Kursus: Employee Advocacy på LinkedIn

LinkedIn: Send medarbejderne i front

Tag med til K-dag 26. november og lær, hvordan du i praksis bruger LinkedIn som strategisk kommunikationskanal, og hvilke muligheder mediet giver din virksomhed for at sende medarbejderne i front. Du bliver klædt på til at udnytte det professionelle netværks mange muligheder, og til at søsætte et solidt hold af medarbejder-ambassadører, der kan føre virksomhedens indsats i mål.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Mennesker stoler på mennesker – ikke brands. Den nye virkelighed kræver nye tilgange til at generere kunder og salg, tiltrække de dygtigste medarbejdere til din organisation eller skabe en generel opmærksomhed omkring din organisation eller virksomheds aktiviteter og budskaber. Og her kommer LinkedIn og Employee Advocacy-tankegangen på banen.  

Tag med til K-dag 26. november, og få inspiration til at bruge LinkedIn strategisk, lægge en handlingsplan og aktivere din virksomheds største ressource som talerør – nemlig medarbejderne.
 

Alt det og meget mere dykker vi ned i på denne K-dag, hvor du blandt andet får:

 • Input til, hvordan du få mest muligt ud af LinkedIn og lægger den rette strategi

 • Et overblik over din virksomheds muligheder på LinkedIn

 • Redskaber til at engagere dine kollegaer, så de bliver værdifulde ambassadører for virksomheden

 • Tricks og værktøjer til godt og visuelt indhold

 • Viden om, hvordan du navigerer i sponsoreret indhold og kampagner

 • Indsigter om planlægning, intern forankring og god community management.


K-dagen er for dig, der er ansvarlig for eller medskaber af din virksomheds LinkedIn-aktiviter eller generelle SoMe-aktiviteter. Du behøver ikke at være superbruger af mediet eller have erfaring med ambassadør-tankegangen.

Program

Velkommen 
Kristoffer Bohr Grønbæk, kursus- og netværksleder, Kforum
 
Employee advocacy på LinkedIn
Salg, rekruttering eller mere generel branding? Brugen af medarbejderambassadører i kommunikationen kan have mange formål, men fælles er, at det kræver en velfunderet og veleksekveret strategi for at lykkes. Rikke tager os med på en guidet tur, hvor hun viser best practices og lærer dig, hvilke trin du skal igennem for at få succes med at sende medarbejderne helt i front med virksomhedens vigtige budskaber.
Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation hos Advice
 
LinkedIn – hvad, hvordan og hvorfor?
LinkedIn har position som det seriøse sociale netværk, og vi begynder dagen med at blive klogere på fordele og ulemper ved LinkedIn i forhold til de øvrige, store sociale medier. Vi finder frem til, hvad din virksomheds strategi skal være, og du lærer LinkedIns særtræk at kende, så du ved, hvordan du på bedste vis skaber indhold, der rammer dine vigtigste målgrupper. Vi ser eksempler på, hvilket indhold der gør sig godt på LinkedIn, og hvordan det personaliseres af jeres medarbejdere eller andre interessenter. Vi gennemgår både fordele og tekniske udfordringer ved mediet, og Rikke kommer med tips og tricks til søgeord, profilside, billeder og indhold.
Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation hos Advice
 
Fem hurtige til godt indhold på LinkedIn – workshop del 1
Du og de andre kursister bliver inddelt i små grupper, hvor I en speedrunde hver især præsenterer et stykke content fra jeres virksomhed der har været succesfuldt. Vi giver feedback til hinanden og Rikke kommer med gode råd til optimering og skalering af hvert stykke content. Hver gruppe laver en skitse med fem gode råd til godt content på LinkedIn ud fra egne historier.
Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation hos Advice
 
Frokost

Case-oplægSlip din Crownie fri
Hvordan engagerer du dine kollegaer, så de har lyst til at blive ambassadører for virksomheden? Og hvordan griber du et Employee Avocacy-program an, når du skal aktivere medarbejdere, der ikke er SoMe-indfødte? Du gør dem selvfølgelig til Crownies, der er Danish Crowns interne betegnelse for deres ambassdører i virksomheden. Alt det og meget mere vil Pia Paulsen fra Danish Crown gøre os klogere på. Pia tager os med på hendes Employee Advocacy-eventyr trin for trin, og hun deler sine do's & don'ts og løsninger på gængse udfordringer, der kan opstå i proccesen. Pia giver også gode råd til at få ledelsen på banen, så der er sikret opbakning til projektet.
Pia Paulsen, Head of Social, Danish Crown
 
Vi lægger en handingsplan for din virksomhed – workshop del 2
Vi giver jeres virksomhedsside og/eller grupper et realitetstjek, så I får overblik over, om I benytter de vigtigste, strategiske redskaber og får udnyttet jeres LinkedIn-tilstedeværelse til fulde. Vi lægger sammen en køreplan, der giver dig mulighed for at starte et Employee advocacy-program i din organisation eller virksomhed. Samtidig får du mulighed for at gå i gang med arbejdsopgaver og justeringer, så du kan nå jeres strategiske mål.
Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation hos Advice
 
Opsamling og tak for i dag
Kristoffer Bohr Grønbæk, kursus- og netværksleder, Kforum

Udbytte

Efter denne K-dag kan du:
 • Anbefale valg af strategi for din virksomhed på LinkedIn
 • Formulere en handlingsplan for implementering af valgte strategi
 • Aktivere virksomhedens medarbejdere, så de bliver dygtige og engagerede ambassadører for din virksomhed
 • Og dine kollegaer arbejde mere fokuseret på det, der leverer reel værdi for din virksomhed, i forhold til f.eks. generering af kunder, ansøgere, indsigt og opmærksomhed omkring din virksomhed.
 
Er du sulten på mere viden? Prøv vores SoMe bootcamp
Dette kursus er en del af vores SoMe bootcamp. Deltag i den samlede bootcamp til en favorabel pris og få redskaber til at udvikle jeres:

Mød

Rikke Østergaard
Head of Content & Brand Activation
Advice 

Connect med Rikke på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rikkeoestergaard/

Rikke Østergaard
Head of Content & Brand Activation
Advice
Rikke Østergaard er Head of Content & Brand Activation hos Advice. Rikke har solid erfaring fra diverse stillinger med ansvar for at planlægge og eksekvere kampagner og strategier på tværs af digitale kanaler. Rikke er en erfaren og meget passioneret oplægsholder med et solidt netværk.
Pia Paulsen
Head of Social Media
Danish Crown
Pia Paulsen er Head of Social Media hos Danish Crown. Pia har stor succes med at gøre sine kolleger til loyale "Crownies" eller ambassadører. Pia er en engageret og oprigtig oplægsholder, som elegant skaber overblik over, hvordan hun igangsatte og nu driver en succesfuldt employee advocacy-indsats.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 26. november 2019. Kom fra 8.45 til morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad skal jeg medbringe?
Du skal medbringe computer, login til virksomhedsside på LinkedIn og et stykke indhold du/eller din virksomhed har postet på LinkedIn, der har været succesfuld og nået ud over rampen enten i form af delinger, likes eller kommentarer. 

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Det er vigtigt at du, har
 • En bærbar computer med, fuldt opladt
 • Adgang til jeres virksomheds LinkedIn-profil og evt. grupper

Kursusbevis
Efter kurset får du tilsendt en digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Kristoffer Bohr Grønbæk på 31 23 96 35. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk

Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E,
1610 København V

FAQ

16326 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 26. november 2019
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.

Medlemmer af Dansk Journalistforbund får 20 procent rabat på kurset.

Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 20 procent rabat på kurset.
 

Kontakt

Mød

Rikke Østergaard
Head of Content & Brand Activation
Advice
Pia Paulsen
Head of Social Media
Danish Crown

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.