vil give deres bud på, hvad der virkede på dem. De vil også give feedback på et par modige deltagere, der skal pitche deres sagsstrategi.
Peter Arnfeldt, tidligere særlig rådgiver for Troels Lund Poulsen, og Thomas Nystrøm, bl.a. tidligere rådgiver for Pia Olsen Dyhr.
 
Tak for i dag
Anna Beck Laulund, kursusleder, Kforum
 

Udbytte

Efter K-dagen har du:
 
  • Fået skærpet din politiske forståelse og analyseevne
  • En bedre forståelse af samspillet mellem kommunikation og politisk interessevaretagelse
  • Styrkede kompetencer i forhold til at få jeres sager op på den politiske dagsorden
  • Konkrete redskaber til, hvordan du optimerer din politiske interessevaretagelse
  • Fået sparring på din egen case, så du kan komme i gang med arbejdet allerede dagen efter kurset. 

Mød

Jakob Sand Kirk er ejer af Sand Kirk ApS og partner i Copenhagen Public Affairs og har bred erfaring fra politiske og medlemsbaserede organisationer og virksomheder i fagbevægelse, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor, bl.a. som organisations- og udviklingschef i LO, stabschef i Sampension og underdirektør i PensionDanmark.
Jakob Sand Kirk
Strategisk rådgiver
Sand Kirk Aps
Julia Fennefoss Vollertsen
Head of Digital
Landbrug & Fødevarer

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 27. oktober 2022. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis og slutter senest kl. 16.00.
 
Hvor?
K-dagen holdes hos MBK Kursuscenter på Pilestræde 61, 1112 København K.

Hvordan melder jeg mig til?
Du kan tilmelde dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i en af de Grafiske Kompetenceudviklingsfonde, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden.

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
NGO-rabat
Hvis du arbejder for en NGO, så tilbyder vi 20 procent rabat på alle endagskurser. Skriv NGO-rabat i fakturafeltet. 
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
Studenterpladsen er nu: LEDIG
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Kommer du i bil?
Ring til MBK på tlf. 3543 4474 om at parkere i huset (først til mølle – 200 kr. pr. dag). Der er 700 meter til parkeringskælderen på Israels plads, hvor det koster 240 kr. pr. dag.
 
Parkering uden for København
Du kan derudover parkere gratis på disse stationer: Metro: Øresund (9 min.), Amager strand (10 min.) og Femøren (12 min.). S-tog: Hellerup (9 min.), Klampenborg (17 min.), Brøndby Strand (21 min.), Glostrup (21 min.), Bagsværd (22 min.), Buddinge (23 min.), Vallensbæk (24 min.), Holte (24 min.), Albertslund (24 min.), Herlev (25 min.), Taastrup (27 min.), Greve (28 min.), Værløse (29 min.), Høje Taastrup (30 min.), Ballerup (30 min.), Nivå (30 min.), Farum (33 min.), Solrød Strand (34 min.), Humlebæk (34 min.), Hillerød (35 min.), Køge (42 min.) og Frederikssund (48 min.).
 
Har du spørgsmål?
Kontakt Anna Beck Laulund på 26 72 30 07, eller skriv til kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
MBK
Pilestræde 61,
1112 København K

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
16564 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 27. oktober 2022
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med, og få 20 % rabat på den anden tilmelding.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Jakob Sand Kirk
Strategisk rådgiver
Sand Kirk Aps
Julia Fennefoss Vollertsen
Head of Digital
Landbrug & Fødevarer

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.