Kursus: Træng igennem med LinkedIn

Træng igennem med LinkedIn

Har din organisation brug for bedre kommunikation og interessevaretagelse? Så er LinkedIn en genvej til at styrke omdømme, gennemslagskraft og forretning. På dette kursus lærer du, hvordan du bringer eksperter, ledere og medarbejdere i spil som menneskelige medier, og du får ekspertens bedste råd til personlig kommunikation på LinkedIn.

Om K-dagen

LinkedIn er stedet, hvor det professionelle Danmark skaber relationer, nye samarbejder opstår, interesser plejes, og virksomhedens kompetencer folder sig ud. Det er også her, nøglemedarbejdere kan skabe en konkurrencefordel og kommunikere til de vigtigste interessenter og kontinuerligt synliggøre organisationen og dens interesser.
 
På denne K-dag får du inspiration til personlig kommunikation på LinkedIn, du får konkrete cases, tekniske tips og al den viden, der skal gøre dig klar til at hjælpe andre med at kommunikere professionelt på LinkedIn. Kurset er til dig, der enten selv har brug for at blive skarp på LinkedIn, eller til dig, der skal gøre andre bedre.
 
K-dagen er for dig, der er ansvarlig for eller medskaber af din virksomheds LinkedIn-aktiviteter eller generelle SoMe-aktiviteter.

Program

Velkommen 
v/ Anne Skriver, kursusleder, Kforum
 
Derfor virker personlig kommunikation bedst på LinkedIn
Vi ser på gode eksempler på, hvordan ledere, eksperter og medarbejdere bedst muligt bruger LinkedIn som kanal til at kommunikere som en del af virksomhedens samlede kommunikationsindsats.
Hvad skal du være opmærksom på, når medarbejderne kommunikerer på LinkedIn, hvilke barrierer og faldgruber er der, og hvordan kommer du i gang, så du laver et langtidsholdbart koncept?
v/ Troels Johannesen, strategisk kommunikationsrådgiver
 
Sådan laver du det bedste indhold på LinkedIn
Vi gennemgår forskellige indholdstyper og ser på, hvad der skaber rækkevidde og effekt, når personer kommunikerer på LinkedIn.
Vi ser eksempler på tone of voice, og hvordan man kan rådgive kolleger til at kommunikere med personlighed og substans på LinkedIn, så det passer til virksomhedens formål og værdier.
v/ Troels Johannesen, strategisk kommunikationsrådgiver
 
Ekspertens hemmelige tricks til større rækkevidde
Når man ikke arbejder med LinkedIn til hverdag, er der en række ting, man skal være opmærksom på, hvis man vil have succes med den personlige kommunikation.
Vi ser på de tricks, du ikke kan læse om i bøgerne, og hvordan man skaber en professionel profil, der har betydning for, hvor langt I som virksomhed kan nå, når det gælder personlig kommunikation på LinkedIn.
v/ Troels Johannesen, strategisk kommunikationsrådgiver
 
Tak for i dag 
Vi runder dagen med en kort evaluering af kurset. 
v/ Anne Skriver, kursusleder, Kforum 

Udbytte

Efter denne K-dag kan du:
  • Anbefale valg af strategi for din virksomhed på LinkedIn
  • Formulere en handlingsplan for implementering af valgt strategi
  • Og dine kollegaer kan arbejde mere fokuseret på det, der leverer reel værdi for din virksomhed i forhold til f.eks. generering af kunder, ansøgere, indsigt og opmærksomhed omkring din virksomhed.

Mød

Troels Johannesen
Strategisk kommunikationsrådgiver
Selvstændig

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 18. april 2023, kl. 9.00-15.30. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter senest kl. 15.30.

Hvor?
K-dagen holdes hos Akademikertårnet Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Kursuspakke: 
Køb dette kursus + LinkedIn-annoncering. Pris: 8990 kr. (Du sparre 1990 kr.) Skriv i fakturafeltet, hvis du ønsker at købe kursuspakken.  

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat).
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest 4 uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Kommer du i bil?
Der er 2-timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-parkeringsbillet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende. 

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os på kdag@kforum.dk eller ringe til Anne Skriver på 26 33 22 82.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
17204 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Kun få ledige pladser
Dato:
Tirsdag 18. april 2023
Tidspunkt:
9.00-15.30
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med, og få 20 % rabat på den anden tilmelding.
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Troels Johannesen
Strategisk kommunikationsrådgiver
Selvstændig

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.