Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med sociale, digitale medier

K-netværk: Webansvarlige

Få nye værktøjer, inspiration og sparring med andre webansvarlige og førende videnspersoner inden for dit felt, så du kan blive endnu bedre til dit arbejde med web og digital kommunikation. I dette K-netværk i København arbejder vi med vigtige indsatsområder som web governance, effektmåling på sociale medier, content strategy, nye Facebook-muligheder og cross media communication.

Program

Her er mødeprogrammet for netværket for webansvarlige. I dit medlemskab får du fem møder om året. Med udgangspunkt i best practice og i brugbare værktøjer sætter vi fokus på, hvordan du bedst anvender nye muligheder, viden og værktøjer til at styrke din rolle og dine resultater som webansvarlig. Når du er med i netværket, kan du også selv præge fremtidige mødetemaer.
 

Tidligere møder

Udbytte

Den dyreste og mest komplekse løsning er ikke altid den rigtige. I K-netværket får du gennem relevant sparring med andre, der også arbejder professionelt med at skabe værdifuld og brugervenlig webkommunikation, det bedste grundlag for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning på netop din udfordring.
 
 
På netværksmøderne diskuterer vi de forskellige digitale muligheder og udvider din faglige horisont. I netværkets digitale læringsrum deler vi tips, råd og inspiration. Så selvom du er den eneste i din rolle i din organisation, indgår du i et fagligt fællesskab med ligesindede året rundt.
 
Fagligt fokus
K-netværket er 100% dedikeret din kompetenceudvikling inden for web og digital kommunikation. Vi arbejder med områder som web- og digital strategi, User Experience, indholdskoncepter, visuel formidling og effektmåling. Vi dykker ned i nye digitale trends og bliver klogere på brugbare værktøjer, der gør dit arbejde lettere og mere effektivt.  
 
Formål
I netværket bruger vi hinandens viden og ideer til at undgå fælderne, så den digitale kommunikation kan gøre en større forskel for dig og din organisation. Du kommer på forkant med den nyeste viden, og eksterne eksperter og praktikere giver dig viden om tendenser, metoder og konkrete værktøjer til at optimere dit arbejde i din organisation.

I K-netværket for webansvarlige får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om digital kommunikation og web
 • Den nyeste viden fra førende web-eksperter, bl.a. netværksleder Timme Bisgaard Munk, Ph.d. i sociale medier og Kforums chefredaktør
 • Mulighed for at arbejde mere optimalt med konkrete, faglige udfordringer fra din hverdag
 • Ny viden og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende med digitale platforme
 • Sparring i et fortroligt rum med ca. 25 andre webansvarlige, der arbejder professionelt med at skabe gode, brugervenlige digitale løsninger og webkommunikation.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • Evt. erfaringsoplæg på netværksmøderne
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
20. november 2019
4. februar 2020
14. april 2020
16. juni 2020
3. september 2020
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Kun få ledige pladser

FAQ

Andre medlemmer giver dette netværk
4,4/5
Kun få ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
20. november 2019, kl. 9.15-13.00
Tema:
Kortlægning af brugerrejsen (UX)
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
20. november 2019, kl. 9.15-13.00
4. februar 2020, kl. 9.15-13.00
14. april 2020, kl. 9.15-13.00
16. juni 2020, kl. 9.15-13.00
3. september 2020, kl. 9.15-13.00
 

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Gentofte Kommune
Webansvarlig
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Kursus

LinkedIn: Send medarbejderne i front

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.