Et professionelt netværk for dig, der arbejder med en bred vifte af kommunikationsopgaver og har 2-5 års erfaring

K-netværk: Kommunikatører 2

K-netværket er for dig, der har 2-5 års erfaring som kommunikatør og har brug for nye værktøjer, viden om best practice og inspiration gennem faglig sparring med andre kommunikatører og professionelle oplægsholdere. K-netværket er en unik mulighed for at få et fortroligt netværk til at udvikle din rolle som kommunikatør. Vi fokuserer på ny viden og værktøjer, trends, best practice, kommunikatørens rolle og alt det i mellem for at holde dig fagligt opdateret.

Program

Her er programmet for K-netværket Kommunikatører 2. I dit medlemskab får du fem møder om året. Du kan selv være med til at præge møderne, når fremtidige temaer tilrettelægges af medlemmerne og kursuslederen. 
 

Tidligere møder

Udbytte

I K-netværket for kommunikatører får du en unik mulighed for faglig vidensdeling med ligesindede i fortrolige rammer. Målet er at dele erfaringer og faglige udfordringer på kryds og tværs, så du kan reflektere over egen praksis og holde dig bedre opdateret – både fagligt og i forhold til de konkrete opgaver, du sidder med i din organisation.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på problemstillinger og løsninger i arbejdet med kommunikationsfaglige emner. Netværket for kommunikatører 2 styrker din kompetenceudvikling og faglighed, så du kommer på forkant med nye metoder og værktøjer. Vi dykker ned i områder som content marketing, SEO tekster, forretningsstrategisk kommunikation, visuel kommunikation, præsentationsteknik, sociale medier, effektmåling, branding og krisekommunikation.
 
Formål
K-netværket danner rammen om et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over egen praksis og udvide dit faglige netværk. Vi ser på de muligheder og udfordringer, der er knyttet til din rolle som kommunikatør. Du bliver under kyndig vejledning fra eksterne eksperter og praktikere udfordret med de nyeste tendenser og værktøjer indenfor kommunikationsfeltet.

I K-netværket for kommunikatører får du:
 • Et komptencegivende efteruddannelsesforløb om kommunikation
 • Uvurderlig viden om kanaler og løsninger, så du også fremover kan gøre en positiv forskel i den organisation eller virksomhed, du arbejder i
 • Et stort fagligt netværk med en lang række dygtige kommunikatører i et fortroligt forum
 • Løsninger på aktuelle faglige og strategiske udfordringer
 • Inspiration og input fra førende eksperter, herunder netværksleder Christina Bech Winckler.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder, af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda. Du får som medlem af netværket indflydelse på kommende møders tematikker og vinkler, i samarbejde med netværkslederen.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
4. december 2018
31. januar 2019
7. marts 2019
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

643 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
4. december 2018, kl. 9.15-13.00
Tema:
Tema planlægges i netværket
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
4. december 2018, kl. 9.15-13.00
31. januar 2019, kl. 9.15-13.00
7. marts 2019, kl. 9.15-13.00
 

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.