Kursus i podcast

Aflyst – Skab værdifuldt indhold med podcast

Tag en dag ud af kalenderen 3. marts, og lær, hvordan du kommer i gang med at podcaste, og hvordan du gør det godt! Du bliver klædt på til at producere din egen podcast og får viden og redskaber til alt det praktiske. Hop med på bølgen, og lær, hvordan du bruger podcastmediet til at sprede nyheder, produkter og viden til jeres målgruppe.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Podcasts er det fødte medie til at formidle dybdegående stof til specifikke målgrupper, uanset om det er medlemmer, kunder, samarbejdspartnere eller noget helt fjerde. Danskere lytter til podcasts som aldrig før, og i modsætning til tekster og videoer kan de høres, mens man kører bil, gør rent eller ligger på stranden, hvilket øger dine chancer for, at indholdet når målgruppen.
 
Tag med til K-dag 3. marts, og:
  • Lær at optage og redigere podcasts
  • Få viden, værktøjer og metoder til at producere godt indhold og fortælle de gode historier
  • Få inspiration til at udvikle koncepter, der understøtter din virksomheds forretningsmål.
 
Kurset er for dig, der arbejder med kommunikation, journalistik, marketing, web og digitale medier. Du er sikkert kommunikations- eller marketingmedarbejder. Kurset er for begyndere og kræver derfor ingen erfaring i at podcaste.

Program

Velkommen 
Christina Bech Winckler, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Udvikling, opbygning og drift af podcasts 
Hvad er hemmeligheden bag et stærkt koncept, og hvad kendetegner den gode podcastfortælling? Der er mange valg, der skal træffes i opstartsfasen, når en podcast skal lanceres. Hvad er formatet, hvad skal den hedde, og hvem er lytterne? Alt det og meget mere får du hjælp til at idéudvikle, når Eric Ziengs fra "Help Marketing Podcast" giver en indkøring til konceptudvikling af podcasts, der giver værdi for målgruppen. Vi kommer selvfølgelig også ind på, om podcasten kan betale sig i jeres kommunikations- og marketingstrategi.
Eric Ziengs, vært på "Help Marketing Podcast" og forfatter til "Grundbogen i digital markedsføring"
 
Lyd, lokation og værktøjer
De gode historier og det relevante og interessante indhold er intet værd, hvis teknikken ikke er i orden. Eric Ziengs gennemgår, hvilket udstyr der kræves, hvilke programmer der er bedst og nemmest at redigere i, og ikke mindst, hvordan du sikrer den gode lydoptagelse fra start. Her ser vi også på, hvordan podcasten teknisk kommer ud til brugerne.
Eric Ziengs, vært på "Help Marketing Podcast" og forfatter til "Grundbogen i Digital Markedsføring"
 
Frokost
 
Lav din egen podcast
Her får du fingrene helt ned i maskinrummet, når du skal producere din egen test-podcast. Du prøver at optage, speake og redigere din egen podcast, så du får en fornemmelse for arbejdet med et lydmedie. Eric Ziengs står klar med hjælp og øvelser til den gode speak, redigering mv.
Eric Ziengs, vært på "Help Marketing Podcast" og forfatter til "Grundbogen i Digital Markedsføring"
 
Mål, markedsfør, og skab forretning med podcast
Vi zoomer ind på, hvilken værdi din podcast skal have for din målgruppe, og hvordan du bedst muligt når i mål. Hvad er succeskriterierne for en succesfuld podcast, og hvordan sikrer du, at podcasten understøtter din virksomheds forretning? Eric Ziengs giver gode råd, tips & tricks og den fornødne viden til, hvordan podcasts kan indgå i en eksisterende forretningsmodel, og hvordan du markedsfører din podcast bedst muligt. 
Eric Ziengs, vært på "Help Marketing Podcast" og forfatter til "Grundbogen i Digital Markedsføring"

Udbytte

Efter denne K-dag:
 

  • Kan du arbejde med og forstå de forskellige podcastkoncepter 
  • Har du den fornødne viden til at arbejde videre med din egen podcast
  • Har du viden om og redskaber til at redigere og publicere en podcast
  • Har du overblik over, hvilket udstyr og hvilke programmer du kan bruge. 

 

Mød

Eric Ziengs er vært på den ugentlige Help Marketing Podcast. Han er medforfatter til Grundbogen i Digital Markedsføring: Help Marketing Bogen. Derudover står han bag Danmarks bedste e-kursus i podcasting, Help Marketing Podcasting Guide.Til dagligt arbejder Eric som CMO for oplevelsesvirksomheden GoBoat
Eric Ziengs
Vært på Help Marketing Podcast og forfatter til Help Marketing Bogen
Nochmal Consulting

Praktisk

Corona
Corona er desværre ikke ovre endnu. Vi sørger derfor for masser af sprit, udluftning af lokaler og sikker forplejning på alle vores kurser og arrangementer.
 
Hvornår?
Torsdag 3. marts 2021. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis og slutter kl. 16.00.

Hvor?
K-dagen bliver holdt hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 1610 København V. 

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i Den Grafiske Kompetenceudviklingsfond, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Hvad skal jeg medbringe?
Du skal medbringe computer, smartphone og høretelefoner/hørebøffer. Derudover skal du have installeret redigeringsprogrammet Audacity inden kursusdagen. 
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder en gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din LinkedInprofil. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.

Studenterpladsen på denne K-dag er: Optaget.
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os på kdag@kforum.dk eller 33 42 21 60.

Vi glæder os til at se dig!
 
Har du spørgsmål?
Kontakt Christina Bech Winckler, eller skriv til kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E,
1610 København V

FAQ

16326 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 3. marts 2022
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med, og få 20 % rabat på den anden tilmelding.
 

Kontakt

Mød

Eric Ziengs
Vært på Help Marketing Podcast og forfatter til Help Marketing Bogen
Nochmal Consulting

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.