Her er mødeprogrammet i Kvalnet. Som medlem bringer det dig på forkant med den nyeste viden inden for kvalitative metoder. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges af bestyrelsen i samråd med netværkets medlemmer.
I Kvalnet mødes vi fire gange om året til inspirerende og lærerige oplæg. Formen på møderne veksler, men som regel vil der være et oplæg og eksempler på cases. Møderne er korte og arrangeres af Kvalnets bestyrelse eller andre medlemmer i forummet. Imellem møderne deler vi værktøjer og diskuterer problemstillinger i Kvalnets digitale læringsrum.
Som noget særligt i dette forum kan du som medlem tage en kollega fra din organisation med til hvert møde.
Fagligt fokus
I Kvalnet fokuserer vi på udvikling og anvendelse af kvalitative metoder. Vi diskuterer nye måder og metoder til undersøgelse af menneskers adfærd og virkelighed, sammenholder nuværende anvendte metoder og taler om fordele og ulemper ved metoderne i praksis.
Det kvalitative metodenetværk har eksisteret i otte år og står bag to bogudgivelser: Den oplevede virkelighed – 11 eksempler på kvalitativ metode i praksis og Qualitative Methods for Consumer Research – The value of the qualitative approach in theory and practice.
Formål
Kvalnet danner rammerne for et inspirerende rum, hvor du kan reflektere over egen praksis og udvide dit faglige netværk. Vi deler erfaringer på kryds og tværs, lærer af hinanden og holder os bedre opdateret på udviklingen inden for kvalitative metoder.
I Kvalnet får du:
- Den nyeste viden om kvalitative metoder fra førende eksperter
- Et stort fagligt netværk med ca. 50 andre specialister, der arbejder med kvalitative analyseteknikker og metoder
- Adgang til Kvalnets digitale læringsrum, hvor du kan vidensdele og netværke med de andre medlemmer
- Nyheder om interessante arrangementer og seminarer om kvalitative metoder
- Indflydelse på programmet og indholdet i Kvalnets aktiviteter.
Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit medlemskab i Kvalnet, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af Kvalnets bestyrelse og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere.
Din deltagelse indebærer:
- Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med Kvalnets andre medlemmer
- Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
- Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
Med et medlemskab i et K-netværk får du et forløb med målrettet kompetenceudvikling og et styrket professionelt netværk med ligesindede sparringspartnere fra andre organisationer. Udbuddet af K-netværk ændrer sig løbende i forhold til behovene i branchen. Du har derfor mulighed for at vælge mellem et udbud af netværk, der følger tidens trends og har fokus på en bred vifte af fagkompetencer indenfor kommunikation og marketing. Lige nu tilbyder vi 11 netværk i København med forskellige faglige profiler. Vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvilket netværk der er det rette for dig. Kontakt os på
kdag@kforum.dk.
Se de enkelte K-netværk for mere information om fagprofil, formål og udbytte for dig og din organisation her.
Du indgår i tæt sparring med ca. 10-25 andre medlemmer, der har samme faglige profil som dig. Kforum screener de potentielle medlemmer og briefer om det forventede engagement og niveau i K-netværket. Vi værner om en bred faglighed og sammensætning af forskellige organisationer og virksomheder i netværket, fra NGO’er, offentlige og private institutioner, videnstunge organisationer til kommercielle virksomheder.
Vi garanterer et højt fagligt niveau og sætter fortroligheden i K-netværket højt. Vi oplyser derfor ikke specifikt, hvem der er med i K-netværket, før du indgår i netværket på lige fod med de andre medlemmer. Vi kan fortælle nærmere om den overordnede sammensætning i K-netværket, hvis du kontakter os på
kdag@kforum.dk.
Du kan under de enkelte K-netværk se eksempler på organisationer, der deltager i netværket.
Det er ikke muligt at komme på prøvebesøg i et K-netværk, da vi vægter fortroligheden og sammenholdet i netværket højt. Hvis du vil høre mere om et specifikt K-netværk og de kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte os på
kdag@kforum.dk, hvor vi overordnet kan fortælle om medlemssammensætningen og praksis i det specifikke netværk.
Medlemskabet i et K-netværk koster kr. 11.990 (eksklusiv moms) og varer altid et år. Prisen inkluderer fem netværksmøder, hvoraf det ene møde udvides med et socialt arrangement, for eksempel en netværksmiddag eller et møde med et andet K-netværk. Til møderne får du fuld forplejning, uvurderlig viden fra eksperter og kompetent sparring med netværkets andre medlemmer, adgang til K-netværkets LinkedIn-gruppe, eventuelle ekstramøder, materialer og afslutningsvist et diplom, du kan vedlægge dit CV.
Når du er medlem i et K-netværk, får du 20 % på alle Kforum endagskurser. Du har også mulighed for at få et skræddersyet efteruddannelsesforløb med K-kollege, hvor du ud over dit netværksmedlemskab får tre valgfrie heldagskurser. Du kan læse mere om K-kollege
her.
Med et medlemskab i et K-netværk investerer din organisation i et kompetencegivende forløb, så I kan komme på forkant med den nyeste viden og faglige forbedringer inden for dit område. Eksterne eksperter og praktikere giver dig viden om tendenser, metoder og konkrete værktøjer til at optimere dit arbejde i organisationen.
Derudover har du i K-netværket ca. 10-25 sparringspartnere fra NGO’er, private og offentlige institutioner og virksomheder. Det bidrager til en god dynamik til netværksmøderne, hvor løsninger på din organisations udfordringer diskuteres på tværs. Du får inspiration til nye vinkler og måder at løse dine opgaver på og styrker din evne til at skabe forandring og forankring af din viden i din organisation.
Et K-netværk er en platform til at bringe din faglige viden og erfaring i spil, så du hele tiden udvikler dine kompetencer, og hvordan du bedst bidrager med din viden i arbejdet. Derfor er K-netværkene målrettet kompetenceudvikling og efteruddannelse for dig og din organisation.
Du kan begynde i et K-netværk op til et møde, når det passer dig og din organisation bedst, hvis der ikke er venteliste. Dit medlemskab i et K-netværk varer et år og garanterer dig i den periode fem møder faciliteret af Kforum. Hertil kan komme møder o.a. arrangeret af medlemmerne.
En engageret netværksleder inden for dit fagområde planlægger og faciliterer møderne og sikrer i samspil med netværksmedlemmerne et stort fagligt udbytte. Det er dine og de andre medlemmers udfordringer og behov for løsninger, der er i centrum. I K-netværkene er du selv med til at bestemme, hvad du i løbet af året vil blive klogere på og dygtigere til. Derfor er K-netværket et af de mest fleksible og målrettede efteruddannelsesforløb, du og din organisation kan vælge.
Hver gang vi mødes, sparrer vi om dagens tema og vender medlemmernes udfordringer, idéer og spørgsmål. Der vil altid være ny inspiration, ofte i form af et fagligt oplæg fra en ekstern oplægsholder eller et netværksmedlem. Du har mulighed for at præge temaer og indhold for hvert netværksmøde.
Møderne ligger som regel fra kl. 9.00–13.00. Du kan under de enkelte K-netværk se programmet, og hvem der er netværksleder. Dato for møderne er planlagt et år i forvejen, så alle medlemmerne på bedste vis kan sikres deltagelse og få mest muligt ud af medlemskabet. Vi mødes på skift hos medlemmerne, hvor Kforum dækker udgifterne til fuld forplejning.
Du kan i dit K-netværk forvente høj kvalitet og kyndig dialog til hvert møde. Jo mere du selv bidrager med, desto mere får du ud af dit medlemskab. Din deltagelse forudsætter åbenhed og fortrolighed i sparringen og videndelingen. Engagementet er højt, og vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige møder samt evt. forberedelse eller små opgaver med de andre netværksmedlemmer.
Datoerne for de fem årlige møder er planlagt et år frem. På denne måde kan vi bedst sikre, at alle medlemmer kan planlægge deres tid herefter. Hvis du alligevel bliver forhindret i at deltage i et møde, skal du give besked til din netværksleder. Det er desværre ikke muligt at sende en kollega i dit sted, da medlemskabet er personligt. Du vil naturligvis modtage materialer og præsentationer fra netværksmødet i den fælles LinkedIn-gruppe.
Du kan efter aftale skifte til et andet K-netværk, hvis du i løbet af dit medlemskab skifter stilling og/eller grundlæggende skifter arbejdsopgaver, så du fortsat er sikret den mest relevante sparring og læring med ligesindede. Kontakt os på
kdag@kforum.dk, og vi hjælper dig med at finde et passende K-netværk.
Hvert netværk har sin egen lukkede LinkedIn-gruppe, hvor du kan se de andre medlemmer, program for de næste møder, materialer, opsamling fra netværksmøder, anbefaling af litteratur og artikler osv. Herudover er det et forum, hvor I indbyrdes kan debattere, udveksle erfaringer, viden, gode links, idéer og værktøjer, og hvor I kan spørge hinanden til råds.
Du får adgang til LinkedIn-gruppen, når din tilmelding til netværket er gået igennem.