Kursus: Facebook-annoncering

Facebook-annoncering: Skab målbare resultater

Vil du lære, hvordan du annoncerer på Facebook, så du når ud til din målgruppe og skaber større interaktion? Og vil du blive klogere på, hvordan du kan lave målrettet markedsføring gennem kampagner på Facebook? Tag med til K-dag den 5. februar, og lær at annoncere effektivt og målrettet.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

I dag er der ingen vej uden om annoncering, hvis du og din virksomhed vil have succes på Facebook. Ved hjælp af Facebooks annonceringsmodul kan I nemlig nå længere ud med jeres opslag, ramme de helt rigtige målgrupper og skabe større interaktion og engagement. 

Men hvilke muligheder er der, når du annoncerer? Hvor smalt kan og bør du segmentere? Og hvordan kan du styrke forretningen med Facebooks annonceringsværktøj?
 
Alt det dykker vi ned i på denne K-dag, hvor du blandt andet
  • Bliver klædt på til at bruge Facebook Annoncering som en integreret del af jeres kommunikation og markedsføring
  • Får værktøjer til at strukturere og målrette jeres Facebookopslag- og kampagner
  • Bliver klogere på Business Manager og begreber som retargeting, segmentering, automatiserede annonceflows og brugerdefinerede målgrupper 

K-dagen er for dig, der er Facebook- eller social medie-ansvarlig, og som gerne vil lære, hvordan I kan tage jeres tilstedeværelse på Facebook til næste niveau ved at bruge annoncering. Du har måske en smule erfaring med annoncering på Facebook, måske du i øjeblikket booster dit indhold på Facebook, eller måske du stadig venter på at kaste dig ud i din første annonce. 
 
Det er vigtigt, at du har administratorrettigheder til en Facebook-side og adgang til en annoncekonto med et betalingskort tilknyttet.

Program

Godmorgen og velkommen
Julie Kolbeck, Kforum
 
Introduktion: Brug din data intelligent
Data er det nye sort, men hvordan bruger man data i praksis? Vi ser på overordnet annoceringsstrategi og teknikken i Facebooks annonceringsmotor. Med fokus på brug og indsamling af data får vi styr på, hvilke muligheder for målretning der findes.
David Lorentzen, Lorentzen & Farsinsen ApS
 
Målretning og segmentering
Danskerne er på Facebook. Punktum. Det betyder, at dine potentielle kunder/interessenter er på Facebook. Punktum. Spørgsmålet er, hvordan du når dem bedst? Vi fokuserer på, hvordan du kan få kontakt til nye personer, som kunne være interesseret i din virksomhed/organisation. Du lærer, hvordan du målretter intelligent på baggrund af demografi og interesser – og lader mulighederne for målretning styre dit indhold.
David Lorentzen, Lorentzen & Farsinsen ApS
 
Frokost
 
Kommuniker med din kernemålgruppe
Fans er folk, som er interesseret i dit brand. Men de er ikke de eneste! Folk, som ser dine videoer, interagerer med dit indhold, besøger dit website eller er skrevet op til dit nyhedsbrev er også målgrupper, som du skal sørge for at nå med dit indhold. Vi ser på, hvordan man kan understøtte den løbende kommunikation og dermed modvirke den evigt dalende organiske rækkevidde. Du lærer at oprette målgrupper på baggrund af retargeting, interaktion, email-adresser m.m.
David Lorentzen, Lorentzen & Farsinsen ApS
 
Automatisér og evaluer
At arbejde med databaseret målretning betyder også, at du skal kommunikere på mange forskellige niveauer til mange forskellige målgrupper. Det kræver automatisering, hvis ikke du skal løbe tør for timer i døgnet. I sidste del ser vi på, hvordan du kan skabe automatiserede annonceflows, som er tilpasset hver enkelt bruger. Og så bliver vi klogere på annoncerapporter og KPI'er.
David Lorentzen, Lorentzen & Farsinsen ApS

Udbytte

Efter denne K-dag
  • kan du bruge Facebooks annonceringsmodul til at styrke jeres forretning
  • er du skarp på, hvordan du kan ramme de helt rigtige med jeres budskaber
  • kan du strukturere og målrette jeres Facebookindsats gennem opslag, annoncer og kampagner.
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

David Lorentzen
Medejer & Social Media Ads Specialist
Lorentzen & Farsinsen ApS
David er ekspert i annoncering på sociale medier med primært fokus på Facebook og har gennem adskillige år rådgivet virksomheder i platformens annoncesystem og i, hvordan man får det optimale ud af sin Facebookindsats ved hjælp af annoncering.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 5. februar 2019. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Det er vigtigt at du, har
  • En bærbar computer med, gerne fuldt opladt
  • Administratorrettigheder til en Facebook-side og adgang til en annoncekonto med et betalingskort tilknyttet.

Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Julie Kolbeck på 28 29 71 02. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

12735 kursister giver vores kurser:
4,4/5
"Enormt kompetent oplægsholder og alle mine forventninger blev opfyldt i forhold til kursusoplægget."
Amalie, SEAS-NVE
Dato:
Tirsdag 5. februar 2019
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

David Lorentzen
Medejer & Social Media Ads Specialist
Lorentzen & Farsinsen ApS

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.