KommunikationsCast .


KommunikationsCast .

Karma: 26 (?)

Forfatter:

2


artikler

4


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 9. juni 2010

Om

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation, journalistik, medier og reklame. Den første udgave af KommunikationsCast udkom i april 2007. Siden da er der blevet udgivet en ugentligt udgave af podcastet.

KommunikationsCast bliver lavet af Mikkel Westerkam og Katrine Emme Thielke.

Mikkel Westerkam arbejder til daglig med idé- og konceptudvikling samt markedsføring i sit eget firma, MASHUP. Han taler også gerne om nye medier og er flere gange blevet beskyldt af venner for at være overeksponeret på tv. Vil du vide mere om Mikkel, så følg med på hans blog, på LinkedIn eller på Twitter.

Katrine Emme Thielke arbejder til daglig som senior rådgiver hos Advice A/S. Hun rådgiver om kommunikation. Katrine tænker sociale medier som en ny tilgang til kommunikation, samarbejde og branding, og ikke kun som en værktøjskasse fuld af nye sjove dimser. I Katrines hverdag er slik og kage et vigtigt element, selvom hun er lidt bange for, at det en dag bliver lige så yt som rygning. Mange af hendes venner synes hun er en nørd. Vil du vide mere om Katrine, så følg med på hendes blog eller på Twitter.

Artikler

 
Mandag 28. juni 2010
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.