Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med sociale, digitale medier

K-netværk: Webansvarlige

Der er desværre ikke flere ledige pladser i netværket. Hvis du udfylder tilmeldingen, skriver vi dig på venteliste og kontakter dig, når der bliver en ledig plads, eller hvis vi får et lignende netværk på programmet.
Få nye værktøjer, inspiration og sparring med andre webansvarlige og førende videnspersoner inden for dit felt, så du kan blive endnu bedre til dit arbejde med web og digital kommunikation. I dette K-netværk i København arbejder vi med vigtige indsatsområder som web governance, effektmåling på sociale medier, content strategy, nye Facebook-muligheder og cross media communication.

Program

Her er mødeprogrammet for netværket for webansvarlige. I dit medlemskab får du fem møder om året. Med udgangspunkt i best practice og i brugbare værktøjer sætter vi fokus på, hvordan du bedst anvender nye muligheder, viden og værktøjer til at styrke din rolle og dine resultater som webansvarlig. Når du er med i netværket, kan du også selv præge fremtidige mødetemaer.
 

Tidligere møder

Udbytte

Den dyreste og mest komplekse løsning er ikke altid den rigtige. I K-netværket får du gennem relevant sparring med andre, der også arbejder professionelt med at skabe værdifuld og brugervenlig webkommunikation, det bedste grundlag for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning på netop din udfordring.
 
 
På netværksmøderne diskuterer vi de forskellige digitale muligheder og udvider din faglige horisont. I netværkets digitale læringsrum deler vi tips, råd og inspiration. Så selvom du er den eneste i din rolle i din organisation, indgår du i et fagligt fællesskab med ligesindede året rundt.
 
Fagligt fokus
K-netværket er 100% dedikeret din kompetenceudvikling inden for web og digital kommunikation. Vi arbejder med områder som web- og digital strategi, User Experience, indholdskoncepter, visuel formidling og effektmåling. Vi dykker ned i nye digitale trends og bliver klogere på brugbare værktøjer, der gør dit arbejde lettere og mere effektivt.  
 
Formål
I netværket bruger vi hinandens viden og ideer til at undgå fælderne, så den digitale kommunikation kan gøre en større forskel for dig og din organisation. Du kommer på forkant med den nyeste viden, og eksterne eksperter og praktikere giver dig viden om tendenser, metoder og konkrete værktøjer til at optimere dit arbejde i din organisation.
 
Hvad får du ud af K-netværket? 
 • Fem faglige netværksmøder årligt a 4-5 timer med tematikker udvalgt af medlemmerne 
 • Op til 20 professionelle, erfarne sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private 
 • Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer 
 • Inspiration og den nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.
Som netværksmedlem får du desuden følgende fordele hos Kforum: 
 • 20 % på alle Kforums kurser og uddannelsesforløb 
 • Rabat på Kforums årlige KOM-konference, som laves i samarbejde med Dansk Journalistforbund 
 • Gratis deltagelse på Kforums årlige trendseminar 
 • Særlig K-pakke ved samtidigt køb af et kursus: 1 års medlemskab + et heldagskursus = kr. 13.990 (normalpris kr. 17.390). Når du tilmelder dig netværket, skal du informere din netværksleder om, at du vil købe K-pakken. 
Hvis du gerne vil have et indblik i, hvem der allerede sidder i netværket, kontakt da netværkslederen. 
 
Hvad får din virksomhed ud af, at du er en del af netværket? 
 • En medarbejder med styrkede kompetencer 
 • En medarbejder med adgang til andres best practices, unik viden og erfaring hos 15+ netværkskollegaer, som sidder i samme rolle og med samme problemstillinger 
 • Redskaber og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation 
 • En motiveret medarbejder i konstant kompetenceudvikling 
 • Besparelser på udgifter til f.eks. konsulentbistand og markedsresearch samt kompetenceudvikling og efteruddannelse. 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • Evt. erfaringsoplæg på netværksmøderne
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
30. marts 2023
25. maj 2023
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
11.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Gruppen er udsolgt - venteliste

FAQ

Andre medlemmer giver dette netværk
4,4/5
Gruppen er udsolgt - venteliste
Næste møde:
Dato:
30. marts 2023, kl. 9.15-13.00
Tema:
Tracking
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 11990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
30. marts 2023, kl. 9.15-13.00
25. maj 2023, kl. 9.15-13.00
 

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.