Netværk for eventudviklere i København

K-netværk: Eventudviklere

NB: Dette netværk er lukket. Se vores andre muligheder her: Netværk Har du brug for ny inspiration, faglig sparring og værktøjer til at engagere jeres event- og mødedeltagere i din organisations arrangementer? Bliv en del af K-netværket for eventudviklere. K-netværket er for dig, der arbejder professionelt med events og arrangementer – uanset om det er workshops, gå-hjem-møder, konferencer eller andre event-former.

Program

Her er det foreløbige mødeprogram i netværket for eventudviklere. I dit medlemskab får du fem møder om året. Som medlem bringer netværket dig på forkant med den nyeste viden inden for dit felt, og giver dig nye metoder og idéer til at arrangere de bedste, tidssvarende events. På hvert møde får du fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende i dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

I enhver organisation eller virksomhed er fysiske møder væsentlige for at opbygge og pleje loyaliteten og relationen til kunder, medlemmer eller medarbejdere. I dette K-netværk garanterer vi, at du bliver udfordret til at nytænke jeres møde- og læringsformer i planlægningen af organisationens events. I kompetent sparring med ligesindede har vi fokus på at styrke kvaliteten og resultaterne af jeres arrangementer, så de giver endnu større værdi for deltagerne og for din organisation.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på udfordringer og løsninger, når du skal planlægge, styre og afholde arrangementerne for din organisation. Vi arbejder med best practice og fokuserer blandt andet på, hvordan du skaber en rød tråd i dit event fra start til slut. Vi tager også et kig på visuelle virkemidler og trends inden for eventudvikling og -afholdelse. Ny inspiration er i højsædet, og i netværket har du en unik mulighed for at videndele med andre eventudviklere og eksperter i et fortroligt rum – vi vil bl.a. arbejde med visuel kommunikation, målgrupper, storytelling og trends.
 
Formål
I samråd med andre kompetente og innovative eventudviklere bliver du med dette K-netværk bedre til at sikre en tydelig rød tråd i din event-fortælling. Vi fokuserer på de bedste løsninger og leverer den viden og inspiration, der er nødvendige for at opfylde deltagernes forventninger. På denne måde sikrer du den optimale planlægning og nytænkning af koncepter, indhold og kommunikation forbundet med arrangementer i din organisation.

I K-netværket for eventudviklere får du:
  • Konkrete og brugbare værktøjer og metoder til at skabe målbart højere loyalitet og engagement hos dine event- og mødedeltagere
  • Kompetent sparring med ligesindede, der gør dine events, workshops og øvrige arrangementer endnu bedre
  • Den nyeste viden og metoder til at arbejde med strategisk med eventafholdelse og  -planlægning
  • Inspiration og input fra førende eksperter, herunder netværksleder Mette Fisker.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får mest muligt ud af dit medlemskab er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning af aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder, af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et relevant og fagligt program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
  • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
  • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
  • Mødeprioritering – både til- eller framelding i god tid forud for møderne
  • Deltagelse i netværkets digitale netværksrum på kforum.dk
  • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

628 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
Tema:
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Netværksleder

Direktør

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Nykredit Realkredit A/S
senior marketingkonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.