Et Kforum-kursus om medarbejderudviklingssamtaler

Brug MUS som et effektivt ledelsesværktøj

Kom til kort K-dag, og få inspiration og sparring til at gøre MUS til et effektivt ledelses- og kompetenceværktøj.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Skal du tage en dyb indånding, inden du skal i gang med årets medarbejderudviklingssamtaler? Synes du, det er en  tidskrævende aktivitet, som I ikke altid får det helt store udbytte af? Oplever du, at samtalerne nogle gange holdes for samtalens skyld og koblingen til virksomhedens strategi og ønsker for fremtiden ikke helt matcher samtalens formål, indhold og fremgangsmåde? Så trænger jeres MUS-proces til et eftersyn
 
MUS medarbejdersamtale kursus koebenhavn medarbejderudvikling personaleudvikling
 
 
Tag med til en kort K-dag, hvor du får input til MUS - både hvis du selv afholder udviklingssamtaler, skal planlægge jeres proces eller guide ledere til den bedste MUS. På det kompakte kursus får du viden om:
 
  • Forberedelse af MUS: Hvordan skræddersyer du den bedste struktur og en passende proces, der er i tråd med jeres overordnede mål?
  • Gennemførsel af MUS: Hvordan tilrettelægger og styrer du bedst samtalen og giver den rette feedback?
  • Opfølgning på MUS: Hvordan sikrer du, at MUS bliver et aktivt værktøj, der bidrager positiv til motivation, performance og trivsel?
 

Program

Kl. 9.00 Velkommen og intro til dagen
Louise Grau, direktør og kursusleder, Kforum
 
Forberedelse af MUS
Hvad er formålet med disse samtaler, er indholdet tilpasset virksomhedens strategi? Hvad vil I have fokus på? Har I værdier som I gerne vil måle få, Skal lederne evalueres af medarbejderne, hvad gør I, hvis arbejder i netværk eller matrix, hvordan griber I det så an med skiftende ledere, hvordan måler I performance og hvordan skal det afspejles i samtalerne? Skal der udbetales bonus og vil nye opgaver kræve nye kompetencer. Der er mange spørgsmål at stille, som kan være med til at skabe en samtalestruktur, der passer til netop jeres virksomhed.
 
Gennemførsel af MUS 
herunder samtaleteknik og feedback. Du får redskaber til, hvordan du leder en samtale i en ønsket retning, hvordan du spørge ind til medarbejderens motivation og ønsker, giver en anerkendende feedback og evt. taler om mindre behagelige emner og i det hel taget agerer en seriøs og professionel samtalepartner.
 
Opfølgning på MUS
Hvilke aktiviteter skal igangsættes, så I undgår at samtalerne havner i skuffen, men i stedet for giver mulighed for at blive et effektivt ledelsesværktøj, der kan være med til at bidrage positivt til medarbejderens arbejdsmotivation, performance og trivsel?
 
Afslutningsvist diskuterer vi alternativer til MUS som for eksempel teamudviklingssamtaler.
 
Camilla Christoffersen, selvstændig HR-Partner og tidligere HR-Manager hos Henning Larsen Architects
 
Kl. 12.00 Fælles netværksfrokost
 

Udbytte

Efter den korte K-dag har du fået værktøjer til og inspiration til, hvordan du succesfuldt kan arbejde med MUS som et effektivt ledelses- og kompetenceværktøj.
 
 

Mød

Camilla Grønnegaard Christoffersen Cand.merc HRM, Bachelor i psykologi og Coach. Camilla har tidligere arbejdet som HR-Manager hos Henning Larsen Architects, som konsulent hos NCC, Coca-Cola og Det Kongelige Teater. Camilla fungerer i dag som selvstændig HR-partner.
Camilla Grønnegaard Christoffersen
Camilla Christoffersen

Praktisk

Hvornår?
Den korte K-dag løber af stablen tirsdag den 15. september 2015. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter med en let netværksfrokost fra kl. 12.00.
 
Hvor?
K-dagen afholdes centralt i København. Nærmere info følger.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Du melder dig til ved at udfylde felterne her. Pladserne på K-dagen udfyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så meld dig til hurtigst muligt. Hus eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 2490 (ekskl. moms). Den dækker kurset og god forplejning inklusive let frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Louise Grau på 33 42 21 60. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
Vi glæder os til at se dig!
 
 
Sådan finder du
Hos Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4.,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
3,9/5
Dato:
Tirsdag 15. september 2015
Tidspunkt:
9.00-13.00
Sted:
Pris pr. deltager:
2490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Camilla Grønnegaard Christoffersen
Camilla Christoffersen

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.