Kursus: Facebook- og Instagram-annoncering

Annoncering på Facebook og Instagram

Hvordan laver du målrettede kampagner på Facebook og Instagram, så du når din målgruppe og skaber interaktion? Bliv klogere på hele annoncemodulet og en konkret plan for, hvordan du sætter i gang.

Om K-dagen

I dag er der ingen vej uden om annoncering, hvis du og din virksomhed vil have succes på sociale medier. Facebooks og Instagrams annonceringsmodul giver enorme muligheder for at nå længere ud med jeres opslag, ramme de rigtige målgrupper og skabe interaktion, engagement og konvertering.
 
Men hvilke muligheder er der, når du annoncerer? Hvor smalt kan – og bør – du segmentere? Hvordan sikrer du højere interaktionstal, og hvordan skal du forholde dig til, at tracking og måling?
 
Vi dykker ned i det hele på en K-dag, hvor du får masser af praktisk erfaring, konkrete værktøjer og en komplet indføring i Facebooks Business Manager. Efter kurset vil du være i stand til at implementere en annonceringsstrategi, automatisere dine kampagner, opsætte flows og bruge målgrupper systematisk. Det betyder, at du kan bruge din tid på at skabe indhold, fremfor at bruge tiden på at opsætte hver kampagne fra bunden.
 
Efter denne K-dag vil du:
  • Gå hjem med værktøjerne til at lave en annonceringsstrategi, som frigør din tid til andet end det tekniske
  • Være klædt på til at bruge Facebook-annoncering som en integreret del af jeres kommunikation og markedsføring.
  • Have værktøjer til at strukturere og målrette jeres kampagner og opslag.
  • Være klogere på Business Manager og begreber som retargeting, segmentering, automatiserede annonceflows og brugerdefinerede målgrupper.
  • Have indblik i, hvad dine muligheder er indenfor annoncering og tracking.
K-dagen er for dig, der er SoMe-manager, digital konsulent, ansvarlig for sociale medier eller webansvarlig, og som gerne vil lære, hvordan I kan tage jeres annoncering på Facebook og Instagram til næste niveau. Det er vigtigt, at du har administratorrettigheder til en Facebookside og adgang til en annoncekonto med et betalingskort tilknyttet.

Program

Godmorgen og velkommen
Anna Beck Laulund, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Introduktion: Brug din data intelligent
Data er det nye sort, men hvordan bruger man data i praksis? Vi ser på overordnet annonceringsstrategi og teknikken i Facebooks annonceringsmotor. Med fokus på brug og indsamling af data får vi styr på, hvilke muligheder for målretning der findes.
David Lorentzen, Social Media Ads Specialist
 
Målretning og segmentering
Danskerne elsker Facebook og Instagram. Punktum. Det betyder, at dine potentielle kunder elsker Facebook og Instagram. Punktum. Spørgsmålet er, hvordan du når dem bedst? Vi fokuserer på, hvordan du kan få kontakt til nye personer, som kunne være interesseret i din virksomhed. Du lærer, hvordan du målretter intelligent på baggrund af demografi og interesser – og lader mulighederne for målretning styre dit indhold.
David Lorentzen, Social Media Ads Specialist
 
Frokost
 
Kommunikér med din kernemålgruppe
Fans er folk, som er interesseret i dit brand. Men de er ikke de eneste! Folk, som ser dine videoer, interagerer med dit indhold, besøger dit website eller er skrevet op til dit nyhedsbrev, er også målgrupper, som du skal sørge for at nå med dit indhold. Vi ser på, hvordan man kan understøtte den løbende kommunikation og dermed modvirke den evigt dalende organiske rækkevidde. Du lærer at oprette målgrupper på baggrund af retargeting, interaktion, e-mailadresser m.m.
David Lorentzen, Social Media Ads Specialist
 
Automatisér og evaluér
At arbejde med databaseret målretning betyder også, at du skal kommunikere på mange forskellige niveauer til mange forskellige målgrupper. Det kræver effektiv automatisering, hvis ikke du skal løbe tør for timer i døgnet. På denne sidste del af dagen ser vi på, hvordan du kan skabe automatiserede annonceflows, som er tilpasset hver enkelt bruger. Og så bliver vi klogere på annoncerapporter og KPI'er.
David Lorentzen, Social Media Ads Specialist

Udbytte

Efter denne K-dag kan du:
  • Bruge Facebooks annonceringsmodul til at styrke jeres forretning.
  • Være helt skarp på, hvordan du kan ramme de helt rigtige med jeres budskaber.
  • Strukturere og målrette jeres Facebook- og Instagram-indsats gennem opslag, annoncer og kampagner.

Mød

David Lorentzen
Social Media Ads Specialist og medejer
David er ekspert i annoncering på sociale medier med primært fokus på Facebook og har siden 2013 rådgivet og undervist virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i platformens annoncesystem og i, hvordan man får det optimale ud af sin Facebookindsats ved hjælp af annoncering.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag den 1. juni 2023, kl. 9.00-15.30. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.00 præcis.
 
Hvor?
K-dagen holdes hos Akademikertårnet Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg
 
Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Hvis du er kandidat til at søge om efteruddannelse i en af de Grafiske Kompetenceudviklingsfonde, så kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Se her, hvordan du søger gennem fonden. 
 
Det er vigtigt, at du medbringer følgende på dagen
Der vil være masser af praktiske øvelser, og du skal derfor tage din computer med (husk opladeren). Desuden skal du have administratorrettigheder til en facebookside, og du skal have adgang til en annoncekonto med et betalingskort tilknyttet.

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 
Er du studerende, kan du komme gratis med på K-dag
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer et opslag på LinkedIn om dit udbytte og de vigtigste pointer fra K-dagen. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk med kort info om din kandidatuddannelse og kursets relevans for din uddannelse og/eller faglige interesse. Du får besked senest 4 uger inden kursusstart om, hvorvidt du har fået pladsen på kurset.
 
Kommer du i bil?
Der er 2-timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-parkeringsbillet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende. 
 
Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kursusleder Anna Beck Laulund på 26 72 30 07 eller skrive til os på kdag@kforum.dk.

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg

FAQ

Flere rabatter kan ikke kombineres.
17204 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 1. juni 2023
Tidspunkt:
9.00-15.30
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

David Lorentzen
Social Media Ads Specialist og medejer

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.