Kursus i Employee Advocacy

Styrk kommunikationen med Employee Advocacy

Med et hold af engagerede medarbejderambassadører kan I styrke jeres kommunikation til kunder, brugere eller borgere markant. Og sociale medier, som fx Linkedin, har givet nye muligheder for at sende medarbejdere i front.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Har du på et tidspunkt linket til et jobopslag for at få en ny kollega, delt en god historie fra arbejdspladsen, eller taget et billede til Instagram af din frokost? Så har du bedrevet Employee Advocacy. Men hvordan kan jeres organisation arbejde strategisk med ambassadører, så I styrker kommunikationen til kunder, brugere og borgere markant?
 
For at arbejde med Employee Advocacy eller social selling er ikke uden udfordringer: Hvordan giver man medarbejderne lyst til at engagere sig personligt i organisationens mærkesager? Kan man sikre sig et vist mål af kontrol? Og hvordan bliver man ved med at holde gryden i kog, så initiativet ikke dør ud?
 
Alt dette får du svar på, når du tager med til K-dag om Employee Advocacy og får værktøjer og viden til at søsætte et solidt ambassadørkorps.
 
Du får metoder til at:
 
  • Identificere målsætninger for indsatsen og lægge den rette strategi
  • Sammensætte det rette hold, så kommunikationen bliver autentisk og effektiv – og du sikrer opbakning fra ledelsen
  • Lægge en konkret og målbar plan for jeres indsats.
 
Og så bliver du præsenteret for nye cases, hører om dos and don'ts og møder eksperter på området og andre kommunikatører, der lige som dig er interesseret i at sætte et Employee Advocacy-program i søen.
 
Du er sandsynligvis kommunikations- eller marketingchef / -medarbejder eller SoMe-ansvarlig. Enten er du:
 
  • i gang med at se på, hvordan du lægger en plan for jeres Employee Advocacy
  • allerede så småt i gang eller
  • godt i gang og er stødt på uventede udfordringer
 

Program

Dagen byder på en blanding af metodeoplæg, cases og workshop, sådan at du allerede på dagen tager de første strategiske overvejelser i forhold til at arbejde med medarbejderambassadører i din egen organisation.
 
Kom godt i gang med Employee Advocacy
Salg, rekruttering eller mere generel branding? Brugen af medarbejderambassadører i kommunikationen kan have mange formål, men fælles er at det kræver en velfunderet og veleksekveret strategi for at lykkes. Søren Bo Steendahl, der gennem mange år har arbejdet med Employee Advocacy i bureauet Kadaver, tager os med på en guidet tur og lærer dig, hvordan du bedst opbygger jeres eget Employee Advocacy-program. Hvorfor er det vigtigt? Hvilke strategiske overvejelser skal du gøre dig? Og hvilke trin skal du igennem for at få succes med at sende medarbejderne helt i front med virksomhedens vigtige budskaber? Du får en struktureret køreplan, og så arbejder du også med at identificere de vigtigste skridt, som du skal tage i din organisation.
Søren Bo Steendahl, Digital Director, Marketsquare
 
Employee Advocacy i praksis. Dos & Don’ts
Hvordan arbejder man bedst med kulturen i organisationen? Hvordan får man ledelsens og medarbejdernes opbakning og arbejder specifikt med udvalgte thought leaders? Filip Rasmussen har stået i spidsen for et digitalt Employee Advocacy-program i en større rådgivningsvirksomhed og deler vigtige erfaringer, tips og tricks med os. Han giver os metoder til at skræddersy vores eget program og giver svar på spørgsmål som: Hvor skal du starte?  Hvilke resultater kan du opnå? Og hvilke faldgruber, skal du styre uden om?
Filip Rasmussen, tidligere afdelingschef og webmaster hos rådgivervirksomheden Orbicon
 
Frokost
 
Kom godt i gang med Employee Advocacy, fortsat
Du får en struktureret køreplan, og så arbejder du også med at identificere de vigtigste skridt, som du skal tage i din organisation.
Søren Bo Steendahl, Digital Director, Marketsquare
 
Pause
 
Sådan skaber man et dynamisk brand
Hos Management Consulting-huset Devoteam er de gået fra et statisk brand til et dynamisk brand gennem Employee Advocacy.  Hvordan opnår man succes i et hus med primært senior folk, som ikke er digitalt indfødte? Og hvordan får man medarbejderne ombord, så de får indfriet deres individueller ønsker og behov? Marketing Manager hos Devoteam, Camilla W. Poulsen, løfter sløret for, hvordan de har opnået meget mere end ekstern positionering. Hvordan projektet har givet dem en ny kultur af intern engagement, energi og begejstring.

Udbytte

Efter kurset kan du og din organisation:
 
  • Profilere udvalgte thought leaders og fremvise vigtige kompetencer i organisationen.
  • Knytte kunder, borgere eller brugere tættere til jer via jeres medarbejderes medvirken i kommunikationen. 

Mød

Søren Bo Steendahl
Digital direktør
Marketsquare
Filip Rasmussen
Afdelingschef og webmaster
Camilla W. Poulsen
Marketing Manager
Devoteam

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen onsdag 8. november 2017. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis.

 

Hvor?
K-dagen finder sted hos Danske Advokater, Valencia, lokale: Kuben. Vesterbrogade 32, 1620 København V. 
 

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

 

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms).
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Taget.

Har du spørgsmål?
Kontakt Louise Grau på 33 42 21 60 eller kdag@kforum.dk

Sådan finder du
Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32,
1620 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,8/5
Dato:
Onsdag 8. november 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32,
1620 København V
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Søren Bo Steendahl
Digital direktør
Marketsquare
Filip Rasmussen
Afdelingschef og webmaster
Camilla W. Poulsen
Marketing Manager
Devoteam

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.