Netværk for presseansvarlige

K-netværk: Presseansvarlige (gruppe 2)

Arbejder du med presse til hverdag, og er du optaget af, hvordan du gør det bedst muligt? I K-netværket for presseansvarlige får du en målrettet og professionel sparring med ligesindede og eksperter. K-netværket er for dig, der sidder med hele eller en del af ansvaret for presseindsatsen i din organisation, og som gerne vil nå de bedste resultater med dit pressearbejde.

Program

Her finder du mødeprogrammet for det kommende år i K-netværket. I dit medlemskab får du fem møder om året. Som medlem bringer netværket dig på forkant med den nyeste viden inden for dit felt. Vi har blandt andet fokus på dit strategiske arbejde, konkrete værktøjer og på, hvordan du klæder dine talspersoner bedst på. På hvert møde får du fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket sammen med medlemmerne.

Tidligere møder

Udbytte

Du får fornyet din værktøjskasse og henter konkrete råd til din opgaveløsning – i dit daglige pressearbejde, når du skal udvikle nye indsatser i pressehåndteringen, i brandingen af organisationen og i arbejdet med sociale medier, kriseberedskab  og medietræning.
 
Fagligt fokus
I K-netværket er vi dedikeret til din kompetenceudvikling. Vi fokuserer i fællesskab på dilemmaer og løsninger i pressearbejdet og tager fat på de mange udfordringer, der dukker op i det professionelle pressearbejde. Vi sætter den interne fortrolighed i højsædet, når vi arbejder med spørgsmål som: Hvordan trænger vi bedst igennem med vores budskab i medierne? Hvordan sikrer vi formidlingen af de rigtige historier? Hvordan organiserer vi bedst pressearbejdet, og hvordan styrker vi organisationens kommunikationskompetencer?
 
Formål
K-netværkets fornemste funktion er at skabe rammerne for fortrolige relationer, udveksling af erfaringer og vidensdeling med professionelle presseansvarlige. Ved at dele idéer og problemstillinger kommer du på forkant og kan med pressearbejdet gøre en endnu større forskel for din organisation.
 
Hvad får du ud af K-netværket? 
 • Fem faglige netværksmøder årligt a 4-5 timer med tematikker udvalgt af medlemmerne 
 • Op til 20 professionelle, erfarne sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private 
 • Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer 
 • Inspiration og den nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.

Som netværksmedlem får du desuden følgende fordele hos Kforum: 
 • 20 % på alle Kforums kurser og uddannelsesforløb 
 • Rabat på Kforums årlige KOM-konference, som laves i samarbejde med Dansk Journalistforbund 
 • Gratis deltagelse på Kforums årlige trendseminar 
 • Særlig K-pakke ved samtidigt køb af et kursus: 1 års medlemskab + et heldagskursus = kr. 13.990 (normalpris kr. 17.390). Når du tilmelder dig netværket, skal du informere din netværksleder om, at du vil købe K-pakken. 
Hvis du gerne vil have et indblik i, hvem der allerede sidder i netværket, kontakt da netværkslederen.
 
Hvad får din virksomhed ud af, at du er en del af netværket? 
 • En medarbejder med styrkede kompetencer 
 • En medarbejder med adgang til andres best practices, unik viden og erfaring hos 15+ netværkskollegaer, som sidder i samme rolle og med samme problemstillinger 
 • Redskaber og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation 
 • En motiveret medarbejder i konstant kompetenceudvikling 
 • Besparelser på udgifter til f.eks. konsulentbistand og markedsresearch samt kompetenceudvikling og efteruddannelse. 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning af aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder fra Korum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • Kort forberedelse før hvert møde eller små øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen

Praktisk

Tid
Kommende mødedatoer:
13. april 2023
7. juni 2023
20. september 2023
29. november 2023
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
11.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Kun få ledige pladser

FAQ

481 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Kun få ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
13. april 2023, kl. 9.15-13.00
Tema:
Mediernes målgrupper
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 11990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
13. april 2023, kl. 9.15-13.00
7. juni 2023, kl. 9.15-13.00
20. september 2023, kl. 9.00-13.00
29. november 2023, kl. 9.00-13.00
 

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Rådet for Sikker Trafik
Pressechef
DFIM
Kommunikationskonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.