Kursus i mobilvideo

Aalborg: Bliv synlig på SoMe med Mobilvideo

Videoindhold favoriseres af internettets algoritmer og flertallet online foretrækker levende billeder frem for tekst når de skal lære noget, købe noget eller etablere tillid til en person eller virksomhed. Men videoindhold skaber størst værdi, hvis budskabet er velfortalt, relevant for målgruppen - og hvis indholdet er designet til at skabe interaktion på sociale medier i form af delinger, likes og kommentarer. Til gengæld kræver professionel videoproduktion ikke (længere) tidskrævende redigeringsprogrammer og klodsede kameraer. En smartphone eller tablet optager i dag i 4K, hvilket er mere end tilstrækkeligt for at lave professionel video til web og sociale medier.

Om K-dagen

På kurset ”Mobilvideo er så SoMe” lærer du at planlægge dit videoindhold, så det engagerer dine målgrupper på sociale medier. Resultatet er, at du får flere af de kommentarer, likes og delinger og du  øger din organiske (gratis) rækkevidde.
 
Mobilvideo er for alle. Vi har til eksempel pedeller, grafikere, sekretærer, coaches, undervisere, informationsmedarbejdere, pr-medarbejdere, journalister, radio-speakere, kommunikationsansvarlige og direktører i elevkredsen. 
 
På kurset vil du også blive præsenteret for state-of-the-art inden for ekstraudstyr til mobilvideoproduktion – lige fra digitale stabilisatorer over forskellige mikrofonsystemer og stativer til anamorfiske linser.

Program

Mobilvideo -  Det grundlæggende håndværk
På første del af kurset lærer du, hvordan du planlægger og optager video ved brug af din iPhone/Android-telefon eller iPad/tablet. Du bliver klædt på til hvordan du i en travl travl hverdag kan producere små videoklip, og hvordan du kan tænke video ind i jeres marketingsstrategi. Vi starter med håndværket - du får en grundig introduktion til hvordan du kommer i gang med mobilvideo.
v/Thomas Dahl Nordlund, mobilvideo kursusleder - mobilvideo.dk
 
Video til SoMe 
Du lærer også at indstille kameraet på din telefon og at tilføje logo, tekst og musik til dine videoer. Og så kaster vi et journalistisk blik på dine historier – fordi, hvad er egentlig godt videoindhold til SoMe – set med din målgruppes øjne?
v/Thomas Dahl Nordlund, kursusleder - mobilvideo.dk
 
Frokost
 
Bliv synlig på SoMe 
Efter frokost kommer vi ind på, hvordan du komponerer, redigerer og producerer dit videoindhold, så det får maksimal organisk (gratis) rækkevidde og interaktion fra følgerne på sociale medier? Her handler det blandt andet om at lave videoindholdet, så det appellerer til likes, kommentarer og delinger.
Du lærer også at redigere og producere videoen i den opløsning og i det udsnit, der fungerer bedst afhængigt af hvilke SoMe, du anvender. Og så lærer du, hvordan du laver søgbare undertekster så dit videoindhold bliver fundet før konkurrentens. Kort sagt lærer du at lave video, der tager højde for spillereglerne på sociale medier, så dine videoer skaber maksimal synlighed vedrørende dit budskab, din virksomhed eller dit produkt.
v/Thomas Dahl Nordlund, mobilvideo kursusleder - mobilvideo.dk
 
Opsamling
Vi slutter dagen med at se hinandens videoproduktioner på storskærm og giver hinanden konstruktiv feed back i et trygt rum og vi griner typisk en del undervejs. Til sidst opsummerer vi i fællesskab dagens læring. 
v/Thomas Dahl Nordlund, mobilvideo kursusleder - mobilvideo.dk

Udbytte

Du bliver præsenteret for dit nye yndlings videoredigeringsprogram: Kinemaster. Du lærer at bruge det. Og du bliver hjulpet trin for trin - og vi griner en del undervejs.
 
Når dagen er omme kan du planlægge, optage, redigere og distribuere video, der er skræddersyet til at hitte maksimalt på web og sociale medier.
 
Efter workshoppen kan du: 
  • Planlægge og anbefale valg af SoMe-strategi for din organisation
  • Indstille telefonens kamera og uploadindstillinger til SoMe
  • Komponere dit videoindhold så det får maksimal rækkevidde på SoMe
  • Optage, redigere og distribuere video ved brug af din telefon og/eller tablet
  • Undervise dine kolleger i mobilvideoproduktion
  • Motiverer virksomhedens medarbejdere til at stå både foran og bagved kameraet
 

Mød

Thomas Dahl Nordlund
Indehaver
mobilvideo.dk
Thomas er Cand.mag. og journalist, og en af de førende undervisere i mobilvideo i Danmark. Som tidligere social medie manager for en af Danmarks bedst performende Facebooksider i sin kategori, har han samtidig indgående kendskab til spillereglerne for godt video content til sociale medier.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 7. maj 2020. Kom fra 8.45 til morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad skal jeg medbringe?
  • Opladt Android eller Apple telefon og/eller tablet/iPad
  • Opladerkabel
Download gerne inden kurset: 
Kinemaster (i gratis-version eller Premium til 275 kr. per år)
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Julerabat: 20% hele december. Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 50 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).

Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Daniel Aziz på 22 83 73 08. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Lokale: Can Lis
Slotspladsen 4,
9000 Aalborg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
12458 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 7. maj 2020
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 50 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Thomas Dahl Nordlund
Indehaver
mobilvideo.dk

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.