Skræddersyede kurser, teamdage og workshops

Få opgraderet jeres kompetencer, bliv klogere på nye trends, og skab udvikling hjemme i din organisation. Vi skræddersyr kurser, udviklingsdage, seminarer og workshops efter jeres behov, med de dygtigste eksperter i k-branchen.

Om K-dagen

Vi har forskellige løsninger afhængig af jeres behov. De mest populære er:
 
Skræddersyede kurser:
Til jer, der ønsker et kommunikationsfagligt boost til hele afdelingen, teamet eller en håndfuld medarbejdere, hvor vi skræddersyr en kursusdag med udgangspunkt i jeres udfordringer og mål hjemme i jeres organisation. Alle vores kurser kan skræddersys, så vi tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Ligger jeres behov uden for de kurser, vi udbyder lige nu, så kan vi sammen med vores undervisere og samarbejdspartnere udvikle kurser i stort set alt inden for kommunikationspaletten.
 
Udviklingsdag:
En hel eller halv dag, hvor hele organisationen, teamet eller afdelingen er i fokus. Som oftest er det en halvårlig eller årlig dag, hvor vi sammen med jer og vores undervisere, specialister eller erhvervspsykologer sætter fokus på og giver jer redskaber til alt inden for samarbejde, teamwork, forandringer og udviklinger i organisationen. Vi står for alt det praktiske, facilitering af dagen og det faglige indhold.
 
K-trends og -tendenser
Vores populære trendseminar. På to timer kigger vi ind i krystalkuglen på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger, digitale trends og k-branchens næste udfordringer. De største trends og tendenser præsenteres af Kforums chefredaktør, Timme Bisgaard Munk, og lektor i kommunikation Brian Due
Pris: 15.000 + transport
 
Hvad koster det?
Vores priser på udviklingsdage og kurser varierer alt efter form på kurset og antal kursusdeltagere. Kontakt os, og få et endeligt tilbud.
 
Hvem skal jeg kontakte?
Du kan altid ringe til Ditte Havelund på 26 36 27 83 eller skrive til ditteh@kforum.dk og få en uforpligtende snak om de muligheder, vi kan tilbyde dig og din virksomhed.
Flere rabatter kan ikke kombineres.
16791 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Lørdag 31. december 2022
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.