Kursus i Instagram

Instagram: Trænger jeres konto også til et boost?

Er jeres organisation gået Insta-kold? Det vil være helt naturligt, for Instagram har rykket sig meget de sidste par år. Mediet er nu ikke længere kun stedet med iscenesatte avocadotoasts, eksotiske rejser og redigerede selfies – rigtigt meget har ændret sig, siden det var realiteten – ikke mindst på grund af Instagrams algoritme, som kan være superkompliceret. Dertil har Instagram tilføjet flere forskellige formater i form af Stories, Insta Live og deres nyeste tiltag Reels.

Om K-dagen

På dette kursus får du konkret inspiration til, hvordan du kan gå hjem og arbejde med Instagram anno 2023, så du kan begynde at skabe engagerende indhold, der passer til din målgruppe, hvad enten du er en organisation eller en virksomhed.
På dette kursus får du:
  • Viden om Instagrams placering i det store mediebillede
  • En forståelse for strategisk brug af Instagram i kommunikation, branding og markedsføring
  • Værktøjskassen til at lave godt indhold, som virker på Instagram, og hvordan du planlægger jeres tilstedeværelse, så det giver mest mening for jeres målgruppe
  • Indsigt i, hvordan du kan bruge influencers på Instagram.
Kurset er for dig, der er SoMe-manager, digital konsulent, ansvarlig for sociale medier eller webansvarlig.
 

Program

Instagram anno 2023
Vi tager temperaturen på platformen. Hvad er det, Instagram kan i dag, og hvad kræver det af os virksomhedsbrugere?  Vi ser nærmere på medielandskabet og får placeret Instagrams nuværende og fremtidige position i forhold til de fremadstormende konkurrenter som TikTok og BeReal. Vi bliver klogere på de største trends og tendenser.
 
Hvordan fanger du jeres målgruppe
De senere år har Instagram lanceret flere forskellige formater, herunder Stories og Reels. Vi gennemgår de forskellige formater, hvad de kan, og hvilket indhold der egner sig til de forskellige formater. Derudover dykker vi ned i Instagrams komplicerede algoritme og bliver klogere på, hvordan du bruger biotekster, hashtags og tags til at nå jeres målgruppe.
 
Det gode indhold
Vi ser på eksempler fra andre organisationer og virksomheder: Hvad virker, og hvad virker slet ikke?
 
FROKOST
 
Planlægning er din redning
Mangler I også struktur, når det kommer til jeres Instagram-strategi? God struktur og godt content i databasen giver plads til, at du kan være kreativ på de dage, hvor du føler for det. Det giver dig en buffer på de dage, hvor "der intet spændende sker", og skaber retning for jeres profil, da dit content ikke kun er spontant – men vigtigst af alt også strategisk. Du får tips og tricks til, hvordan I opbygger en god database samt eksempler på planlægningsprogrammer, der kan være med til at lette jeres hverdag.
 
Brugen af influencers og betalt indhold
Vi stoler på vores netværk og andres talspersoner. Vi stoler ikke på brands. Brugen af influencers på Instagram er derfor steget massivt over de seneste år. For brugen af influencers virker, hvis det gøres rigtigt, og det kan gøres for mange typer af budgetter.
Men selvom influencers kan udvide din målgruppe og skabe større engagement, er der også en række faldgruber, som kan koste dyrt, hvis ikke I har styr på markedsføringslov og reklameregler.
 

Udbytte

På dette kursus får du:  

  • Viden om Instagrams placering i det store mediebillede 

  • En forståelse for strategisk brug af Instagram i kommunikation, branding og markedsføring 

  • Værktøjskassen til at lave godt indhold, som virker på Instagram, og hvordan du planlægger jeres tilstedeværelse, så det giver mest mening for jeres målgruppe

  • Indsigt i, hvordan du kan bruge influencers på Instagram.

Mød

Camilla Stemann
Direktør & underviser
Camilla Stemann & Co

Praktisk

Hvornår?
Onsdag  31. maj 2023, kl. 09.00-15.30. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis.
 
Hvor?
K-dagen holdes hos Akademikertårnet Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for. 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
 
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest fire uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
Status: Ledig 
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Kommer du i bil?
Der er 2-timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-parkeringsbillet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende. 
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os på kdag@kforum.dk eller ringe til Anne Skriver på 26 33 22 82. 

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
17204 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Onsdag 31. maj 2023
Tidspunkt:
9.00-15.30
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Camilla Stemann
Direktør & underviser
Camilla Stemann & Co

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.