Styrk din organisations politiske interessevaretagelse

Styrk din organisations politiske interessevaretagelse

I en politisk organisation skal kommunikation og PR spille sammen med politisk interessevaretagelse og PA – ellers modarbejder indsatserne hinanden. Sidder du med kommunikation eller interessevaretagelse i en politisk organisation er det derfor vigtigt, at du er helt skarp på, hvordan man arbejder professionelt med politisk interessevaretagelse, og hvordan det spiller sammen med kommunikationsindsatsen.

Om K-dagen

Vi har sammensat en dag, hvor vi sammen med en række praktikere fra Christiansborg og politiske organisationer sætter skarpt på den politiske interessevaretagelsesværktøjskasse og samspillet med kommunikationsarbejdet.
Arbejder du med kommunikation eller politisk interessevaretagelse i en politisk organisation eller politisk orienteret virksomhed er det måske noget for dig?
 
Du får indsigt, metoder og sparring til at:
 
  • Forstå samspillet mellem kommunikationsindsatsen og den politiske interessevaretagelse.
  • Planlægge og gennemføre politiske interessevaretagelse.
  • Blive endnu skarpere i din kommunikation og samarbejde med politikere, embedsmænd, NGO’er og journalister. 
 
Kurset er for dig, der sidder med kommunikation eller politisk interessevaretagelse i en politisk organisation eller politisk orienteret virksomhed, og som ønsker at styrke jeres gennemslagskraft.
 
Jakob Sand Kirk er gennemgående underviser og facilitator på dagen. Undervejs vil der være oplæg og gæster fra den politiske verden. Desuden vil du skulle have en politisk udfordring / case med, som du i løbet af dagen får sparring på.

Program

Velkommen til K-dag
Christina Bech Winckler, kursusleder, Kforum
 
Det lange seje træk
Udgangspunktet for den politiske interessevaretagelse er at I kender jer selv, jeres ressourcer, bagland, trusler og muligheder. Vi fokuserer på hvordan I etablerer dette o-punkt og sætter det i forhold til en realistisk forståelse af jeres politiske sammenhæng. Så skal indsatsen planlægges. I får præsenteret redskaber til at forberede det lange seje træk med dokumentation, løsningsforslag og den konkrete indsats.
Jakob Sand Kirk, strategisk rådgiver i Sand Kirk ApS og partner i CPHPA.
 
Hvordan lykkedes vi med at sætte minimumsnormeringerne på dagsordenen?
Flere pædagoger i institutionerne er blevet et folkekrav. Medier, politikere, forældre og medlemmer blev engageret i kampen for få pædagoger nok i daginstitutionerne hvilket banede vejen for ind i regeringens forståelsespapir. Hvad kan vi andre lære af denne indsats og samspillet mellem politisk interessevaretagelse og god kommunikation?
Anders Troels Damgaard, Kommunikationschef BUPL
 
Politisk kommunikation – samspil, møder og sociale medier
Politisk kommunikation og al kommunikation i en politisk organisation handler om samspil mellem det politiske interessevaretagelsesarbejde og de forskellige kommunikationsdiscipliner. Vi sætter fokus på dette samspil og dykker ned i brugen af sociale medier, når Julia Fennefoss Vollertsen gør os klogere på, hvordan Landbrug & Fødevarer arbejder strategisk med sociale medier ift. interessevaretagelse?
Jakob Sand Kirk og Julia Fennefoss Vollertsen, Head of Digital, Landbrug & Fødevarer
 
Workshop: Din sag 
Du prøver to gange i løbet af dagen kræfter med forskellige redskaber i et casearbejde. Det sker med udgangspunkt i den konkrete udfordring, du har valgt at arbejde med, som du skal sparre med en mindre gruppe om.
 
Din sag møder virkeligheden
Vi har sammensat et panel af to tidligere særlige rådgivere – en rød og en blå – der vil give deres bud på, hvad der virkede på dem. De vil også give feedback på et par modige deltagere der skal pitche deres sagsstrategi.
Peter Arnfeldt tidligere særlig rådgiver for Troels Lund Poulsenog Thomas Nystrøm bl.a. tidligere rådgiver for Pia Olsen Dyhr.
 
Tak for i dag
Christina Bech Winckler, kursusleder, Kforum
 

Udbytte

Efter K-dagen har du:
 
  • Fået skærpet din politiske forståelse og analyseevne. 
  • En bedre forståelse af samspillet mellem kommunikation og politisk interessevaretagelse.
  • Styrkede kompetencer i forhold til at få jeres sager op på den politiske dagsorden.
  • Konkrete redskaber til, hvordan du optimerer din politiske interessevaretagelse.
  • Fået sparring på din egen case, så du kan komme i gang med arbejdet allerede dagen efter kurset. 

Mød

Jakob Sand Kirk er ejer af Sand Kirk ApS og partner i Copenhagen Public Affairs og har bred erfaring fra politiske og medlemsbaserede organisationer og virksomheder i fagbevægelse, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor. Blandt andet som organisations- og udviklingschef i LO, stabschef i Sampension og underdirektør i PensionDanmark.
Jakob Sand Kirk
Strategisk rådgiver
Sand Kirk Aps
Julia Fennefoss Vollertsen
Head of Social
Landbrug & Fødevarer

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 10. marts 2022. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.
 
Hvor?
Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Du kan tilmelde dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i en af de Grafiske Kompetenceudviklingsfonde, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden.

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
NGO-rabat
Hvis du arbejder for en NGO, så tilbyder vi 20 procent rabat på alle endagskurser. Skriv NGO-rabat i fakturafeltet. 
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest 4 uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Har du spørgsmål?
Kontakt Christina Bech Winckler på 42 72 72 01, eller skriv til kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Hos Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 Vesterbro

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
15645 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 10. marts 2022
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med, og få 20 % rabat på den anden tilmelding.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Jakob Sand Kirk
Strategisk rådgiver
Sand Kirk Aps
Julia Fennefoss Vollertsen
Head of Social
Landbrug & Fødevarer

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.